2009 Eylül Anneleri

canım zeynepcim ben de yanlızım eşim bizi bırakıp gitti..yavrum uyuyr..işte sana haber vereyim dedim.msnden gamzeye yazdım şimdi tekrar tpiğe döndüm.

hb zeynep
dullar pansiyonu olmuş burası:))))benımde kociş yok nöbetçi yalnızım her zamanki gibi

zeynepcim ve gülcancım profillerinize baktım şimdi resimlerinizi göreyim diye ama gülcan seni gördüm zeynep seni göremedim .gülcan çok şekersin maaşallah

kızlar eşimle konuştum gelicekmiş biraz sonra ben kaçıyrum görüşürüz..size ve kuzucuklarınıza kucak dolusu sevgiler öpücükler...zemuszemus

iyi gecelerrrr kk milleti
pazartesiden beri pc yine delirtti beni
bula bula beni buldu virüs mikrobu
ne seee halletikkk
oğluşumun 3.dişide patladı bugünn şükürler olsun

gamzemmm canın sıkılmış çokk okudukça kendimi yaşadım inan canımsın üzülme...Rabbim ferahlıklar versin inş.

gülay cım rüzgar bebişimee çokk iştahlı günler diliyorum geçer gider inş.sende çok üzülmüşsün

ebru
bakıcınız canınızı sıkmış tez zamanda çözersiniz hayırlısıyla inş. sorunsuz ca ama sizin gibi insaları bulmuş daha ne cezasını arıyor anlamadım yaniiiii...çok saçmaaa

umarım diğer arkadaşlarım ve deee bebeleri çoookkk iyidir...

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: REYYANIN DİŞİ ÇIKTIIIIIIII :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey:

beklenen gün geç de olsa geldi ve hiiiiç huzursuzluk yok kızlar Allaha şükür çok mutluyuuummm
annem dün farketmiş ama söylemeyi unutmuş çk yeni daha :)

tülaycım hayırlı olsun 3. inciniz :) sağlıklı sağlıklı dizilsinler inşallah :) özlettin kendini bu kadar uzak kalma :)))
herkese iyi geceler daha sonra görüşmek üzeree

ahhh mervecim bende nasıl sıkıldım kaç gündür
ösledimmmm burasını çoookkkk
saol cnm ilk dişinizmi sizin????

herkese iyi geceler.tatlı uykular..yoğun bir günün ardından uyku saati geldi ...yarın görüşmek üzere....

günaydın güzelleeeeerr :))
kızlar bugunde dünün 50 katı iyiyim dengesizlik rekoru bende hala üstüme yok yani :))))))))))))))))))

günaydın herkese:))))))))) kızlar biz de iyi bir gece geçirdik çok şükür..gerçi ben sürekli kontrol etmek için yavrumu geç yatıp sık sık uyandım uykusuzm ama olsun iyiya herşeye değer bu.

herhalde kritik zamanı atlattık değil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…