2009 Eylül Anneleri

evet bircan gamzenin dediği gibi yap..hem öyle için daha rahat eder...bu sefer de bizde yok muydu niye getirdin bu meyve püresini demesin..belki yoğurdunu koyamazsın ama.sebze yemeğini falan öyle yapabilirsin...

Yoğurtta onlar hazır tepsi yoğurdu alıyorlar onuda yedirmem ki ben. ya kendim mayalıyorum çok nadir baybymix varya ondan alıyorum. o yüzden yoğurdunuda ben koyarım hatta mama kaşığını tabağınıda onun hiç birşeyi gerekmez istemiyorum

sağol tatlım sanada baya içimi döktüm çoktan beri yazıcam vakit bulamıyordum. sanada kolay gelsin. iyi bari beliz duruyorda yapabiliyorsun işlerini bizimki durmuyor

kızlar amma çeneniz düşmüş bugun. oturdum inatla okudum valla.
herkese şimdiden güzel bir hafta sonu diliyorum.

bircancım, valla okudukça dellendim senin kaynana bozuntusuna. o var ya manyak manyak. ruh hastası. işi gücü kalmamış, kafayı sana sarmış. yokmu bunun başka evladı? gelini? damadı falan.. allah bir gün ona oyle bir dert verir ki görür o seninle, onunla bununla, büyüyle ugrasmayı.. allah sabır versin güzelim. eşin de genç daha. insan anlıyor ama zamanla. babamda zamanında annesinin lafına çok bakmış. annem baya üzülmüş. anladı hatasını ama çok sonra. umarım seninki daha erken farkeder.

herkese iyi geceler.........

Evet Tatlım sorma. 1 oğlu daha var oda askerde yani şuan tek biz varış uğraşacağı. Bu gün Poyraza bakıcak ama içim hiç rahat değil

Selam kızlar inşallah güzel geçen bir hafta sonu olur..

DÜn akşam o kadar sıcaktı ki Poyraz sıcaktan uyuyamadı klimayı açtım 27 derecede ve en yukarı verdim ona rağmen çocuk kaç kez terledi ve 2 kez üstünü değiştirdim 4-5 kere havlu koydum ama sabaha karşı biraz serin olmuş inşallah hasta olmaz üzülüyorum şimdi klimayı açmasamıydım

günaydın iyi haftasonları herkese bizim bababız nöbetçi((

bircancım olmaz harelde canım gece kaç sefer üstünü değiştimişsin terli olsaydı çarpardı belkide için raaht olsun

dün gece burasıda çok sıcaktı biz bile bunaldık izmiri tahmin edemiyorum

canımya ama bir ara kalktım baktım çocuk resmen su içinde kalmış ya korkuyorum hasta olmasa bari

günaydınlarrrr
herkese ii bi hafta sonu diliyorum
akşam manisa da yandı çok sıcaktı
halil ibrahim dönmekten bi hal oldu yatakta....

slm kızlar ne var ne yok,biz aynı kızım son sürat huysuzluguna devam ediyo,diş fılanda yok hala bitane bile çıkmadı,ben ev iş bakıcı arasında mekik dokuyorum,çoook yoruluyorum son olarak madem havalardan bahsediliyo burayıda söliyim bari..kavruluyo resmen buralar...yani van :))

selam kizlatrrrrrrrrr nasilsiniz

günaydınlarrrr
herkese ii bi hafta sonu diliyorum
akşam manisa da yandı çok sıcaktı
halil ibrahim dönmekten bi hal oldu yatakta....

canim halil ibrahim hala bisey yemiyormu
dun dr gittik erdenay icin
adam yemeksiz olur ama susuz olmaz bol su verin yemek onemli degil dedi herseyi su iyi eder rahatlatir dedi benim icim biraz rahatladi seninde bilmenm icin yazdim canim bugun erdenayda hic bisey yemedi 60cc su icdi 3dk emmdi.
kulak ve bogaz intihabi baslangivci varmis kuzumda ve4 dis geliorrrrrrrrrrrrr

kimsecikler yok biz yazlıktan döndük misafir filan geldi kalabalık olunca bende erken döndüm ama bayram dan sonra 1 hafta yine gidicem :) gökşen havuzu çok sevdi tatil zaten ona yaradı iştahıda epey açıldı ilk defa bir kase çorba içirdim havuz kenarında oynaya oynaya :)) suyuda acaip sevdi sudan çıkaramadım bide kızım esmerdi iyice zenci gibi oldu 50 faktörlü güneş koruyucu kullandım ama yinede bronzlaştı annesi gibi hemen bronzlaşıcak galiba bu kız :)) ama ben bittim her tarafım dayak yemiş gibi ağrıyo gökşenin peşinden koşturmaktan hakkatten çoçukla tatil yapınca anne tatil yapamıyo

kızlar selam, şu saat itibariyle oturdum sinirimden aglar bir vaziyette yazıyorum size.
defne çıldırdı ya resmen. sürekli bozulan uyku düzeni giderek fena oldu.
tek başına uyuyamıyor, uyumak istemiyor.
yanımıza alıyoruz uyusun diye kar etmiyor.
ayagımda sallıyorum yok.
2-3 saat inanmazsınız bu gece direndi, neler yaptı neler.
ayağını gözüme soktu mesela çok fena yanıyor gözüm 1 saattir.
en son aglama krizlerine girdi çocuk. 2. kez çarşafda sallamayı denedik de uyutabildik.
yani bir sıkıntısı oldugunuda sanmıyorum.
tamamen sürekli uyumayı istemedigi icin artık yorulana kadar bekliyor ve sonuç: uyuyamadıkça yoruluyor ve uykusu iyice kaçıyor. sonra bu hale geliyor.
gündüz de çok farklı sayılmaz.
zaten yemesi hep problem. allahım diyorum çekilecek çilem varmış.
ayağa kalkar oturmak ister, oturur tekrar kalkmak ister.
istedigi şey olmazsa kendini yırtar bagarmaktan.
bogazları nasıl acıyor kimbilir, artık bagarmaktan içini kaldırıyor öğürüyor..
kuyruk misali zaten hep peşimde.. yürüyünce mıçtıgımın resmidir.
hadi bunlar neyse, gündüz geçip gidiyor ama bu uyku düzenini nasıl yapıcaz.
az uyumaya razıyım ama uyutmaya çalışmak var ya bitiriyor artık beni (((((((((((((((((((((
korkuyorum düzelmezse diye..
dogdugundan beri her geçen gün kötüye gidiyoruz her açıdan eziyet katlandı (((((((((((
şu aydan sonra hamak alıcam eger güzel birşey bulabilirsem tabi.
bir yandan da onu araştırıyorum..
offffff offffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
allahım dermansız dert vermesin tabi herşeyden önce.

bu günlerde geçecek elbet ama eminim bu çocuk büyüyene kadar benim sinirlerim iyice kısa devre yapacak ve tahammülüm kalmayacak (( ya sabırrrrrrrr

bir yandan da boyle sürekli mızmız ve aglayan bir çocuk diye mutsuz olacak büyüyünce gibi endişelere kapılıyorum (((

Canım ya kıyamam sana. Ama emin ol hepsi aynı bizimkinide uyutmak çok zor uyutana kadar 1 saat ayakta sallıyorum yok olmuyo kucağıma alıyorum kucağımda sallıyorum gözleri kapanıyo ama uyumuyacağım diye direniyor resmen mutlu olamıyor yani çocukta bir memnun olamama var. neyse dün pinkniğe gittik hamak vardı 3 saat uyudu dahada uyucaktı ama endişenlendim kaldırdım çocuğu yani hamak güzel fikir bencede çocuklar büyüyyor ya bizde küçülüyoruz sanki benimde sinirlerim çok bozuluyor ve katlanma tamülüm kalmıyor bazen. ama Allah sabır versin delikafadulden

tubacım allah sabır versin bacım kelin merhemi olsa başına sürcek
dün öglen uyusun diye 1.5 saat sallandım
sabır diyoruz sabır((

günaydın kızlar. demek uyanınca uyumama uykuya direnmeler sizelerde de var. ama çok sıkıcı. bende gülcan dun sabah uyandı 1 saat salladım 10 dk uyumadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…