burcu popo deligi kucuk olabilir kaka yaparken zorlaniyor mu
eylul kelebek demek yaaa bende temali parti ittiyom iste
ben ogluma spider diyorum hem sipayi cagristirdigi icin hem de her yere tirmandigi icin
bende orumcek adam kostumu mu bulsam acaba :)
zeynepcim demekki solaklik x geniyle tasiniyor ee kiz olmasi icin hem anneden hem babadan x gelmesi lazim ama erkek icin anneden x babadan y geliyor ya o yuzden anneden dolayi solak oluyordur erkek bebeler
ali de dogdugundan beri her seye solla uzanir dans ederken bile sol elini kaldirip dans ediyor :)
ozlemcim cok gecmis olsun. allah korumus esini ve diger arabadakileri aman mala gelsin cana gelmesin allah beterinden korusun
bende trafikten cok korkuyorum
ali dogdugundan beri hele iyice dikkat etmeye calisiyorum araba kullanirken ama sirf insanin kendisi ile de olmuyor ki o kadar cok dikkat etmeyen hiz yapan sofor varken((
doruga da masallah
ruzgar haric hep erkek bebeler yurudu halbuki ben kğzlar erken yurur diye biliyordum yanlis mi acaba
selam kizlar nasilsiniz
bebisleriniz nasil
istahlari nasil
bizimki 10kalkti 11 az kahvalti 130de emdi uyudu uyanincada corbasini yerse benden mutlusu yokkkkkkkkkkkkk
offffffffffffff daha bisey yediremiyorum yaaaaaaaaaaaaaa sizler nasil veriyosunuz ne yapiyorsunuz
su kahvalti olayinada sinir oluom cok sinirli sizlerin menusunde ne varrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende esek kostumu almisdim onu giydiricem tabi olursaaaaaaaCADIARZUCADIARZU
hb canim nasilsindemet hoşgeldin
kahvaltıyı eda normal bizimle yapıyor
peynir yumurta ekmek ıhlamur reçel ne varsa işte
ama sabahın 7 sinde acıkıyor o zaman sütle bisküvi veriyorum
bizimle kahvaltısını 10 11 gibi yapıyor
hb canim nasilsin
offfffffffff canim cok sikiliyoyrum
walla ya
e sonra neler yiyor bizim prensessssss
Demet seninle hiç birebir sohbetimiz olmadı ama ben Özlem canım. Aslında hamilelik zamanlarından beri giriyorum foruma ama maalesef cok sık değil.
İnan ben de çok zor yediriyorum. Düşünkü gecen ay sadece 80 gr almıştı.
Aynı konuyu ben de açacaktım. Kahvaltıda ne yedireceğimi şaşırıyorum.Çünkü çok seciçi
Tek tip kahvaltıdan da sıkıldım. Doruk hergün şunu yiyor.
Değişik tarifler paylaşırsak belki yaralı olur veya bebişlerin severek yediği kahvaltı hangisi???
1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı labne peyniri
1 cay bardağı keçi sütü
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
Hepsini çırpıp 1 tatlı kaş zeytinyağı ile pişiriyorum. Yani sıvı kıvamlı peynirli omlet oluyor.
selam kendi yemeklerinizdn veriyormusunuz bebeklere biz az salçalı, yağlı ve az tuzlu olarak yapıyoruz ve yediriyoruz özelde yapıyorum ama bu şekildede veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?