2009 Eylül Anneleri

esin meraba....

kızlar dün parka gittik bebek 9 aylıktı, annesi yemeğini hazırlamış parka getirmiş. ebbeği salıncağa koymuşlar bebeği sallıyor babası sonra salıncağı durdurup kafasını tutup ağzını yanlardan açılması için bastırıyor bebek kafasını sağa sola çeviriyor anne kaşıkla sokuyor ama iki büyük lokma sonra hemen sallıyorlar, bir dakika sonra aynı şey bebek kafasını sallıyor ağlıyor baba ağzına bastıryor yanlardan.... Allahtan dedim bu aşamaya gelmeden kestik. rtüzgarda yanında sallanıyor, biraz laf attım dayanamadım artık. bakım kızıma oyunla yediiriyoduk 1 aydır kesinlikle yemiyor, o da parka getirin yiyor burada diyor. salak ya, nasıl sinirlendim, ben ona zorlamayın diyorum, benim gibi yedirin diyor o da... yanında başka bir bayan var, ben de burnunu sıkıyordım ağzı açılsın diye diyor... öyle deneyin isterseniz.

gerçekten kızlar ben de neredeyse anneme uysaydım bu aşamaya gelecektim. ama annemi şuan açık açık tehdit ettik, kreşe verecez diye, asla zorlamayacaksın. şuan bol bol kitap okuyorum ki biraz daha iyiyim, yemezse yemiyor, zorla yese bile yaramıyor emin olun. rüzgar 6 kase yedi 7 ayında, ne oldu, 100 gram bile almadı....

ya nasıl kıyarsın da zorla tıkıştırırsın yaaaa. hele kafasını tıutup yanaklarını sıkmak nedir yani. töbeeee ben olsam kavga ederdim herhalde gülay.

evet meryemcim gerçekten çok tatlı kzım ya, herkesin bebeği gibi. rüzgar artık hiç düşmeden bütün evi baştan sona yürüyor, mutfaktan başlayıp yatak odası, banyo oturma odası, sürekli mobil halde. ama dışarıda biraz zorlanıyor çünkü bizim orası arnavut kaldırımı ayakları takılıp hop oturuyor....

baharcım manyak bir aile belli, ben zorladık oyunla yedirdik yemiyor diyorum eşi bana ters ters bakıyor. o da taraftar çünkü böyle yedirilmesine... ama bebeği görseniz çok üzüldüm, o kadar yemesine rağmen hala minikti, sonuçta ben kilonun bol yemekle alakası olduğunu düşünmüyorum artık alsa kesinlikle rüzgar alırdı.

bu arada baharcım iştah açıcı birşey yok canım artık bu işin uzmanı oldum vitaminler var, pekmezli omegalı arı sütlü ne biliyim var da var, ama iştah falan açtığı yok bunların....

merhaba kızlar ben dünden beri pert oldum zor nefes alıyom küvette fena üşütmüşüm böbreklerim tuttu zaten taş vardı 5tane saglı sollu cigerlerim gögüs kafesimi yırtcak gb agrıyo bogazlarım şişmiş offf kızda uyumuyo benle dinleneyim buz gb terliommm

gülaycım ben de dün eczacı ile görüştüm. dediğin gibi iştah açıcı şurup diye bişi yokmuş. eskiden alerji ilaçlarını verirlermiş yan etkisi iştah açmak olduğundan ama artık vermiyorlarmış. vitaminlerle destek yapın dedi.. ben de seven seas balık yağı ve vitamin olayını almıştım onu içiriyom.
yasemin geçmiş olsun.

merhaba gülay ..yemek konusunu halletmeniz çook iyi..nasıl da üzülmştün geçen hafta çok şükür..maaşallah rüzgar zaten ben topiğe girdğmden beri gelişimi hep iyiydi.benim oğlum ahmet efe de henüz tek başına yürümeye dair bir emare yok..(((

incileri ben de çok severim..ama ne tuaftrki gelinliğim hariç herşeyde takmşlğm var..ozaman nasl atlamşm bilmiyrm..hem de gelnlğm müsaitti inciyi kaldrırdı.

baharcım valla iştahı açılmayanın açılmıyor, geçici diyip geçiyorum artık. rüzgar iki aydır iştah hapı kullanıyor, yan etkisi iştah ve kilo artışı ama tık yok. biz alerjimiz için kullanıyoruz ama yan etsi olsayıd güzel olurdu :)

inşallah ali efe de işe yarar, gerçekten vitaminlere ödediğim parayamı yanayım kızımda hiç bir etkisi olamamsına mı yanayım :)

meraba esin. evet rüzgar diğer konularda cin gibi, pırpır... annem zaten diyorki şu pırpırlığını azıcık iştahına verseydi Allah...

saol cnm bnm ya ben aktif olmadıgımdan sürekli konulara katılamıyom kusura bakmayın açık oluyo pc ama kızımın peşine koşturuyom ben yazana kadar konu kayıyor

gülaycım valla ne mutlu sana yürüdü kızın. her evrenin zorlukları var. ama keyfi çok faklı.
o parktaki salaklara gelınce görürüm onları ılerde elinde kaşıkla çocugun peşinden koşacaklar. bizim simdi yemeyen kuzularımız yemenın işkence değil keyif oldugunu bılecekler

gülayım etkisi oluyordur vitaminlerin mutlaka canım. bak rüzgar maşallah atom karınca gibi. Allah nazarlardan saklasın. sen yine de heryerde anlatma şekercim.
meryem senin gerçek adın müslüm zatenben biliyom onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…