yagızı yıkadım meyva suyunu içirdim uyuttum geldim
beni sinek ısırmaz hep eşimi ısırıyolar,yaşasın kötülükkk:)))
şu an en b..tan piskolocide benim gamze:)
esincim kalpteki iki damarı birbirine sürtüyormuş elektiriklenme oluyormuş böyle oluncada kalp krizi yaşıyor..onun için bugün ufak bi operasyon geçirecek..kayınpederin için geçmiş olsun ayşe..nesi var umarım iyileşir...ben kayınpederimi 2-3 ay önce enfaktüs sebebiyle kaybettim..insanın kendi babası gibi elbette değil ama anlatacak kelime bulamıyrm.......yine de 6 yıl bitmiş aileye gireli...eşim hasta diye biliyrdu . ben öldüğünü bilyrdm yolda ona söylemedk o da çok beter yanında en sevdiğinin boş yere umutlanıp durması çoook acı
geçmiş olsun ben babamla görüşmediğim için eşimin babasıyla aram iyi baba diyinnce üzülsemde eşimin babası babam gibi sağolsun allah şifasını versin
bizimkiler boşanalı 20 yıl oldu babam ilgilenmedi bizimle yine de annem babanız diyodu zorla görüşüyoduk ama son 4-5 yıldır görse selam bile vermiyo ne yapalım böyleymiş kaderimiz diyoruz
şu an en b..tan piskolocide benim gamze:)
valla bende öleyim canım yaaaa...
erkeklerle uğraşmak çokk zor... yani kayınpederim olcak salak bi mail atmış.. ya sana yolliyimde bi gör...
esincim oh bugun rahatsın desene bitek yemek ohh... bende iş çokk off valla evi kitleyip kaççam o haldeyim nasılda gözümde büyüyo bu mızmız kızla of yaa((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?