2009 Eylül Anneleri

baharcım o ne demek anne annedir......
flower inş. kusmaz eylül yarasın bebişine yediği

Son düzenleme:
geldim cansut ni var :)))))))))))

yaa bu arada baharcım şu relaaaax yaz günlerinde zaten tatile matile gidemiyoz böle evlerde dıkıldık galdık gepegergef olduk yaani boşver anacım gereksiz meselelere böle kafa ve cümle yorma... ))
hem yani tülayım ne güzel yazı yayınlamış anacım tam okuyup duygulandık carttadanak mesajını gördüm bütün romantikliğimi bozdun seni ruh ikizim sanıyodum ama hayallerimin içine dışkı bıraktın duygularımla oynadın yaa yiter yaaa yaa yiteeerr yaaaaaa :)))))))))))
ayrıca herkes kendi analığından mesuldür.... içi rahat olan zaten işkillenmez kıyasa girmez.. o yüzden sen hiiiiç keyfini bozmaaa klavyene yazık yaaaa püre ettin tuşları muhalefet edecem diye ortalığa bunada yiter yaa bunada yiter :))))))))))))))))))))))))))))))

filiz hoş geldin dün soraömadım sana sen benim oğlandada kusma ve ishal var demiştinya ne oldu peki canım naptınız bi anlatırmısın

ben tatil son günlerinde hastalandı benimki kusma halsizlik ve ishaldi. hastaneye yattım serum yerken oğlum evde kusmaya başlamış yanıma doktora geldi sıcaktan arabada yoldan dolayı olduğunu sölediler. benim işim bitti çıktım hastaneden 1 saat uzaklıktaki anneme gittik yolda bir saat boynca 5-6 kez daha kustu. o kesildi bu sefer ishal başladı sanırım benden bulaştı ona doktor ishal için şurup yazdı geçti. salgın varmış. sıcaklarda üstüne gelince inşallah sizde çabuk iyileşirsiniz

ne alttan alttan abkıyon görmüyoz sankim seni çık yukarı konuş söle adam akıllı :)))) atom karıncanın peşinde koşturmaktan gölgen kaldı şurda:)))

ay gamze duygularıma tercimannn oldun saol anacımmmm
valla anlamadım bende nolüüyüzzz
yine diom hep dicemmm
"anne, annedir"(bu yavrularını sokağa bırakan kalpsiz sadece doğum yapmaktan ibaret anneler hariç)
ve de bizim kk daki annelerimiz fedakarlıkta sınır tanımazz çalışan yada evde oturan yada engelli olan yada boşanmış olan vs vs vs
"anne, annedir"

tülaycım oğlumu uyuttum .şimdi okudum yazıyı .edebiyat okuduğu halde bu aralar ne düşündğne tercüme iki lafı bir araya getiremiyen bana ilaç gibi geldi canım..:))))

ya kızlar size birşey danışmam lazım kızım 3 gündür ateşli 38.5 39 calpol ve ibufen veriorum ılık suyla yıkıorum üstünü giydirmiorum düşürüorum ama ishal de yeşil kaka yapıor ve hiç bir şey yemior bu gece sabaha karşı yola çıkacaktık tatil için ama dr u aradım tahlil yapılmalı vs dedi aldım götürdüm kızımı eşim işteydi kaka idarar kan tahlili yapıldı idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdi 2 gün geçmezse acil e götürün orda dedi keton çıktı idrarda aç ve susuz kalmış dedi ama yediremiorum suyu bol içior hiç içmedii kadar bol ama yetmemiş demekki ya nasıl yedireceğim şurubu ağlata ağlata zorla tıkıorum ağzına ama anlamıoki onun iyiliği için yaptıımı benden nefret edecek die korkuorum ağlata ağlata yapmakta içime sinmior bu durumu yaşayan var mı birde biz dr dayken bizim dr umuz a 10 tane bebek gelmiştir aynı hastalıktan salgın varmış aman dikkat edin kızlat bebişlerinize ve ne olur bilen varsa akla ihtiyacım var...

cnm oyunla yedirmeye çalış reklamla oyala müzik aç yada sevdigi şeylerle yedirmeyi dene dışarda arabasında yedirmeyi den bide geçmiş olsun biz yeni atlattık idrar yolu enfekiyonunu antibiyotik içtikte

hangi antibiyotiği kullandınız sizdede ishal oldumu yada yüksek ateş kaç günde iyileşti valla tatile bile gidesim kalmadı ya kızım bu haldeyken hiç içimden gelmior

ishal olmadı cnm direk huzursuzluk popo sallama çiş yapar yapmaz aglıyodu ve uyumuyodu sürekli mızmızdı antibiyotigin adıda cnm cefaks 50ml 12saate bir cnm

tülaycım oğlumu uyuttum .şimdi okudum yazıyı .edebiyat okuduğu halde bu aralar ne düşündğne tercüme iki lafı bir araya getiremiyen bana ilaç gibi geldi canım..:))))
afiyyet olsun n şekerimmmmm
cnm ben yediği herhangi bi şeyin içine karıştırıp veriyodum
yoksa direk kusuyodu

hiç bir şey yemiorki mama delisi yemekte yese mama istyordu ama şimdi biberonu bile görünce ağzını kapatıp ağlıor başka bir şey sevdiklerinden verincede kaşığa vurup yere düşürüor zorla ağzına soksam o zamanda tükürüor ya nazar değdi resmen ne kadar iri maşallah die die aa biz ondan büyüğüz ama o bizden büyük gösterior die die nazar değdirdiler yavruma dr bile bugün dilse hanım üzülme fazla kiloları veriosun die beni güldürmeye çalıştı kilo verio die üzülünce ben 10 kiloydu 100 gr a yakın vermiş3 günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…