kızlar geçen gökşen eğitici resimli kitaplardana aldık önce çook hoşuna gitti sürekli bak bak diye gösterip duruyodu şimdi yüzüne bakmıyo
Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar,
Umarım herkes iyidir.
Bizde oğluşumla beraber memlekete gitmiştik.Bizi bıraktıktan sonra eşim kaza yaptı. Çok şükür
kendinde birşey yok ama karşı taraf takla atmış.Araçlar hasarlı sadece verilmiş sadakamız varmış.Neyse tatilden döndük derken bakıcımız işe başladı.Bir ay önceden başlattım alışalım diye. Gelecek aya işbaşı yapacağım.
Bu arada Doruk da 2 haftadır yürüyor. Bu da zormuş heryere giriyor çıkıyor.Bu aralar arada ateşi çıktığı oluyor şu anda 8 dişimiz var herkes azıları cıkacak diyor ama bilemiyorum.
şu an gökşenin ne yaptığını görseniz o kadar komikki sol elinde çubuk kraker bir yandanda göğsümü emiyo :))
şu an gökşenin ne yaptığını görseniz o kadar komikki sol elinde çubuk kraker bir yandanda göğsümü emiyo :))
mirka o arkadaşımız şu an burda değil
burcucum hiç öle zorlandığını bilmmiyorum gayet normal çıkarıyo :))
kostümcüler den bulabilrisn eylülcüm temanız güzelmiş tırtıl ın artık bir kelebek oluyo :)
cok gecmis olsun
gh özlem doruğa maşallah dişleride inci gibi olsun biz daha 4 dişteyiz uzun zamandır çıkmıyo dişimizbeklemedeyiz :)
çok geçmiş olsun canım alla kazalarda korusun hepimizi trafik kazası dendimi insan çok korkuyo
Çok sağolun kızlar. Gerçekten çok korktuk ama şükürler olsun eşim iyi.özlem geçmiş olsun
atlatmışsınız neyse ki
korkusu bile yeter insana
doruğa da maşallah hem dişlerine hem adımlarına
Burcucum benim kadar gaz problemi yaşayan oldumu bilmiyorum....Doruk çok sancılı bir bebekti nerdeyse 10. ayına kadar problem yaşadım yok 4. ayda geçiyormuş. Tabii hareketlendiği için biz en çok geceleri sorun yaşıyorduk. Gece hareketsiz uykuda ağlıyarak uyanıyor sonrada patır patır gaz cıkarıyor öyle rahatlıyordu.ben anlamiom uyanikken sorun yok pitir pitir gidio ama uyurken aykkkk dmeden yapamio bi sorun mu var acaba bilmiom burdki dr larada anlatamam ki zaten zor anlasioz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?