2009 Eylül Anneleri

selam kızlarrrr tr den dün geldik 1 aylık tatilimiz sona erdi inanmayacaksınız ama burayı özlemişim gelince farkettim çocuklar havuz suyu yuttular ve ateşlendiler tatildede hastalıklar yakamızı bırakmadı yani ben bavulları boşaltıp ortalığı toplayım biras size merhaba demek için açtım pc yi umarım hepiniz iyisinizdir opuyorumnanaktan

günaydın en güzel anneler .. kuzum uyudu yoksa mümkün değil pc başına geçmek.. annemler hafta sonu umreye gidyorlar kısmetse yarın anneme gidicem nasipse azcık kucaklaşalım..
benimde başım felaket ağrıyor.. neden bilmiyorum emzirdiğim içinde ilaç almadım minoset içsemmiki..

ececim tabiiki insanın evi gibi yokalıştınız tabi oralarada.. çok geçmiş olsun kuzulara zaten tatilden hergelen hasta oldu yaa(
esincim maşallah profiline baktım çok güzelsin gerçekten evlenme programında sinem vardı ona benzettim..

özgenin kızanın dişlerine yorum yapan şebnem denilen varlık yorumunu silmiş.. çok kızdım ama.. ne kadar çahilce bi yaklaşım...

sidik yarışı ayşe:)
benimde annemler bu ay sonunda gıdecekler inşallah.. ayşe inci iste annenden orada çok güzel ve ucuz:) ben her gittiğinde istiyorum napacaksam okadarı :):)

ececim geçmiş olsun canım.
ayşe meryem allah kavuştursun şimdiden. meryemim fazlasını dert etme canım ben yaparım sana bir güzellik :))))

yaa bahar bendeki maymuınluk:) diyorumkı anne inci getir. getiriyor aynısı dıyorumkı ee bundan almıstın tamam o zman diyo suna veriyim :) fazlam var yınede ama :) köpeen olsun:) benımkıler her sene gıdıyor.. babam siz antalyaya gıderken sorun yokda biz giderken niye sorun diyor:)

:))))))))) evet yaa bu sayfayı ben doldurdum..:)))
inciyi çok severim zaten isteyeyim yaa..

günaydın herkese..

baharcım ali efe de iştahsız mış canım.... geçmiş olsun. bir de sanırım geçmişi okurken gördüm rüzgara biz sadece iki kez şırıngayla verdik, sen sanırım sürekli veriyoruz sanmışsın. yoğurdu annem şırıngayla veriyor, ama zaten bunu zorlayarak değil, kendisi içine çekerek içtiği için. ben sadece veriliş biçimi yanlış mı diye sormuştum canım. yoksa zorlayarak şırıngayla içmiyor.

bu arada ali efe peki su falan içiyormu. rüzgar 1 litreden fazla meyve suyu ve anne sütü alıyor hiçbirşey yemezse eğer... ve artık ben rüzgarı 1 haftadır kendi kendine yemek yemesine izin veriyorum. çünkü zorlayarak asla yemiyor ama kendi yerse yiyor yine. dün de meyve püresinden kaşıkla eline verdik kendisi yedi, yarısı saça başa yarısı ağza gitti. ama yedi bi şekilde. isterseniz deneyin. kaşuığına bişeyler koyup eline verip mama sandalyesinde. oyuna dönüştürene kadar.

bir de kitapta okudum, 11 aya ilişkin bölümde, çocuğunuzun eskisi kadar yemesini beklemeyin diyordu, bebekkken yediği kadar yerse eğer küçük bir gemi olur diyordu....

ben artık elimden geleni yaptım yemiyor, oyun asla yok, yerse yer yemezse kendi istemediği içindir diye düşünüyorum.....

meryem bende incilere bayılırım bence sen bol bol inci iste ileri,de gelinine takjarsın gelinlikle müthiş duruyor. bir de incilere farklı kilitler alabilirsin altın olarak , onlarla da çok duruyor. eğer altın sevmem diyorsan aralarına gümüş aksesuarlar attır, spor bir kıyafetle bile çok şık duruyor. hatta bileklik olarak harika, üç sıradan yapıyorlar, kilidi oluyor, hem spor oluyor hem de şık duruyor. farklı büyüklükte isteyebilirsin.

gülaycım ben yanlış hatırlamışım demek canım kusura bakma. aman yesinler de bu zamanda nasıl yerlerse kar. ben de eline falan veriyom genelde. ama üst değiştirmemiz de bir facia olduğundan oooof of diyorum yani. oğlum altını değiştirirken çok ağlıyor sizin de öyle mi ya?

gülaycım zaten inciler ipte sıralı gelıyor. bende gelınlere çok yakıstırırım ve çok şükürki istediğim gibi dizdirmiştim incilerimi. dedıgın gibi altın uçlara. aynısının küpe ve yüzügünüde alınca takım olmustu..

bu arada bi şekılde ruzgarın yeme olayını çözmene sevındım. biz 1 haftaya yakındır fenalardayız:)

kıyafetlerini değiştirirken deli gibi ağlıyordu baharcım ama bir kaç gündür yeni bir yöntem uyguluyorum kafan nerdeymiş diyorum hemen giydiriyorum aa kafası buradaymış diyorum. elin neredeymiş diyorum elini sokuyorum tshirtüne aa eli buaradaymış diyorum gülüyor o da... yoksa biz de de eziyetti. ama alt değiştirirken bir sorun yok....

şuanki en büyük sorunumuz dışarıda kendi yürümek istemesi, kesinlikle elinden tutturmak veya tshirtünden de tutturmak istemiyo, kaldırımda yürürken birden arabalara yöneliyor, sürekli tedirgin haldeyiz bizde. yani bu kadar zor olacağını tahmin edemezdim. ama izlemesi çok keyifli, rüzgar minyon olduğundan sanki kurulu oyuncak bebekler gibi ilerliyor dışarıda yürürken.

ayşecim annenlerin umresi hayırlı olur inşallah..ALLlah tüm istiynlere nasip eder inşallah..resim konusuna gelince insan yazışp bişeyler paylştğı insanları merak ediyr..ben de kızların tabii sık yazştklarımın profiline girip bakıyrm ama arkadş olmdğmz için ben albümlere giremiyrdm..sonra kızlar beni arkadaş yapınca gördüm..ama ben resim ekleyemiyrm msj sayım yetrsizmş..profldeki resim de sizinle yazışırken çektim ekledm..herzaman aynı yerde oturp yazşıyrm.şuanda bile

gülay biz tatıldeyken yan masamızda yabancı birileri yemek yıyor. bebek aynı ruzgar. su an hala face de olan resmı kadar ufacık. çok tatlı faland edım baktım. annesı kızı yere koydu Allahım dedım ayaklta duruyor. sonra baktım ellerını bırakıyor az az adım atıyor:) dedımkı eşime lan bu ne bu cocuk alıtunadan buyuk olamaz:) garsona sordurdum:) meger 11 aylıkmıs kız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…