• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

bircan gerçekten inanamadım yazdıklarına, Allah sabır versin sana... ama gerçekten ters davranmam lazım, eşine de şaştım yanında olması gerekir halbuki, bir de çocuk olunca daha da bağlanıyorlar halbuki eve. ama nasıl bir kaynanaki nasıl giriyor demekki oğlunun aklına...

ya abimle boşanıyorlar sanırım, çok üzülüyorum. haklarında hayırlısı olsun, abim 3 haftadır uyuyamıyor perişan tabi bizde..

bu arada kaka yapma sayısıyla kilo alma bizde ters orantılı. rüzgar günde 6 tam kase etli sebze çorbası yemişti 2 ay boyunca toplamda 500 gram almamıştı. 8. ayında çok az yedi, günde 1 kez kak yapıyordu tam 1 kilo aldı.... 6 kase yediğinde 4-5 kez kaka yapıyordu.....

şuan benim kız da 8500 kilo....

valla misafirin her türüne tiltim anacım :)))))
buraya girip kabul görmeyen tipler aşşalarda dolaşıyo yemezleeeeeeeeeeeerrr yutmazlaaaaaaaaaaaarr :))))))
aaa kızlar ben size bu hafta sonu misafirim olduunu sölemişmiydiiim ama şükürki bu sefer gendi arkadaşım geliyo :))))))))))))))

evet canım kaydolmadan mesaj yazmadan okuyo burayı.....

ne alemsin canım ..inan birden senin ağırldğn misafrleri düşünmemştim yazarken ama gerçekten gıcık ya insanlrın boş vakti ne çok..biz çocuklar uyanmasın diye çarçabuk yazışıyrz zaten.

demettim erdenay da umarım dişlerinden sıkıntısı biran önce geçer...

bu arada benim kızım yürüyor artık canım, maşallah...

tülay ne tatlı kar petek maşallah, al onu sev sev ye ısır...

bahara üzüldüm ya, geçmiş olsun, arayım yada mesaj çekeyim merak ettim.

gülaycım hoşgeldinnnn
abinlerin hakkında hayırlısı canım çoluk çocuk varsa dahada zorlaşıyo bu çocuk.. ve şunu biliyorumki kadın istemzse asla düzelmiyo.. adam istemesede bi şekilde eve dönüyo ama kadın bitirme sürecini daha sindire sindire yaşadığından kararından dönmüyo...
sen üzülme lütfen işallah abin içinde en iyisi neyse o olur...

hayır seninde acın derdin kendine bak geçen gün bakanla girdiğin polemik hala akıllarda... hani adama not uzattın ya üzerinde "beni konuşmak için kürsüye davet et yoksa kafanı kırarım" diye.... hani oda davet etmedide tek ünlü olma şansında elinden gittiydi.. hepimiz ekranlara kilitlenmiştik seni görecez diye ama bakan olcek adamı bile görememiştik... neyse yaa acı dolu defterleri deşmeye gerek yok :)))))))))))))))))))))))))))))

gamzeee bundan gayrı 2 kez düşün 1 kez yaz bebemmm :)))))))
demetçim ben ayaktayken bırakınca gidiyooo bayağı bayağı ama
kendi kendine yürümüşlüğü yok daha sıpamın
vakti saati var belli ki...
erdenay da durumlar ne?

Ali efe 4 diş birden patlatmıs yada 3 emın değilim bak sımdı:( sonra ustune bogaz ve klulak enfeksıyonu gecırdı kuzu. Hastalık dun ıtıbarı ıle bahara gecmıs

evet tülaycım, 9 aylıkken 3,4 adım atıyodu, şimdi yürüyo artık, 20 adım falan atıyo, gidiyo heryere... ama tabi mükemmel değil... dengesi yitiyo arada.

erdenay da durumlar ne?

neden öle dedin kız anlayamadım şuan restart yapıyo hafızamdaa söle bakem :)))))))))

GÜlay hg.maaşallah rüzgara..darısı bize diyeceğim ama yürümesi korkutuyo beni nasıl başediceğim...belki zor bir süreç
olacak ama Allah kazasız belasız vatlatmayı nasip etsin önemli olan bu..

abinlere de üzüldüm tatlım..çoçuklrı var mı..hayırlısı olsun inşallah..

çocukları yok... zaten ortada neden de yok, ama saçma ufak tefek şeyler söylüyo.... iki yıldır evlilerdi... çok üzülüyoruz.

Gülay gercekten üzüğcü evlılıklerın bıtmesı. Ama bişeyler catırdamıssa evlı kalıp ıskence olacagına boşanmaları daha hayırlı olabılıyor. Hakkında hayılrısı neyse o olsun abın içinde

erdenay da durumlar ne?

erdenayda aynisi canim izine gitmeden once desteksiz ayakta durabiliyordu bellirli bir sure ama simdi az duruyor beraber yuruyoruzzzzzzzz
:nazar:yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
masallahhhhhhhhhhhhhhh kizimizaaaaaaaaaaaa gulayyyyyyyyyyy

şuan evlerine gittiler ağustos sonu geliceklermiş ...ağzı laf dolu kadının her söylediğine cevap veriyorum artık tırsak gelinlikten çıktm ve emin ol psikolojin rahatlıyor ben her gece heran söylediklerini düşünüp duruyordum artık aklımda ne varsa söylüyorum ama onun diliyle değil makul bir şekilde daha da sinir oldu haliyle...o evet diyorsa ben hayır demeye başladım ve hayır olmak durumunda yoksa sert cıkıyorum ...artık laflarını ölçülü söylüyo arada kaydırıyor ama artık eskisi kadar değil aslında 53 yıllık bir insanı deiştermek imkansız ama sözlerinin nasıl can acıttığını farketmesi gerek.ve kayınvalidenin o cümlelerini bir şekilde eşinin duymasını sağla..yeni sezon agustos bakalım haberdar ederim...

evet artık öyle yapıcam

gamzem iyiki varsın, seni seviyom :)

bende seni canımm :)
takılıyorum azcık kafan dağılsın diye ha bak aklına bişi gelmesin :)
yeterince kafanı kurcalayıp içini sıkan şey var zaten.....

evet tülaycım, 9 aylıkken 3,4 adım atıyodu, şimdi yürüyo artık, 20 adım falan atıyo, gidiyo heryere... ama tabi mükemmel değil... dengesi yitiyo arada.

maşallah maşallaaahhh az kaldı koşacakta kuzum...
ama sen yaptın çocuğun adını rüzgar koyucam diye tutturdun insan meltem filan koyar al sana rüzgar şimdi ahanda koş peşine :)))))))))))))
belizcim saolsun hiç işi olmaz yürümekle felan.. sıralar filan ama onun dışında koalayla yavrusu şeklindeyiz :))))

Back
X