esin meraba....
kızlar dün parka gittik bebek 9 aylıktı, annesi yemeğini hazırlamış parka getirmiş. ebbeği salıncağa koymuşlar bebeği sallıyor babası sonra salıncağı durdurup kafasını tutup ağzını yanlardan açılması için bastırıyor bebek kafasını sağa sola çeviriyor anne kaşıkla sokuyor ama iki büyük lokma sonra hemen sallıyorlar, bir dakika sonra aynı şey bebek kafasını sallıyor ağlıyor baba ağzına bastıryor yanlardan.... Allahtan dedim bu aşamaya gelmeden kestik. rtüzgarda yanında sallanıyor, biraz laf attım dayanamadım artık. bakım kızıma oyunla yediiriyoduk 1 aydır kesinlikle yemiyor, o da parka getirin yiyor burada diyor. salak ya, nasıl sinirlendim, ben ona zorlamayın diyorum, benim gibi yedirin diyor o da... yanında başka bir bayan var, ben de burnunu sıkıyordım ağzı açılsın diye diyor... öyle deneyin isterseniz.
gerçekten kızlar ben de neredeyse anneme uysaydım bu aşamaya gelecektim. ama annemi şuan açık açık tehdit ettik, kreşe verecez diye, asla zorlamayacaksın. şuan bol bol kitap okuyorum ki biraz daha iyiyim, yemezse yemiyor, zorla yese bile yaramıyor emin olun. rüzgar 6 kase yedi 7 ayında, ne oldu, 100 gram bile almadı....