2009 Eylül Anneleri

tamam meryem walla çekiştirelim kız. gerçi daha resmini bile göremedim ben esinin ama :) gamzeyi baya çekiştiririm bak :)))))
hakket ya karşı taraf ya birçok kişi gelemicek zaten napalım ...

bende bunu anlamıyorum anadoluda bulusuruz bızım taraf oplsa gelırdım denıyor ahada bu taraf hanı nerde bu mıllet

tamam meryem walla çekiştirelim kız. gerçi daha resmini bile göremedim ben esinin ama :) gamzeyi baya çekiştiririm bak :)))))
hakket ya karşı taraf ya birçok kişi gelemicek zaten napalım ...

bahar cm ya benim msj sayım yetrli değilmş herhalde o yüzden albüm ekleyemiyrmuşum..facede de yokumya..ama en kısa zamanda halledicğm bu sorunu..sadece sizinle yazşrken herzaman otrdğm blg.karşsnda bir resmim var profilde..o da net değlmş meryem dedi..

neyse esincim zamanımız bol inş yüzyüze görüşme şansımız olur. biz ramazan bayramında izmire geliyoz sen de gamzeyle atla gel walla ne güzel olur

kılar beni de çağırın dediğim msjm..bilyrm saçma..cmrtesi sizin buluşacağnız çıkmş aklmdan ..şimdi geçmişi detaylı okuynca hatrladm..

Selam ey cemaattt ben geldimmm. Oğluşuna gitmeden bir bakayım dedim ne var ne yok. Gerçi unutanlar olmuştur uzun zamandır yoktum.

İyi akşamlar
gıııı ebru yemınle bugun aklıma geldın nerelerde hiç girmiyo diye ogluşların nasıl herşey yolunda dimi???

selam kızlar hiç giremedim bugun...iyidir herkesler inş... biz de iyiyiz allaha şükür. havalar çoook sıcak. evde tıkıldık kaldıkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…