2009 Eylül Anneleri

KAZA YAPAN POLİS, ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI | Salihli Tv Haber Yorum Gazete - Salihli ' nin Yaşam Portalı....
Bu da kazanın haberi bize çarpan arac var resimde.
Ebrucum çok sağol canım.Eşim Doruk ve ben arabayla memlekete gittik. Eşim çalıştığı için dönmek zorundaydı arabayla tek başına. İyiki bbiz yokmuşuz çünkü yandan çarpmış bize tamda oğluşumun koltuğunu olduğu taraf.Üstelik 8 de8 karşı taraf hatalı. Eşim sadece kendi şeridinde yoluna devam ediyormuş.

evet kakayida zor yapio kabiz olmamasina ragmen
sanirim haklisin donduumde ilk is dr gitmek olacak bu ciyaklama yuzunden gece uyanip duruo cunku

ebru spider güzel bi konsept aslında
hatta pastası da var onun bakim ekleyebilirsem resmini eklerim

Eklentiler

• $Untitled-1.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 43
demet hoşgeldin
kahvaltıyı eda normal bizimle yapıyor
peynir yumurta ekmek ıhlamur reçel ne varsa işte
ama sabahın 7 sinde acıkıyor o zaman sütle bisküvi veriyorum
bizimle kahvaltısını 10 11 gibi yapıyor

burcu belki önemli bişi değildir ama yine de bi dr a göstersene
Allah korusun belki totosunda minik bi çatlak falan vardır göremiyosundur
ondan zorlanıyor ya da bağırıyor olabilir

demetçim bizde kahavaltıda bebebüskivisi pekmez labne peyniri ve yumurtanın sarısını yiyoruz ama çoğu zaman karışımımız yarım kalıyo üstünüde emiyo

Demet seninle hiç birebir sohbetimiz olmadı ama ben Özlem canım. Aslında hamilelik zamanlarından beri giriyorum foruma ama maalesef cok sık değil.
İnan ben de çok zor yediriyorum. Düşünkü gecen ay sadece 80 gr almıştı.
Aynı konuyu ben de açacaktım. Kahvaltıda ne yedireceğimi şaşırıyorum.Çünkü çok seciçi
Tek tip kahvaltıdan da sıkıldım. Doruk hergün şunu yiyor.
Değişik tarifler paylaşırsak belki yaralı olur veya bebişlerin severek yediği kahvaltı hangisi???
1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı labne peyniri
1 cay bardağı keçi sütü
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
Hepsini çırpıp 1 tatlı kaş zeytinyağı ile pişiriyorum. Yani sıvı kıvamlı peynirli omlet oluyor.

hb canim nasilsin
offfffffffff canim cok sikiliyoyrum
walla ya
e sonra neler yiyor bizim prensessssss

zeynepcim yağızda hep sol elini kullanıyo bende solak oludugum için solak olcagını düşünüyoduk demekki dogruymuş
araştımacı gazeticilik konusunda dilegi aratmıyosun (o da uzun zamandır girmiyo inş.defnem düzelmiştir.)
ebrucum sizde hoşgeldınız insan çocuklardan tatılden falan bişey anlamıyo one yazıkkı
özlemcim geçmiş olsun sizede dorugada maşallahh yürümeyede başlamış paşamız
demetcim bizim kahvaltısı menusu labne,pekmez,reçel,tereyag ekmege sürüp yediriyorum arada yumurta bide hergun agır geliyo

demetcim hosgeldin
senin yazdiklarini okuyorum ama bir turlu ayni zamana denk gelemedik
ali cok sukur istahli bir bebek yemeklerini yiyor

biz kahvaltisini hala ayni sekilde yediriyoruz cunku ekmek biskuvi gibi seyler vermedigimiz icin cok alternatifimiz olmuyor ne yazik ki
kahvalti da 1 yumurta sarisi 1 kibrit kutusu keci peyniri 1 cay kasigi tereyag 1 tatli kasigi dogal kurutulmus kayisiyi kaynatip blendirdan gecirip yaptigim marmelattan ve 20-30 cc anne sutunu karistirip yediriyorum.
tabi bununla doymadigi icin ustune de mutlaka meyva yediriyorum. genelde yarim muz yiyor
ogle aksam bizde ayni yani oglen yaptigimiz yemegi aksama yetecek gibi 2 porsiyon yapiyoruz.
ali eti cok seviyor o yuzden yemegi buharda pismis sebze ve et oluyor.gunluk yedigi et yaklasik 200 gram yaninda da kabak havuc pancar semizotu bkla yani sebze ne varsa yiyor.
aralarda da ne kadar isterse meyva yediriyorum.
ama bizimkisi de iste anne sutu almiyor gunluk aldigi anne sutu max 100 cc (

hb canim nasilsin
offfffffffff canim cok sikiliyoyrum
walla ya
e sonra neler yiyor bizim prensessssss

canım çok fazla stres yapıyorsun yaa gelişiminde herşey yolunda dimi çok şükür
azcık zayıf bebek olsun ne var
Allah başka dert vermesin
canım eda da çok acıkmadan ymiyor
en fazla üç kaşık sokuyorum ağzına sonra istemiyor
o yüzden iyice acıkmasını bekliyoruz
geç yaptığı kahvaltısından sonra 12 gibi uyuyor
uyandıktan sonra ya çorba ya da bizim yemeklerden ona uygun ne varsa onu yiyor
akşam üstü 6 gibi (annemlerin yemek saati) normal sofraya oturuyor ağzına bişeyler tıkıştırıyoruz ya da bişey istemezse meyvesini yediriyoruz
makarna ayran gibi mesela
yatmadan önce de muhallebi veriyorum
ama dediğim gibi bunları hep istekli yemiyor
mesela muhallebisini saat 8 de veriyodum yarısı kalıyodu hep
dün akşam dışarıdaydık yanıma almıştım muhallebisini
saat 9 da babası yedirdi
yetmedi bile hala ağzını açıyordu

demetcim sen calisyorsun degil mi bu aralar daha cok evde vakit geciriyorsun gibi geldi yazdiklarindan o yuzden sordum ayrildin mi yoksa

gulcancim hakkaten insan pek bisey anlamiyor tatilden
bi de devremulk oldugu icin alinin kahvaltisini evde yedirdik yemeklerini evde pisirdik yanimiza aldik.
plajda yedir icir alt temizle denize sok uyut derken aksam oluyordu zaten.
gunde 1 kez denize girsem oh be dedim yani :)) olsun buna da sukur
onun suda nasil eglendigini gorunce insan yorgunlugunu felan unutuveriyor

selam kendi yemeklerinizdn veriyormusunuz bebeklere biz az salçalı, yağlı ve az tuzlu olarak yapıyoruz ve yediriyoruz özelde yapıyorum ama bu şekildede veriyorum

selam ozlemcim ben seni taniyorum hayatim ewet ya encok zorlandihgimiz menu kahvalti
offfffffffff masallah doruk pasaya
gecmis olsun esinede canim.

eylul pasta cok supermis gercekten
bizim sirketten arkadasin ablasi pastaci acmicti . hatta benim babyshower pastami hatirlarsin belki o yapmisti ona yaptirabilirim.
kostume de bakayim, erkek olunca komik oluyor kostumler ama kiz bebelere peri balerin ya da kelebek kostumu cok yakisiyor.
arkadasim miki mouse kostumu giydirmisi o da super olmustu

ebrucum yazlığımda bende öyleydim suya girsem bile ardımdan gelmek için ağlıyordu normalde çok çabuk bronzlaşırdım güneşin altında bi saat yatsam hemen brızlaşırdım izlerim çıkardı bu sefer hiiç öle olmadı ( 1 saat yatmak ne mümkün gökşen hanımla yemeğimi bile zorla yiyodum yani gökşen tatil yaptı bende ardından dolaştım tek güzerl tarafı iştahı açılmıştı orda :)

zeynep evet alis masallah istahli bebek, kendi yemeklerini yer sonrta da bizimkilere saldirir :)
yaa bizimkisi emmiyor kesintisiz uyumuyor bebek arabasinda durmuyor bari yesin di mi ama insan bi yerden sansli olmali

ebru bu arada laf aramızda ( meryem duymasın bu muhabbette sıkılıyor) ben 3 kilo vermeyi başardım kaldı 3 kilo daha
ama 13 gündür açım

selam kendi yemeklerinizdn veriyormusunuz bebeklere biz az salçalı, yağlı ve az tuzlu olarak yapıyoruz ve yediriyoruz özelde yapıyorum ama bu şekildede veriyorum

Ben de 11. ay bittikten sonra bu şekilde vermeye başladım. Zaten kendine özel yaptığım hiçbirşeyi yememye başlamıştı. Az tuzlu olunca daha iyi yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…