2009 Eylül Anneleri

Günaydın Kızlar çok mutluyum afyona gidiyorum patron 1 hafta izin verdi seneyeki iznimdne kesilcek ama olsun bana iyi gelicek afyona ordan eskişehire çarşamba dönücez

SAĞOL GÜLCANCIM cümlemiz inşlh..
bircancım çok iyi olmuş iyi yolculuklar..

günaydınlar
ayşe cim tebriklerrrrrr birlikte daha nice senelere inş.
bircannn ii yolculuklar, ii eğlencelerrrr
ilk sizle paylaşacağım bi haberim var size! ! !
oğlum dün akşamdan beri yürümeye başladı kısa mesafelerde yürüyodu zaten ama artık
uzun uzun bırakıp kendini yürümeye bşladı....arada yorulup emekliyo bi yürüyo şaşkınlık içinde kuzummmm

aaaa maşallah çok güzel tülay kocqaman alkış paşaya ee
tabi bocalıyo..

cANIM YA MAŞALLAH ONA KIYAMAM bebeğime ne güzel ya yürümeye başlamış kuzum. bizimki en fazla 3 adım atıyor sonra düşüyor ama bir yere dokunmadan ayaklarının üstünde muntazam durabiliyor ama adım atmayı daha çok beceremiyor bizimkide yakında yürür dimi Tülay

herkeze günaydın hepimiz için güzel bir gün olsun

tülaycım maşallah paşaya extra bişey yaptınızmı canım bizim tembelde tık yok hala:))) bizde yapalım
bircancım sizede iyi tatiller canım çok güzel geçsin inş.

filiz hoş geldin dün soraömadım sana sen benim oğlandada kusma ve ishal var demiştinya ne oldu peki canım naptınız bi anlatırmısın

Sağol canım yanlzı köye gidicez köyde ben kardeşim falan hava değişimioluyoruz her yerimiz kabarıyo bakalım poyraz olucakmı korkuyorum

evet cnmm yakında halil ibrahimde öleydi ama
son 3-5 gündür kısa mesafelerde yürüyüveriyodu
ayakta durmayı seviyosa yakında poyrazcım da kıvırır yürüme işini

saol cnmm hayırrr hiç bişi yapmadıkk
ama inanılmaz sıralamaya başlamıştı artık ışık hızıyla
sıkıldı belli ki
Rabbim izin vermeden olmuyo böle şeyler
bebe bebeyi tutmuyo cnm sağlıklı olsunlarda yavrucaklar 1 gün önce 1 gün sonra

Ama dayımın kızı var bebek onlarda geliyor bizimle ama geçen gitmişler o olmamaış yani bünye meselesi. kızlar ya dua edin poyraz olmasın. mesela yengem olmuyo büyük kzıları oluyor dayım oluyo minik bebekte olmuyo. babam olmuyo annem olmuyo kardeşimle ben hava değişimi oluyoruz

Haklısın canım eşim 9 aylık yürümüş. hep yalata genellikle nereyi bulsa kalkıyor hatta ellerini bırakıyor durabiliyor her yerde yürüeye açlışıyor saldalyelere tutunuyo koltuklara çekmecelere ama mesela dün gel annem dedim bıraktı kendini 3 adımda geldi bana

gamzeyle inanılmaz mutlu olduk..akşam eve geldğmde saat 9 olmş.farketmemişiz bile ben hala 8 falandr en geç zannedyrdm..sohbetin koyulğndan anlamadık gün nasıl bitti...ama resim çekemedk...bir dahaki sefere inşallah..benim tlf falan bozuk gamzenin de blg .arıza varmş

h.g esin
sevdilermi birbirlerini su beliz ve ahmet efe
eymen ve halil ibrahim bol bol oyuncak çekişmesi yaşadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…