yatırdım görmedin mi aaa yanlış hesabamı gıttı acaba :)
canım hoşgeldin nasılsın??
bebi,şin nasıl keyifler yerindemi??
tabiki unutmDIK SENİ :)
İyi akşamlar
gıııı ebru yemınle bugun aklıma geldın nerelerde hiç girmiyo diye ogluşların nasıl herşey yolunda dimi???
eylülcüm hg canım ..dr neden öyle bir testte gerek duydu canım..rutin kontrol mü..
eylülcüm bizim alerjimiz net olarak belliydi belki o yüzden tahlil istenmedi, eee peki alerjikmiş de , bu neymiş ne değilmiş, etkileri neymiş, ilaç kullanmak gerekirmiymiş, sordun mu.
oğlum çok hastaaave ben işyerindeyim
kız annneleri kulak deldirme hakkında ne düşünüyosunuz ?? ben arşatırdım ve kararı kızıma bıraktım büyüyünce kendi isterse deldiririz ama bence şimdi .çoook erken deliren anneler var ama şimdi gerek yokki
Ebrucum hoşgeldın. Korayın ıyı olmasıne çok sevındım canım. Bakıcı işi işte sıkıntılı bıraz. Umarım gonlunce bırını bulabılırsın
Unutmadığınıza sevindim.
Bizim haziranda babaannemiz giitti bakıçıya bıraktım korayı 2 ay kadar bu arada tatilde yaptık. Oğullarım ikisi de çok iyi. Gerçi Koray biraz rahatsızlandı cuma 12 saat acilde kaldık ama onları önemsemiyorum artık olacak şeyler. Bakıcıdan yana sorunlar yaşayınca işine son verdim. Şimdi annemle babam ilgileniyor Korayla . Hala dişimiz yok üstten 2 diş gelecek gelemedi bir türlü. İştahsız ve huzuzrsuz. Henüz yürümedik sıralıyor ve emekliyoruz. bizde durumlar böyle.
Sizin kızancıklar ne yapıyorlar.
Dudumlar nasıl topikte bir özet geçin diyeceğim ama uzun bir süre oldu artık nasıl olur bilmem özeti. Özgenin kzının dişlerine ne oldu ne yorumu anlayamadım.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?