2009 Eylül Anneleri

bunlar taa 60 lrda falan alm.ya göç edyrlr ..babanneciğim oralrda ben mutlu oldğunu sanyrdm ama değilmiş ..dedem ona yanlş yapmş..ben bunu babannemi hasta olmadan önceki son bayram ziyretine gittğmde onla sabahladk ozaman anlttı bana hayatnı..daha önce de defalrca kalmştm ama hiç öyle anltmmştı ve o son görüşmemz oldu sağlıklı.sabah gidrken herkes gitti o öylece el salladı öyle uzun salladıki anlatamam hiç öyle olmamştı..bu onu ayakta son görüşüm oldu..

neyse başınızı ağrıtmayayım..diyrm benim çocuklğmda babnne dede baba falan trkiyede değil..beni de babamın ve annemin ortak dedesi ve büyük annesi büyüttü..tekini 12 tekini 15 yaşnda kaybettim.onlrdla kaldk hep ama babannem başkydı..kendi dedemi sevmem..anne ve babam akraba yanlş ama çok şükür iyiyiz

kızlar sağolun uzun zamandr kimseye dillendrmemştm..geçende bir gamzeyle konuştk öyle..işte herkesin bir hikayesi var diyorlarya öyle bişey..

hg demet. ya peki mantıksız değil mi? tamam iştahsızlık ok ama hiç yememek olur mu? çocuk kalsiyumu nerden alacak kemikleri güçlensin dişleri çıksın vs. delircem düşün düşün kumkuma oldum ya

canim erdenayda aynisiiiiiiii bende esime sariom hep kavga edioz
dr encok neyi seviyorsa ONU ONUNE KOY YESIN DEDI
yemeksiz yasar susuz yasayamaz bol su dedi ama erdenay su icmiyor
bben corba yapiom su kivaminda biberona koyup iciriom
midesine giden kardir diom
kahvalti yapmadi bende cerez koydum agzinde cignedi atti suyu gittse kar gozuyle bakiom bu kadar salaklasdim anliyacagin ne yese samata yapiomki daha cok yesinnnnnnn offfffffffffffffff anne olmak cok zor helede istahsiz bebegin varsa
disler bebislerimizi mahveddiyorrrrrrrrrrr

esincim baş ağrıtmadın canım. hepimizin ayrı ayrı hikayesi yaşanmışlıkları var. ben dedemi kaybettiğimde anladım sevdiklerime sevgimi daha çok göstermem gerektiğini.

neyse içinizi baydım kusura bakmayın..BAharcım Allah nasip ederse ben de asya koymayı düşünyrm kızım olursa ..

baharcım geçende de sormuştm ama hani msj sayısı çoğaldkça niçkte çiçek adları oluyrya ben menekşe olmuşum acaba daha ne olacağım biliyr musun canım????

esincim umarım bundan sonra çok güzel bi hayatın olur eşin ve de yavrunla

canımmm ya kusura bakmyın dede adından konu açıldı ..konu konuyu açtı baydm sizi hata okadar baydki diyrm bir ara kk bakıma girdi..migrenin falan mı var canım..boyun gerilmesi olunca da çok baş ağrıyr..

yaa böyle daha cocuksu birini düşünüyordum hani biraz daha esmer bişey.. hayallerımı yıktın :) zaten benım trahmınlerım asla tutmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…