2009 Eylül Anneleri

valla ben yoğurdu ya hazırından verıyorum yada organık inek var:):):) süt alıp bol bol kaynatıp mayalıyorum

gülaycım diğer arkadaşlar kadar araştırmacı gazeteci olmasam da tanıdıklardan bilgi edinebiliyorum şükür canım. aklınıza takılan şeyler olursa sorun ben uzmanlarından (bulabilirsem) öğrenmeye çalışırım canım.
meryem ben babymix veriyom çok sevdi ali efe. evde yapmakla uğraşamıyorum ya.

baharcım cocuklar sevdıkten sonra bence mesele yok. her lokmayı zor yıyorlar-2 gundur yemıyorda kuzum- ne yese kar valla. başlarım gdo ya :)

kızlar ben gecen kandil oruç tutum alıştırma yapayım diye ama çok kötü oldum bayılıcaktım nerdeyse çocuğumla ilgilenemedim bile Allah yardım etsin ramazanda bize gecen yıl hep yedik.. ama sahur yapmamıştım diyyorum sahur yapınca bukadar zor olmazbelki..

eyse bende gecen sene her gece sahura kalkıp oruc tutmamıstım:) gece acıkıyordum onlar yerken hopp bende yıyordum:) doğumdan oncede sonrada:)

yaa ramazan farklı oluyor ben tutabılecegımıze ınanıyorum. süt ne olur bıulmıyorum. az olan sütüm azmı kalır ıyıcenemı azalır...

bak gülcan alttasın gördüm yaz konus bızımle. sonra ben gheldım herkes sustu deme:) 5 e dogru işten cıkıyoruz haa:)

ben de ilk gün denicem. su içememe yüzünden çok zorlanırım diye tahmin ediyorum çünkü normalde de çok su içen ben hamilelikten sonra tam bir su kurbağası oldum

rabbim sabır verir inşlh. aynen eşimle sahur hazırlardık yer içer yatardık sabah kalkar delibi yine yerdim ...

haha bahar yürüde görelim... ayy benim ayağğıma çok kıramp girerdi.... gerilemezdim yatakta... oyyy..

baharcım teşekkür ederim, eğer merakımı giderirsen sevinirim...

bu arada kızlar rüzgar hala kaşığa tepkili ya, annem de yoğurdunu büyük şırıngalarla ağzına sıkarak veriyormuş, rüzgar şırınga geldikçe ağzına açıyormuş, emiyormuş ucundan. sizce devam etmelimiyiz.

ne biliyim işin içinde şırınga olunca kötü oluyorum da.

Gülay valla annenın yaptıgını bende yapmıştım:) aldıgı herseyı verdım. Yıne olsa yıne sırınga ıle verırırm

gülaycım ben öğreniyim burdan yazarım olmadı aynısını senin özeline de atarım canım. şırınga olayına gelince yemek yeme bilinci bakımından sakıncalı olabileceğini düşündürdü bana canım ya.

slm herkese azcık bakındım umarım herkesin keyfi iyidir
meryemcim bişey demem canım ya geldim gittim başında duramıyomki yazayım bu çocuk kafamı yiyo ya yapışıyo bacaklarıma ne iş yapabiliyom ne bişey
baharcım gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş özledik cnm seni
tülaycım maşalllah kuzucukalra bak gene görüştünüz kıskandım haa bizde gelcektik kısmet olmadı ((

gülaycım dönem dönem bizde de yeme sorunu oluyo yesinde nasıl yerse öle yesin mantıgı oluyo bende haa dogrumu değil ama napalım yemiyolar işte((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…