2009 Eylül Anneleri

gülay ya bişi sorucam
siz alerji ilacı kullanıyorsunuz ya
tahlil falan mı yaptırmıştınız
biz de geçen gün kan tahlili yaptırdık da
allerjik bir bünyesi varmış malesef
ama ilaç falan vermediler bize

eskiden beri ''iştah açıçı şurup'' diye söylenen şey kulağım aşina aşina şurubu ymymuş...

eylülcüm rüzgar atopik egzama zaten cildinden belli, mesela ben mersine geçen gittiğimde iki kolu komple egzama oldu, bunun dışında ilacını vermezsen huzursuzluk yapıyor, evde kavga çıkarıyor dermişim. ama saçını başını yoluyor. alerjisi atopik egzama canım tahlilş yaptırmadık çünkü yiyeceklere karşı yok bizimkinin. sadece derisel bişey sanırım tahlili yoktur egzamanın....

kızlar maşallah bebişlerimiz gerçekten , meryemcim haklsın bizimkiler keyifle yerken onlar 3-4 yaşındaki çocuğu hergün yesin diye parka getirmek zorunda kalacak....

anladım gülay
geçmiş olsun size de
ya bizim de yiyeceklere karşı değil aslında
cilt doktorunun isteğiyle biz Igh diye bi tahlil yaptırdık
genetik olarak allerjiye yatkınlık var mı diye baktılar
normal değerler 0-15 arası olması gerekirken edanın 36 çıktı

selam kizlar
nasilsiniz
bebislerde istahsizlikdir gidiyorrrrrrrrr offffffffffffffff
bizimkide ayniiiii
neyse kizlar sizce anne suttumu yemek mi soyleyin bakemmmmmmmm
ya gecen gun dr gittik addam gunde 2 sefer ver gece emzirme vssssssss dedi ama benimde suttum var ne yapiyimmmmmmmmmm offffffffffffff
erdenay kahvalti yapmadi sinirim zipliyoooooooooooo offfffffffffffffffffffffffffffffffff

Eylül bende kamuran beymi istedi diye düşünmüştüm o tahlili:) bizede yaptırmıstı ama sukur bızde cıkmadı..

esin yaa gel sende face e isim konusuda tereddutun varsa farklı ısımle ac face

evet meryemcim ya ..henüz tam karar veremedim bu konuda..benim arkadşlğnı kabul etmedklerin. hiç bir şekilde bana değemiyr demi..ya uzaylı gibi soru soryrm ama gerçekten siznle tanşmadan önce hiç ilgimi çekmemşti..

Eylül bende kamuran beymi istedi diye düşünmüştüm o tahlili:) bizede yaptırmıstı ama sukur bızde cıkmadı..

aslında kamuran bey de istedi
o hem bu tahlili hem de süt ve yumurta için tahlil istei
süt yumurta için olanını daha yaptırmadık
ama alerjik bünyesi için olanını istediğinde " bunu yaptırın ama sonuç belli büyük ihtimalle alerjik bi bebek " demişti zaten

demetcim bence yemek yemesi gerekiyor, zaten beniim başıma da hep bu sütten dolayı geliyor, yeme içe derdi yok ancak emsinler. benim de sütüm çok ama artık sütümüz besleyici değil, sadece bağışıklı güçlendirici, bu yüzden ek gıda almak zorundalar.

eylülcüm bizim alerjimiz net olarak belliydi belki o yüzden tahlil istenmedi, eee peki alerjikmiş de , bu neymiş ne değilmiş, etkileri neymiş, ilaç kullanmak gerekirmiymiş, sordun mu.

gülaycım geçmş olsun canım ben bilmiyrdum..

aç esin açda gel yanımıza:)

bizede dr 9. ayda bu tahlılı yaptırdı esin. herkese yapılıyoprmu bılmıyorum ama sanırım süphe varsa yapılıyor. bizimde ablamın ve kardesimin oğluda aynı dr a gıdıyor. ikiside alerjık bunye. ırsi olabılır dıye yaptırmıs olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…