2009 Eylül Anneleri

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar bende stüdyo fotorafı istiyorum benimde varmış sepetin içinde :)))
ama meryem orjinal bi fikir seninki bence evin bir duvarını resimlere ayırabilir ben odasındaki duvarı düşündüm sonra vazgeçtim kardeşinin tarafı olcak orası inşalalh :))

ebru walla ben bişilere sabır edip edip sonunda uçanlardanım :) tabi ağız burun kırmak abartı ama tartaklama yaşamam büyük ihtimal olurdu

süper fikir kızlar bu stüdyo olayı benimde aklımda vardı ama doğum günü için süper olur. biz doğumgününde mersinde olacağız.... bayram tatilini birleştirecez.... rüzgarın 6 sında doğum günü, pazartesi salı da izin alıp mersine gidicez, orada artık çektiririrz.

bu arada eylülcüm evet onlar büyüdükçe biz yaşlanıyoruz :) yaşlanma kısmını duyunca korktum birden. insan hep genç kalsa ne güzel ama bu sefer de çocuklarımız büyümez

kızlar yaaa alakasız ama bi konuda fikirlerinizi almak istiyoum
isim ekletmeye nasl bakıyorsunuz
ben iki isme en karşı insanlardan olamam rağmen ve kızımın ismini çok beğenip ona yakıştırmama rağmen içimde kalan bir ismi doğum gününde hem de fazla büyümeden ekletsem mi diyorum

hoşbulduk kızlar
meryem çok ayıp kardeşim yaptıgın körün bi sopası var:)))) onuda kırmayın
saol canım benım ya uyuttum sıpayı azcık kendıme zaman ayırayım daraldım valla iş güçç

eylülcün eda nın yanına ne ekletmeyi düşünyrsn..

yula fotoğraf bakımından çok şanslı..ben ve eşim profesyonel olarak fotoğrafla uğraşıyoruz hobi olarak..
yulanın şimdiye kadar 5000e kadar fotoğrafı var :)

isteyene hizmet verebiliriz yani ;=)

tamamıyla senin karar vermen bi konu kişisel olarak bakrsan ben pek iki isim sevmiyorum şöleki ikisinide birden sölemek lazım anne baba söler ama etraftan sölenmiyo gökşenin kuzenlerinin hepsinin çift ismi var ama hep tek isim sesleniyoruz ama istiyosan olabilir yani benim aklıma da hiç böle bişi gelmedi bide kimliğini çıkartmamışmıydınız ?

eylül şahsen benım düşüncem geçti beee canım artık ikinciye koyarsın inş. tabi yine sen bilirsin

buarada ilk kez ve son kez sölüyorum sonra unutan haaa döverim:)))benım kocam bi mok yedi yagızın adını akif yagız koydu kımlıkte ve dua ile öle tabi söylerken sadece yagız diyoruz aklıma geldikçe sinir oluyorum bi karambolde koydu herıf yaaaa

isim ekletmeyi hiç duymamştm ama içinde kaldysa neden olmasn .soyadını değiştirene çok rastladm ama tabi o farklı bir durum

5000 mi reyhancım bende gökşenin çok var diyodum hani, biizmkisini toplasan 1000 geçmez :)))

bi ara bu hizmetten bizde yararlanalım o zaman :)) ayrıca 5000 tane resmi var diyosun facede bir tane bile yok zira burayada hiç yüklemedin ben çok merak ediyrum yulayı :)))

ismin ikisi de söylencekse kısa isimler olmalı. mesela akif yağız bir arada söylendiğinde uzun oluyor ama ali efe, ali tuna birlikte söylenebiliyor.
gülcanım hoşgeldin balım bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…