2009 Eylül Anneleri

meryemcim ali de hatirlarsin belki tatil donusu hapsiriyordu burnu akiyordu ne bicim
ama ilacsiz 3 gunde gecti
umarim sizinde oyle olur atesi felan cikmaz
ben bol bol kivi yedirmistim limonun suyunu vermistim birde serum fizyolojik yapmistim

esincim insallah artmistir gercekten ama ne zamandir hic bi defada 50 cc sagmamistim moral oldu
sende 20 cikiyor diye moral bozma benimde 10 cc ciktigi bile oluyor ama yine de 3-4 saatte 1 sagmaya calisiyorum
boyle boyle gunde en azindan 100-120 cc topluyorum aliste iciyor buna da sukur

miryem sizin bayram turlari belli oldu mu bayramda nice cannes turu var mi?

^selam kizlar herkese hayirli kandiller
hasta bebislere gecmis olsun
erdenayla persembe gununden beri dr mekik dokuyoruz
caRSAMBA YINE DR GITCEZZZZZZZZZZZZZ:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

oyy sabahtan beri defneyi az once uyuttum inanamıyorum ya.......

evi toparladım, allahtan yemegim var. şimdi de gidip biraz ütü yapıcam...

cumartesi günü defnenin diş bugdayı var, daha hiç menülerim falan hazır degil.
ona gore alışveriş yapılacak. of ya yetişemiyorum her şeye neyse allahın izniyle halledicem.

Tatlım Allah gayret kuvvet versin halledersin sen.

musyas, kültür sonucu çıkmadan nasıl idrar yolu enfeksiyonu var diyorsunuz ve antibiyotige baslıyorsunuz? biraz ilginc geldi bana ve yanlıs tabi...

bugün ilk günaydın benden olsun umaraım çalışan anneler için çabuk geçen bir gün bebekler içinde uslu bir gün olur

gunaydınlar kızlar.. ne güzelki eşimin tlf unun sarjı bitmiş ve alituna mızırdanınca uyandık. yarım saat fazla uyumusum nasıl iyi geldi:):)

günaydınnn kızlar
meryem o sabah uykusunda 10dk bile çok iyi geliyo bugun kendini çok iyi hissediyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…