2009 Eylül Anneleri

merhaba kızlar
ne var ne yok
oğluşu uyuttum kızımıda oyuna daldırdım:)bi bakayım dedim
keyifler nasıl inşallah herkes iyidir

esin hayırlısı gülcanın dediği gibi sukurkı bunca zaman emdı. sen sagmayı bırakma ama 20 cc 20 cc dir. benımde çok çıkmıyor ama yapacak bişi yok.
filiz hoşgeldın canım nbasılsın

hoşbulduk meryemcim, iyiyim tatlım
götürmüşsün fındıkları bakıyorumda:))
bu sıcaklardan ne çekiyoruz isilek olmuş yavrularımız off off
yağmur yağsın serinleyelim deriz sel olup gideriz
ne bu ya bir orta yolu yokmu bu havaların.

esincim evet genetik oldugunu söylüyolar burdaki bazı arkdaşlarda ırsıydı gerçi benım için geçerli değil benımde öle hiç bi zaman iyi sütüm olmadı yavrum dogdugundan beri hep mama takviyeli büyüdü hiç bi zaman yetmedi sütüm bende onun eksikligini çok hissettim şuan bırakmış olsa inan üzülmem çünkü hayatta çok büyük dertler var buna kafanı yorma allah saglık sıhhat versin gerçekten gerisi boşşşşşşş

filizcim hg canım nasılsın biz iyiyiz çok şükür anam ali kocaman olmuş ya maşallah
sanki daha koyuydu saç rengi açılmış gibi benmi yanlış hatırlıyorum

gulcancim gittik geldik cok sukur guzel gecti

esincim ali de emmeyi birakti. tatilden geldikten sonra hic emmek istemiyordu zar zor aksam uykuya dalarken emziriyordum ama 3-4 gundur onu da emmiyor
bende sagiyorum ama ayni senin gibi bi gun 40 cikiyor bi gun 20 o da kahvaltisina gidiyor.
ilk baslarda bende cok uzuldum ama artik takmamaya calisiyorum.

filiz hosgeldin hakkaten ali cok buyumus masallah.

meryem yiyeceğini yemişin daha ne yicen:)
gülcanım saçı aslında sarı ama bazı resimlerde
siyah çıkıyor ama büyüdükçe koyulaşıyo:)

ebrucum, sağol canım
ebrucum tatil resimlerini koysana bizde resimlerde görelim
iç geçirelim şöyle:)
bende eskisi kadar emzirmiyorum ama bırakmadık sıcaklardada zor oluyo gerçi.

selam hatunlar yavru uyudu gireyim dedim.uyku olayi bizim cok bozuldu.santiyeye gidiyoruz orada uyumuyor sabah erkenci zaten ve 4 e kadar uyumuyor dusunun artik.evde daha duzgun.gunde bazen bir bazen iki kere uyuyor.biri bir bucuk saat biri yarim bazen 50 dak gibi.belli olmuyor yani.
meryemcim gecmis olsun canim.

ayfercim, hoşgeldin canım.

kızlar geçen hafta olan olayı yazayım
bu hafta sonu badana yaptık çok yorgundum
dahada yoruldum
eşime çok kızdım sırasımıydı diye,neymiş kafasının dağılması lazımmış
bişey düşünmemesi gerekmiş sebebi meğersem telefonunu çaldırmış
işyerine bi adam gelmiş üstü başı iyi giyimli zor yürüyomuş ama. neyse
eşimin masasına gelmiş soru sormuş sonra adam nasıl yaptıysa
masanın üstünden ıphone çalmış
savcılık polis derken gün bitmiş işte kamera görüntülerinide izlemişler
yürüyemeyen adam koşa koşa uçmuş ne insanlar var ya
hiçmi Allah korkusu yok..
patronda çok kızmış adamı içeri nasıl alırsınız diye ama olan oldu işte
ne yaparsın.

merhabalar.acaba bebeklerin öksürüğü için neler veriyorsunuz. oğlum iki günlük nezlenin ardından şimdide öksürüyor.burnu tıkalı.ateş yok ama gece hiç uyumuyor.tavsiye edeceğiniz bir ilaç veya başka birşey varmı.şimdiden teşekkürler...

sağolun kızlar, mala gelsin ne yapalım.
insanlar çok acımasız oldular vurdumduymazlar bide.
Allah doğru yoldan şaşırtmasın.

gerçekten ben de çok kafamı taktım..ama gerçekten sağolun..insan yalnız lmadğnı görünce kendine geliyor:))))

yukarda da senden alıntı yapacağım diye yanlşlıkla kendimden alıntı yapmışım...diyorum ya 3 gün emzirdiği için övünüyor..o ilk sütü verdim diye...gerçi bazen o da imkansızlaşıyor ama ben oğlumla ilgili konularda olması gerekenden fazla hassasım herhalde canım ya...ama fikirlerin iyi geldi gerçekten:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…