2009 Eylül Anneleri

sorma benm dr.un da tayini samsuna çıktı gitti..yenisini de daha bulamadm..ben de aslnda öyle kullanyrm..çünkü bende karaciğer hastalığı var nekadar ilaç almak hiç istemyrm ama olmaynca da olmuyr işte bazen..yine Allah ilaçsız dert de vermesin tabi ama neyapaym karaciğerimi yormamam gerekiyr diye mecbur iyilşnce bırakyrm..dr.da bana öyle diyr zaten..ama antbytği bilmyrm ama iştah açıcı şurubu sanırım ben de senin gibi yapardm..

demek oluyor ki yine bir döneme girdi bu cicozlar. ama bu iştah sorununa bir çözüm bulmak lazım. tamam normaldir de eee çocuk güçsüz mü düşsün. kilo falan önemli değil ama gerekli vitamini proteini vs alamıyorsa sıkıntı var bence.
esincim ilk yaşgünü önemli bence ya ne bileyim. 1 sene önce aynı gün anne olduk. ay bu kutlanmaz mı yaaaa. kırkpare top atışı mı attırsam ne yapsam hahahhahaha

meryemcim sağol canım bilgi için..işte bahara da yazdm ben kendim mecburum artık öyle alıyrm istisnai durumumdan ötürü..ama tabi bebişlerimize antbyotk verirken dr.un tarifi dışna çıkmamak lazım..

ya aslnda haklısın baharcım ..arkadaşlar belki çok kalabalık çağıramam ama komşularımdan tanıdklrımı çağırabilirm ..bahçemiz müsait hem yılbaşında da toplanmştk bahçe de ve ahmet daha 3 aylktı arabasnda uyumştu ve burnu bile akmadı çok şükür.ama dev bir ateş yakmştk ayaklı varilde onun yanında tüm gece uyumştu.ama çook soğuk da yoktu..bak şimdi senle yazşnca aklımda şekillenmeye başladı bazı fikirler canım sağol .topikte daha önce bu konu konşldu soruldu ama ben hiç üstüme alnmamşım daha çok var eylül sonu diye.düşünmemiştm..şimdi senle yazşnca şekillendi bazı şeyler ve bu konuyu iilk defa dillendryrm..

esincim zaman çok hızlı geciyor yaa valla daha çok yok. artık nerden ne yaptırcaz hazırlıklar başlamalı:) biz aile arasında. işte teyzesi daytısı amcası buyukler gelır oyle kutlarız

esincim zaman çok hızlı geciyor yaa valla daha çok yok. artık nerden ne yaptırcaz hazırlıklar başlamalı:) biz aile arasında. işte teyzesi daytısı amcası buyukler gelır oyle kutlarız

canım meyemcim burda ailemden kimse yok biliyrmusun.(tabi nrden bileceksin işte)neyapayım gamze gelir.komşulardan tandklr olur .bende de ilk defa şekilendi bazı şeylr bugün..mevlüt de yapamadk ya.içime oturdu..haklısın valla ..bahçede yaparız herhalde

meryem buraya da gelmedin seni hiç göremedm profiline girdim yok resim..baharı gördüm geçen yazın bulşma resimlerinde..

ben de şimdilik kaçıyrum ..baharcım mevlüt de yapamadm içime otrdu..inşallah doğum günlerimiz gönlümüzce olur..

yemeğimi yedim gelllldimmm. offf şiştim yine yaaaa. kaç gündür şişlik yaşıyom böyle. wallla gazman gelsin yanımda staj yapsın o dereceyim yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…