2009 Eylül Anneleri

slm kızlr nasılsınız biz kötüyüz
eylülde nezle oldu üstüne öksürüyo balgam var çıkaramıyo tavrum bide üsten 32 diş birden çıkıyo çok fenayız anlıycağınız şu balgam sökmek için bildiğiniz bişley varmı kızlra bilen varsa yazsın pls

çok gecmıs olsun canım

aysenın tarıfı çok işe yarıyor. Zeytınyagına bıraz lımon sık çok azda seker kat iyice karıştır. Onu ver balgam söküyor. Yaa hastalıgı nasıl baslşadı benım kuzu çok hapşıruyo

hapşurmayla başladı bi<zimde canım evde çok terliyo heralde biyerden soğukta aldıysa allahtan ateşi yok ama burnu sürekli akıyo bide öksürüyo ciğerleri çıkcak gibi ya balgam var tıkalı çıkaramıyo

günaydın iyi haftalar hayırlı kandiller hepsini bir arada diliyim uyku düzensizlikleri hepsinde var galiba sıcaklar uykuyuda yemeğide etkiliyo bizde gezdik h.sonu uykusu böğndü rahat edemedi egemen haklı olarak rahatına alıştı evini istiyo ama onun yüzünden ben bunaldım biraz mızmızlık yapıyo sonra etrafa dalıyo anneme gidicem asıl o kabus ablamın kızı hep mıncıklıyo öpüyo egemende huysuzlaşıyo ve ağlıyo 2gün kendine gelemiyo ne yapıcam bilmiyorum

günaydın hayırlı kandiller canlarım meleklerinizle ailenizle bol huzur dolu bir ömür geçirin inşallah
biz 3gündür uyumuyoz resmen zeyneb ada gece kalkıyo geziyo evin içinde buldugu yerde yatıyo uyuyo bir rahatsızlıgı var anlamadım hafif kabız zaten ve idrarı kokuyo sanki kesin idrar yolu enfeksiyonu olduk yine bugün kültür örnegi almaya çalışcam kızımdan off bitmicekmi bu hastalık ya yemesi içmesi çok güzel ama bu enfeksiyon yapıştuı 2ayda br tekrarlıyo çok üzxgünüm

cansu, meryem geçmiş olsun kızlar.

herkes yazmış dertlerini, al birini vur ötekine yani..az çok hepsi benzer şeyler yapıyor.

defne şu an çok uykusuz, huysuz, esneyip duruyor. 1 saat uyutmaya çalıştım az once, en son pes ettim, yanıma koydum, istedigi zaman ya da iyice bittigi zaman sızacak kalacak. eger daha fazla ugrasırsam çok kotu olucam (((((((

kızlarr herkese merhabaa.. misafirlerimi sabah uğurladım veee işlerimi hallettim şimdi rahat rahat ancak yanınızdayıım :)
herkese hayırlı kandiller diliyorum... inşallah bu mübarek aylarda ve günde dualarımız kabul olur... Allah herşeyden evvel evlerimizden sağlık huzur ve bereketi eksik etmez inşallah....

selamlar
rahatsız olan bebelerimize çok geçmiş olsun
umarım çok güzel bi hafta olur

herkesin KANDİLİNİ kutluyorum
çok hlsisizm bugün bide pc me sinir oluyom bi haller oluyo yine
her an çıkabilirim bilginizeee

merhaba kızlar..meryemcim geçmiş olsun canım ne oldu hapşuruyo demişsin geçmişe biraz bakındım ama göremedim..

bircan ne yaptın çok merak ediyorum..o gün kaynvldene Poyrazı bırakacaktın ya yemeklerini sen hazırlynca bişey dedi mi..

Merhaba ebru..sütünün artmasına inan çok sevindim.:))))).ben hala 20 cc anca sağıyrm o da günde 1 kez...((((alişle dışarıya gidememekten hal yanmşsın tatlım..ne denir bilmiyrum ama inan biz de aynı durumdayız...cmrtesi tekne truna çıkalım dedik babası demirledğmz tüm koylrda eğlendi sudan çıkmadı..benn.... tahmini çok zor değil başım döndü uğraşmaktan..ama şimdi kızsam babasına bu sefer hiç gezdirmeyecek beni..ne yapayım sesisimi çıkarmadım ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…