2009 Eylül Anneleri

esin hayırlısı gülcanın dediği gibi sukurkı bunca zaman emdı. sen sagmayı bırakma ama 20 cc 20 cc dir. benımde çok çıkmıyor ama yapacak bişi yok.
filiz hoşgeldın canım nbasılsın

teşekkürler meryemcim ya..ne iyi valla şu topik...insan paylaştıkça rahatlıyo .moral buluyo..doğru yaptığna inanıyor....

valla kızlar siz dua edin bu zamana kadar emmiş bebekleriniz biz sadece 3 ay emebildik oda tatlı niyetine yani 1 aylıktan başladık mamaya sütüm çok azdı ve kiloda almıyodu

gerçi allaha şükür daha bir kere hastalanmadık maşallah diyim sağlıklı bi bebek eylül gerçi bende 2 ay emmişim sadece maşallahım var kolay kolay doktor yolu bilmem:)))

hg ayfer..hgeldiniz henüz tanışmadığım diğer arkadaşlar..nasılsınız...

ayfer geçende tenmmuz 2009 ist. bulşması fotolrnızı gördüm..ne şekerdiniz ya anlatamam nasıl etlilendim ..mutlu oldum sanki 1 yıl öncesine döndüm ben de gelmişim gibi...insan tabi arkadaşları resimden bile görünce iyi oluyor...

gerçi allaha şükür daha bir kere hastalanmadık maşallah diyim sağlıklı bi bebek eylül gerçi bende 2 ay emmişim sadece maşallahım var kolay kolay doktor yolu bilmem:)))

hg cansu..adını yanlış yazıyrsan ne olur affet beni uzun zamandır denkleşmemiştik bir de yeniyim ya bazen tereddüt geçiriyrm...maaşallah sana da eylüle.:))))))

üleeeeennn o kadar döktürdüm tüm geçmişimi yazdım hepücüü silinmiş yaaa -tatlicadiarzu-
misafir gelmeyecek olsa tekrar yazardım özgeçmişimi ama sizi bu işkenceden mahrum bırakacağım maalesef :roflol:
hepiniz öpüldünüz kızlarr mucuxxx....

slm kıslar
çok kötüyüm oğlum gece hiç uyumadı ve de emmiyor
bırakmaz inş.
hiç bişi yemiyo
kaşığı görse kusuyooo
sadece su içiyoo
delircemmm

hıı bide yarın misafir gelcek
ve elektrikler kesikti yeni geldi
bu kadar mı gelir demi aksiliklerrr
isyanlardayımmm ((((

tülaycım gecmıs olsun atesı falan varmı?? valla bu kadar yemeyınce aklıma ılk gelşen bogazında bişey olmasın kuzunun

tülayy bence önce bi oturup sakinleş
misafirdi elektrikti çocuğun yemeğiydi derken kendini daha çok kasma
bebekler bunu da hemen hissediyo
sen hamarat ev hanımısın zaten evin temizdir
baktın elektrikler de gelmedi o zaman dışardan halledersin dert etme ya

slm kıslar
çok kötüyüm oğlum gece hiç uyumadı ve de emmiyor
bırakmaz inş.
hiç bişi yemiyo
kaşığı görse kusuyooo
sadece su içiyoo
delircemmm

hg tülay..benim kuzum da emmeyi bıraktı bu günlerde ama yemesi iyi..acaba sıcaklardan bunalıyr olabilir mi kuzularımız...bizim üst dişler çok zorlamştı.şimdi azılar çıkıyor çok huzursuz ve kusuyo da bazen..dün gece kustu mesela ..acaba hem diş hem sıcaklar bunalıyrlar mıki..sen bilirsin ama dr.una danış istrsen..

hıı bide yarın misafir gelcek
ve elektrikler kesikti yeni geldi
bu kadar mı gelir demi aksiliklerrr
isyanlardayımmm ((((

misafirler ah...insanın ömründen ömür alıyor bebeklerle pasta börek yapmak...her defasnda bir tatlı bir tuzlu yeter diyrm...sonra dayanamıyrm yapyrm yine bir sürü kendime eziyet edeceğimya illa...ama busefer kararlıyım gideceğm migrosun pastahnesine kurabiye tatlı tuzlu...yaş pasta...yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…