2009 Eylül Anneleri

slm kızlar,
ne var ne yok nasıllarsınız,herkes iyidir inşallah.
bu cuma şehir dışına çıkıcaz bakalım nasıl geçicek,
gözümde korkuyo ama ev dışına çıkıcam diyede seviniyorum bi taraftan:)

canım hoşgeldin nasılsın??
bebi,şin nasıl keyifler yerindemi??
tabiki unutmDIK SENİ :)

İyi akşamlar
gıııı ebru yemınle bugun aklıma geldın nerelerde hiç girmiyo diye ogluşların nasıl herşey yolunda dimi???

Unutmadığınıza sevindim.
Bizim haziranda babaannemiz giitti bakıçıya bıraktım korayı 2 ay kadar bu arada tatilde yaptık. Oğullarım ikisi de çok iyi. Gerçi Koray biraz rahatsızlandı cuma 12 saat acilde kaldık ama onları önemsemiyorum artık olacak şeyler. Bakıcıdan yana sorunlar yaşayınca işine son verdim. Şimdi annemle babam ilgileniyor Korayla . Hala dişimiz yok üstten 2 diş gelecek gelemedi bir türlü. İştahsız ve huzuzrsuz. Henüz yürümedik sıralıyor ve emekliyoruz. bizde durumlar böyle.
Sizin kızancıklar ne yapıyorlar.
Dudumlar nasıl topikte bir özet geçin diyeceğim ama uzun bir süre oldu artık nasıl olur bilmem özeti. Özgenin kzının dişlerine ne oldu ne yorumu anlayamadım.??

Son düzenleme:
Ebrucum hoşgeldın. Korayın ıyı olmasıne çok sevındım canım. Bakıcı işi işte sıkıntılı bıraz. Umarım gonlunce bırını bulabılırsın

eylülcüm bizim alerjimiz net olarak belliydi belki o yüzden tahlil istenmedi, eee peki alerjikmiş de , bu neymiş ne değilmiş, etkileri neymiş, ilaç kullanmak gerekirmiymiş, sordun mu.

cilt doktoru çok başarılı bir doktor
ama ilaca çok karşı biri
çikolata gofret vs abur cubur asla vermeyin dedi
yanaklarından öpmeyin dedi
haa bir de çamaşırlarında deterjan kullanmamaya çalış dedi
bu çocuğun cildi hassas yapacak bişi yok korumaya çalışmaktan başka dedi

reyhancım dr gitmiştiniz bildiğim kadarıyla düzelmedimi hiç ilaç alıyodur ??? yavrularımız hastayken yanlarında olamamak çok zor bişi(

kızlar avatarım nasıl :)))

eylülcüm kızçenin kulaklarını deldirmeyi düşünüyomusun hiç araştırdınmı bu konuyu bide sizden öğreneyim???

süppersin ben de hep aynı fikri savunmuşumdur
aslında küpeli çok şeker duruyorlar ama bence deldirmek istesem bile bunun için daha çok küçükler
koruyamazlar ki
ben deldiririm derdim ama bir arkadaşım kulağındaki deliklerden o kadar şikayetçiydiki
nefret ediyodu kız küpeden
o yüzden ben de kararı kızıma bırakıcam
büyüyünce isterse 5 tane deldirsin

Ebrucum hoşgeldın. Korayın ıyı olmasıne çok sevındım canım. Bakıcı işi işte sıkıntılı bıraz. Umarım gonlunce bırını bulabılırsın

Hoşbulduk Meryemciğim. Şİmdilik bakıcı işine nokta koyduk uzun bir zaman benim annem ve babam bakacak. Tabi bir aksilik olmazsa. Ali Tuna nasıl babaannesimi bakıyor?

cuma günkü süt iznimi yarın kullanacağım..deli gibi işim var ya
doktora kontrole gittiler annemle bugün tekrar..mikrobu atana kadar ishal ve kusması devam edebilir..3-4 gün demiş..sadece mide bulantısı ilacı vermiş..
hiçbirşey yemiyor, sadece su içiyor

geçmiş olsun ebru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…