2009 Eylül Anneleri

Alsam mı almasam mı karar veremiyorum ya yada bunu mu alsam? alan varmı kızlar?

Playskool Yaramaz Toplar

bircan bunu biz kullanmadık ama bizim yakın bi arkadaşta var
büyük pille çalışıyor ve çok fazla pil tüketiyor demişti
bi de o toplar fırlıyor ama koray ( bebekleri) topları bize toplatıyor
top peşinde koşmaktan helak oluyoruz demişti :)

aynen oyle guyya amac bebege toplatip emekleme yada yurumeyi gelistirme ve esyalarin hareketini takip etmek ama takip eden hep ben oluyorum
ben cok iyi ogrendim yanii:dance:

ben aldim ilk iki gun heycanlandi ama sonra cok ilgilenmedi simdi sadece toplarini isirmaya calisio bende arabada var araba daha iyi

tabii oyuncak secimi bebekten bebege degisir belki sizin bebisler ssever

sağol kızlar bende arabayı beğendim

kızlar selam hasta olan bebişler varmış geçmişi şimdi okuyorum yazıcam tekrar, çok çok geçmiş olsun...
ehliyet kursuna başladım Allaha şükür, okul+iş, nişan, düğün, hamilelik derken anca ehliyete sıra geldi valla
dün akşam ilk dersim vardı, sabah dersleri 9-13 arası oluyor ve bana hiç uymuyor. akşamı tercih ettim..
anneme bıraktım reyyanı ama durmamış hiç, kaçmadan gittim, sabahtan gitmiştim anneme, gün içinde 1 saatlik tekrar çıkmam gerekti ama ne uyutabilmiş ne de susturabilmiş...
çok uzun süre bırakmadım hiç, hatta genelde kolay kolay bırakmıyorum...
gündüz saat 4,30 da uyudu, akşam da ben dersteyken yarım saat uyumuş.. gün içinde 3 kez uyuyan çocuk...
ne yapabilirim kızlar çalışan annişler fikir verin...
anne iş'te kitabını okudum ama nafile....

bu arada, hala homini gırtlak devam etmeme rağmen 1 ayda 4 kilo vermişim :teytey:
bunu, olduğum ameliyat sonrası düzelen tuvalet düzenime bağlıyorum açıkçası, çünkü ameliyattan sonra kilolar gitmeye başladı, artık eski kiloma döneceğim umudum daha güçlüüüüü :teytey: :teytey:
bi de şu memişler sarkmamış olsaydı....

mervecım sen yanındayken annene bırak. yanı sen orada oldugunda ver annen uyutsun. çocuk annene her gittiiğinde aa demekki annem şimdi gidecek düşncesini taşımasın... ben oğlumu oyle alıstırmıstım. ben yanında oturuyordum kaynana uyutuyordu falan..

meryemcim hiç gitmiyorsam haftada en az 3 gün mutlaka annemdeyim...
15 dk uzak bana ve babam öleli çok uzun zaman olmadığı için de yalnız bırakmak istemiyorum bu yüzden sık sık giderim..
reyyan doğduğundan beri sürekli gidiyorum çünkü istiyorlar özlüyorlar...
kaç kez ben yanındayken uyuttu, terasta hamak var, orda da uyuttu kaç kez, ben de yanındaydım...
ama dünden beri elimde eşarbımı görsün çekiyor atıyor...
oraya gidince de kız kardeşim ve annemden bana gelmez.. özellikle teyzesiyle birbirlerine aşıklar
hatta kahvaltıya oraya gideriz genelde ve annem yedirir, daha doğrusu kimi istiyorsa onun kucağında yer...

merve reyyanın huysuzluk yapması çok normal
sonuçta hiç annesinden ayrılmadı
ben kızımı 3 aylıkken bırakmama rağmen tatilde bana çok alıştığı için şimdi anneme kök söktürüyor
arada ufak ufak annene bırak bence
kısa sürelerde de olsa ortamda senin olmamana alışsın

kilolar konusunda da tebrik ediyoum
ameliyat olmuşsun geçmiş olsun
ay benim öle bi sorunum yok ama ben de ameliyat olsam mı ki
madem kilo verdiriyo :)

eylülcüm daha önceleri bıraktım anneme, bankada işim oldu çarşıya gitmem gerekti falan bıraktım.
tamamen kendime alıştırmadım yani, arada bir de olsa bıraktım, kısa sürelerle tabii ki...
annem yemeğini yedirdi, uyuttu ama olmuyor yine...

bu arada ameliyat analfissur ameliyatıydı, lanet bi problemdi..
4 günde bir tuvalete gidiyordum, yemek yemekten korkuyordum, tuvaletten sonra en az saat ağlayarak sancı çekiyordum, oturup reyyanı emziremiyordum bile, gece gündüz ayakta emziriyordum...
ameliyat oldum, sorun tamamen geçti, 4 günde bir tersine döndü yani eskisi gibi günde 3-4 kez tuvalete gidebiliyorum artık..
Allah kimseyi bu dertten ameliyat olmak zorunda bırakmasın valla -tatlicadiarzu-

çok geçmiş olsun ya
şaka bi yana epey zor günler geçirmişsin

sağol canım, bi de spinal anestezi olunca mahvolmuştum Allah bi daha göstermesin...

coook gecmis olsun bak kotu gunlern ardindan zayif gunler gelmis ne guzell

öyle oldu valla :) Allaha şükür...

kızlar ben çıkıyorum ütü yapayım anneme gidicem tekrar, erken gideyim ki dünü yaşamayalım...
kendinize iyi bakın, görüşmek üzere :))))

kızlar meraba, ancak okuyabiliyorum...
rüzgarın iştahsızlığı hat safada, bir de artık anamızı ağlatıyo, yürümeye başladığından beri elini bile tutturmuyor, ben de düşer diyo dışarıda sırtından hafifçe eğilerek tutuyorum anladığı an hemen yere oturup kaldırımın ortasıa, feryat figan bağırıyor, ağlıyor, ama bizim apartmanın bulunduğu sokaklar arnavut kaldırımı yürümesi çok zor, götürdüğümüğz parkta o şekilde düşer diye ödüm patlıyor. akşamları parka götürdüğümde oyuncaktan inmemek için çıldırıyor, iyice cadılaştı ya.....

bu arada evde de ilk arabamı kullanıyor rüzgar , çok rahat ediyor, ebrucum çok hızlı gitmiyor bizimki, yani rüzgar yetişiyor gibi hızına, sanki meryemin de önceden bahsettiği gibi bi frenlemesi var içeride.....

rüzgarın da bir numaralı oyuncağı, herşeyin etketini sökmek, duvarları bile parmakla kazımaya başladı....

bu arada ben de 1 kilo vermişim, belim kalaslıktan biraz odunluğa terfi etti... hafif bel boşluğum oluştu....

abimler durum biraz iyi gibi, umarım düzelirler ya....

bu arada yemeyen çocuk çok zor ya, yemiyor diyo dün eşimin başını yedim... adamın ne suçu varki, si,nirimi ondan çıkarttım....

mervecim reyyan da alışır emin ol, sonuçta bocalar başta, sonra alışır...

ahhhhhhhhhhhhhh canim benim seni cok iyi anliyorum insallah duzelir bebislerimiz ya:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…