2009 Eylül Anneleri

meryem şu bi yıl bitsin inş. düzene girer bende daha 2 kez adet oldum

gülay hg canım iyiyiz biz çok şükür izin yaptık geldık yine ev kuşu olduk

ebru koca çocuk olmuş yahu aliş ben uzun zamandır görmemiştim maşallah boyu posu yerinde

esin eylül hoşgeldınız

ayy alemsin meryem...
bizim niden saçımız yok yaa...:mymeka:
ayy o isirik bizdede var hergün yumurta mutlaka veriyorum sadece çıtçıtlı atletle duruyo ama yinede geçmyo.. bende sabah akşam yıkıyorum ama yok..geçmiyo...
kızlar hiç çorba yapasım yok yaa ayy kalkıp yapmak lazım şimdi yedi şeftalisini heryerini batırdı(

meryemcim kayınpederimin babasının bahçede yiyosun bişey demiyo ama bolbol yiyemiyoruz..

insanları anlamak mümkün değil...hele de yaşlı insanlar bu konuda bazen gıcık oluyrlar böyle..evden gitse falan yeseniz anlar mı acaba....bir de yasak ya hani insanın yiyesi yoksa da yiyesi gelir herhalde..

ebru evet ya a eda uyutmadı
bizim hanım da emziği bıraktı beni kullanıyor
bütün gece emmek istiyor
mahvetti beni de uykumu da
bi bakalım bi hale yola sokucaz böyle olmaz
ali de azı dişlerine geçmiş hayırlı olsun
ağrısız sızısız geçirsin inşallah
isilik konusunda da bizde de aynı dert var
her gün yıkanıyor ama yine de oluyor
doktor ovadril diye bi losyon vermişti edaya
hem aerjik kabartılar için hem sinek böcek ısırması için çok iyidir demişti
ben isiliklerine de sürdüm solduruyo gerçekten de
bi de edayı çok fazla sinek ısırıyor ve çok zor iyileşiyor yaaa

hb canım

slm kızlar nasılsınız

isilik derdi bizdede var boyun altında ve ensesinde hergün 3 kere mutlaka yıkıyorum dışarda isemde evden çıkmadan ve eve geldikten sonra mutlaka yıkıyorum ama yinede var yapcak bişey yok çok hareketli ve çok terliyo saçlarını kestirmek istiyorum babası izin vermiyo gıcık oluyorum sonuçta çocuk terliyo yazık yavrum habire saçlarını kaşıyo terlediğinden

Yaa gulay çok sevıyorum ben taze fındıgı. Hamıleykende gunde 300 gr yerdım yesıl kısımları olmayan ayıklanmıs fındık:)

geçmiş olsun meryemcim ya...o taze fındık varya öldüren cazibe...geçen yıllarda bir çok kez ben de gazabına uğramışlığm vardır...:))))))))))))))))

hg eylül ..zaten silinmiş sayfalar herhalde çok ilerlememiş gibi tatlım..hadi uykunu aç da gel bekliyoruuzz:)))))))))))))

sağolun kızlar hoşbuldum
dün yine forum azizliği yaşanmış anladığım kadarıyla
ben açılana kadar öğlen oldu zaten
bi de öğlen arasına çıkayım inşallah daha diri bi şekilde gelicem

EBRU çok şeker kuzun ya binbir kere maaşallah...üst dişler çok zorlamştı bizi de...geçen gün ben de baktım ne göreyim 1. azının ucu çok küçük ama tepede gibi sanki eğri mi çıkacak acaba bilmiyrm...ve daha da huzursuz..mız mız.caljel .,calpol veriyorum mecbur...

meryemcim bilemicam cnm arada sapıtıyo bu vucutlar

ebru siz italya tatline gitcektiniz n oldu gidip geldiniz mi? bi haber kaldım herşeyden

yaa gülcan şimdi dikkatımı cektı yaa yagız bızden once dogacaktı ama 2 hafta 4 gun sonra dogmus. rahatına düşkün adam ne cıkıcam lan dısarda ne işim var burası rahat dedi heralde:)

hehe evet canım ya içerisi rahat geldi dahada gelecegi yoktu zaten anam ne bi agrı sızı hiçbişeyim olmadı

KIZLAR.oğlum emmeyi bıraktı.....çok üzgünüm...sağıyrm veriyrm ama ona da pek sıcak bakmıyr..zaten okadar az sütüm çıkıyrki sağınca da...siz ne yaoıyrsunuz...emdiriyr musunuz..

esincim ben bu konuda çok taktım seni anlıyorum bak kaç ay emmiş yine aldıgı ona yeter zaten kocaman oldular sen yine sagmaya devam et bisekılde verirsin sütünü ben son 2-3 aydır sagmıyorum emiyo ama sagmış olsam inan günde 150 ml çıkmaz

genetik herhalde sütümün olmaması..annanem ancak 40 çıkana kadar zor emziriyrmş tüm çoçuklarını..annemin de pek bol sütü olmuyrmş. 4.aydan sonra ek gıdalara geçiyrmş.6.ayda da bırakmş..yani halamlar,annem.kayınvalidem arasında emzirme rekorunu ben kırdım...o da inatla..2 ay emmedi 2 ay süt sağdım ve emmeye alıştrdm sonunda..ama hiç öyle benim de bol sütüm olmadı..hummana ve kompostulrla idare ettim

KIZLAR.oğlum emmeyi bıraktı.....çok üzgünüm...sağıyrm veriyrm ama ona da pek sıcak bakmıyr..zaten okadar az sütüm çıkıyrki sağınca da...siz ne yaoıyrsunuz...emdiriyr musunuz..

gülcancım bu günlerde sanki bir dönüm noktasındaymış gibi hissediyrm kendimi...benim valla söylemeye utanıyrm dibinde belki 20 cc falan anca sütüm çıkıyr 150 cc bana mucize olurdu herhalde...görümcem falan hiç emzrmemş tekini 3 gün anca yine de içileri öyle rahat ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…