afiyet olsun canım size de. eşin öğlen eve mi geliyor yemeğe?
baharcım aslnda gelmiyrdu ama ahmet efe olunca işyerine yakın ev tuttk .gelsin sevsin diye ama ona rağmen çok nadir geliyrdu.ama son zamanlrda eve çok geç geliyr ve ahmt uyumuş oluyr sevemiyrm diye fırsat yaratıp öğlen gelyr.
arkadaşlar aşağıdakini okuyunca düşüp bayılmayın olur mu?
GDO'lu 25 rn Trkiye'de - Hrriyet Salk
selam kizlar nasilsiniz
baharimbizdede ayni olay canim brda surup murup vermiolaryaaaaaaaaaaaaaa
baharcım ALlah sonumuzu hayır etsin..Allah ın yarattığından daha mükemmeli yok..daha çok ticari kazanç maksadıya insan eli değiyor maalesef yaratılanın doğallığına..organik diye alıyrz ama aklımızda hep kocaman bir soru işareti..diyrum ne hakkıyla yapılmş bu yapılsın???sonra diyorm orgnk sertifika sanki kolay mı alnyr???güvenmelisin?? sonra düşünyrm ya onun da bir daleveresi varsa??? diyrum ya işte hep bir soru işareti????
sağol esincim.. face e gel sende senınde bol bol resımlerını gorelım. oğlusu gorelım
ben de hamileyken işyerimize yakın bir yere taşındık canım. hemen ulaşabilelim diye. öğlenleri ben de gidiyordum da artık gitmiyorum çünkü akşam yine giderim diye bana, ben gittikten sonra da babaneme işkence ediyordu ali efe.
bu arada ahmet kayınpederinin adı mı?
yok canım kynpdrin babasının adı..ama hastydı falan yine o istedi bu adı koyduk ..sonra öldü ..ama kynpederin bir çocuklrı adı ahmet yine babasının adı bebekken ölmüş..ALlah benim yavrumu bağışlasın..ama baharcım ben çok zor hamile kaldm..düşüklr..tedaviler..çook zor..geçen yıllar..o yüzden benim kendi babam bana darıldı kızdı ..benim ilk torunum yıllar sonra geldi benim adımı koymadınız dedi..ben ilk nönce şaka yapyr zannettim..baktım ciddi..çünkü bunu bir kaç kez çok ciddi bir şekilde ifade etti..benim de bahanem oldu dede adı dedim..kynpederi koysak seni de koyrdk falan dedim..ben de kendi dedemi pek sevmem..sevsem yine koymazdm falan dedim..
esincim gördüm onuda ama çok ufak resım.. çok farklı bekliyordum bende:) ama daha detaylı resımler istiyoruz. sen ekleyemıyorsan gamzeeeeee karısııı sende yokmu ahmet paşanın ve esinin resmiii
amin canım..sağol..hepimize ve yavrulrmıza inşallah..Allah Ahmet Efemize uzun mutlu ömürler nasip etsin canım. aslında anne baba adı koymak bana da saçma geliyor ama ben dedem vefat ettiğinde demiştim oğlum olursa adını ali koycam diye. çünkü benim üstümde çok emeği vardı. kız olsaydı da eşimin annesinin adı olacaktı asya (asiye ama asya diyorlar) bu rastlandı komiktir ki kızım olursa adını asya koycam derdim hep ben de. ama oğlum gidip te kaynanasının adını kızına koyarsa ben de gücenirim herhalde ya.
amin canım..sağol..hepimize ve yavrulrmıza inşallah..
baharcımmm canım biliyrmusun ahmet efe yi biz kız biliyrdk..daha dğrusu kesin değil ama benzyr demşti daha ikili taramada..ve ben tabi hmilelk heyecnyla herkese kızım olacak adı da asya diye yayın yaptm aradm bide..o günlrde topikte tanşyr olsaydk gülerdin halime..sonra üçlü tarama da dr..dedi asya yok bunun pipisi var..eşim hemen o anda dedi asya gitti ahmet geldi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?