2009 Eylül Anneleri

herkese merhaba...kızlar sanırım bebekler akşam anlaştılar çünkü kızım gece rahat 10 kez uyandı ve ağlayarak o şokla ayağa fırlayan bende de kısmi bilinç kaybı kulak tıkanması yaşandı sizde de oldumu hiç bir kaç kez oldu bu banasempatiksalakcinnio deil üstüne her uyandığında emzirdim sütüm kalmadı sonunda boş boş emdi durdu...
Bu arada kızlar bi sorum olucak bebeğinize sabah kalvaltısında neler veriyorsunuz?
ben irmik keçi sütü peyniri(akşamdan suya bırakıyorum tuzu çıksın diye)bir çay kaşığı tereyağı ve anne sütü karışımı yapıyorum birde kayısı tatlı kaşığı kadar...tabeee yediği 4-5 kaşık((birde yumurta sarısı iki günde bir onu parca yemiyor ne yaptıysam karısıma koyuyorum yediği o 4 5 kaşık içine o da giriyor...

bizimkiler boşanalı 20 yıl oldu babam ilgilenmedi bizimle yine de annem babanız diyodu zorla görüşüyoduk ama son 4-5 yıldır görse selam bile vermiyo ne yapalım böyleymiş kaderimiz diyoruz

şu an en b..tan piskolocide benim gamze:)

hayır meryem ..kendini suçlama...ben de inan sinir oluyrm varsa yoksa 'sen bir dur daha neler göreceksin' ..enbesil değilim herhalde Allah nasip ederse bende biliyrum neler göreceğmi..sadece içimi dökmek benimkisi görüp görmediklerimin tahlili değil..inan yazarken bile titriyorum canım ya...

esincim kalpteki iki damarı birbirine sürtüyormuş elektiriklenme oluyormuş böyle oluncada kalp krizi yaşıyor..onun için bugün ufak bi operasyon geçirecek..
babasızlık nasıl bişey bilirim..kayınpederimi çok sevmesemde iyi insandır .. aman sağlığına kavuşsun bişey istemem..
geçmiş olsun ben babamla görüşmediğim için eşimin babasıyla aram iyi baba diyinnce üzülsemde eşimin babası babam gibi sağolsun allah şifasını versin

canım babanın yerini kimse dolduramaz canım baban hayattaysa mutlaka barışıp görüşmeni dilerimm babasını kaybetmiş biri olarakk..

gamzecim sende hoşgeldın canım şuanki psikoloji tahmin edemezsin çok güzel bi tatil geçirdik ama ordaki hayatı tekrardan yaşadıkdan bu gerizekalı memlekete gelmek zorumuza gitti beni geçtim zaten bi girer çıkarım depresyondan eşim bile diyo keşke tatile çıkmasaydık daha kötü olduk diyo
anlayacagın bende çok iyi durumda değilim((
esincm saol cnm eşimle kan grubumuz aynı ama onlarda kime gitcegini biliyo dermişim

ah bu arada sakın tablet yada sinek kovucu kullanmayın kızlar kanser yapıyor kanıtlanmış haberiniz olsun özellikle bebek odalarında kullanmayın diye önerdi dr...
bende kullanıcaktım araştırınca korktum kullanmıyorum sineklik var tüm gün havalndırıyorum...odanın kapısınıda kapalı tutuyorum ki başka yerdende giren olmasın diye

yemek konusnda bende sıkıntılıyım bu aralar çok az az yiyo 4-5 tatlı kaşığı ve sonra itiyo ne olursa olsun dondurma eritip içine bisküvi veriyorum gece o derece denemelerdeyim ne yapıyım

bizimkiler boşanalı 20 yıl oldu babam ilgilenmedi bizimle yine de annem babanız diyodu zorla görüşüyoduk ama son 4-5 yıldır görse selam bile vermiyo ne yapalım böyleymiş kaderimiz diyoruz

anladım canım ya ..ne yapacaksın herkes bir gün hesap vereceği güne biriktiriyor ama farkında değil malesef...

ayyy amann Allahımm olamaz yaa yine ertelemişler ameliyatı cihaz bozukmuş 26 sında çağırmışlar.. ayy ben kafamı hangi taşa vurayım...............

kızlar günaydın herkese
tabi günü yarıladık.....

meryemcim kızma boşver ya, için içini yiyodur ama nafile. ben anneme bile anlatamıyorum kayınvalide hiç anlamaz... en iyisi düşünmemek, takmamak, çünkü onlar hiç per etmiyolar aynı dıdırlardan.

bu arada dün artık rüzgar yürümeye başladı kızlar resmen, kendi yürüyor heryere tutunmadan kendi başına, bugün salonun ortasından cama kadar kendi başına yürüdü, arkasından adımlarını saydım 10 adımı geçti.... tabi bu işin kötü yanı gece uynaıp ayağa kalmak ve yürümek istiyo, yatıramıyoruz, 9 da uyuyan çocuk düün 11 de uyudu, yatağın içinde ayakta durmak istiyo ... onun için ne kadar büyük bi olay ki demekki....

sanırım bu yüyüme işi rüzgara biraz ağır geldiki sabah 6.30 da uyandı, 8.30 da uyanan çocuk ve ayağa kalkmak için ağlayıp durdu, kucağımdan inip ayakta dikilmek istedi sürekli...

şimdi de bu çık tı yani:)

şu an en b..tan piskolocide benim gamze:)

valla bende öleyim canım yaaaa...
erkeklerle uğraşmak çokk zor... yani kayınpederim olcak salak bi mail atmış.. ya sana yolliyimde bi gör...

esincim oh bugun rahatsın desene bitek yemek ohh... bende iş çokk off valla evi kitleyip kaççam o haldeyim nasılda gözümde büyüyo bu mızmız kızla of yaa ((((((((

gamze hoşgeldin
tesadüf müdür, sevildiğinden midir, başka sebepten midir bilmem sen geldiğinde epey kalabalıklaşıyor burası :)

meryem tam anlayabildim mi bilmiyorum ama sanırım sen j-kayınvalidenin herşeyde "dur bakalım daha ne gördün, olur öyle şeyler, normal bunlar" tarzındaki laflarına kızıyorsun öyle mi?
eğer öyleyse bence de haklısın
tam anlayamadıysam da kusura bakma anım uykusuluğuma ver :)

evet aynen öyle öbür tarafta kapıdayım diyorum bende zaten girişte sağda babam için allah beni ona onu bana muhtaç etmesin diyorum artık 3 kız kardeş büyüttük kendimizi annem tek başına çalışıp okuttu
baba sevgisini fazlasıyla yaşatırdı bebekliğimizde çocukluğumuzdaa anneme yıkatmazmış bile tırnaklarımızı saçımız hep o ilgilenirdi maça işe götürürdü hatırladıklarım var aşırı düşkün bir babaydı ve sonuç böyle oldu yuvalarımızı korusun allah nazardan ayrılıktan oğlumdan babasına aşırı düşkün benden çok onunla ilgili bu bile korkutuyo beni

meryemcim sen iyisin yine ben bazen dayanamıyorum benden sabırlısın

nazancım neler yaşadın tabiki bilmiyorum ilerde keşke dememek için görüşün bence

özlem hoşgeldin biz bi kaç sefer foçaya geldik bizim bebişler çagında kız bebiş görünce acaba dedim???

gel beraber kaçalım gamze akşam üstü ....canım misafirlerin gitti mi..

ayşecim geçmiş olsun,

annem sabahları iki tane danino peynir yediriyor, biz de biraz yumurta sarısı... ama yumurta sarısından vazgeçtik bir haftadır çünkü tüm vücudu kızardı ben de vermedim. çünkü bizim kız akşamları sürekli et yediği için sanırım protein fazla geldi...

bu arada ben dil peyniri veriyorum kızlar sütaşın, neredeyse 4 parmak hergün yiyor, siz hiç denediniz mi kaşar falan, acaba vermek de zarar varmıdır, rüzgar bayılıyo dil peynirine, bir de pınarın ilk adım sütünü de çok seviyo, akşam yemeğinde yarım su bardağı içiyor, anna sütüne tadı çok benziyor, şekerli gibi...

gülcancım tabi alışmak kolay olmaz, senin de yağızla gezeceğin yerler olsa oralarda, en azından eşin evdeyken çıkardın rahat rahat...yada orada anlaştığın iki üç kişi, belki oraları daha çekilir kılırdı...

esincim misafirlerim gitti pardon canım 2 kez sormuşsun görmemişim.....

eylül valla bende bilmiyorum neden böyle oluyo çekiyorum milleti demekki herhalde ama sevende saolsun sevmeyende :))) bu arada analizin ilginnçç :))))))))))

meryemcim takma herkeste aynı edebiyat aa belizde bebekmi, sen 2. yapta gör, büyüsünde gör,bak size neler yapıcak bilmemne..... ne manyak millet yaa ağızlarından bi iyi laf çıkmıyo herkes akıl satma peşinde sanki soran var...

gülaycım hoşgeldin maşallah rüzgara çok şaşırmadım rüzgarın kızı o
şimdi artık durmak istemez gün içinde anneni daha zor bi dönem bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…