2009 Eylül Anneleri

zeynepcim bizde ilk gun onu denize sokcaz heyecaniyla kremlenmeyi unutup kavrulduk onun haricinde gunes gormuslugumuz yok.
ali zaten anneye duskun bi cocuk tatilde iyice pekistirdi bu ozelligini. surekli tepemde yuzzume bakiyor yaliyor felan millet yarildi gulmekten

zeynep evet alis masallah istahli bebek, kendi yemeklerini yer sonrta da bizimkilere saldirir :)
yaa bizimkisi emmiyor kesintisiz uyumuyor bebek arabasinda durmuyor bari yesin di mi ama insan bi yerden sansli olmali

ay bebek arabasında durmamak deme yaa
eda da öyle hemen sıkılıp bağırıyor
bakıyorum millet tin tin geziyor ne güzel
bak diyorum kızım insan evlatları oturuyor arabasında sana noluyo ki
ben bi elimde eda birinde araba kraliçenin uşağı modundayım

bizde pek oyle tencere yemegi pismiyor. aksam eve gelince pratik oluyor diye balik kofte et felan yapip yiyoruz onlari da aliye de yediriyoruz.
ozellikle baliga bayiliyor. ama annemlerde bi kac kez bamya taze fasulye turlu felan yedirmistim.

ebrucum evet haklısın bütün günün yedir içir yıka uyut insan tatılde olsa kendıne zaamn ayıramıyo (((

filizcim bizde kendi yemegımızden de veriyoruz yağız sayesinde bizimde yeme alışkanlıgımız değişti artık daha saglıklı besleniyoruz :)))

eve ebru bir yandan ama çoğu annenin tercih edeceği yönden şanslısınız :))

bende kremlenmedim omzum baya kötü oldu çok kalmadım suda ama yine de acıdı yatarken gökşende suya bayıldı yüzme hareketleri filan yaptı inşallah ramazandan sonra 1 hafta yine gidicem bu sefer annemlerde gelicek daha rahat olurum en azındna belki annemde durur :)

eylul benimde en buyuk derdim bu
kesinlikle binmiyor arabasina ( eskiden ne guzel arabasinda otururdu uyurdu ben saatlerce yuruyus yapardim alisveris yapardim kahve icmeye giderdim
simdi mumkun deil annemler haric alisle hicbir yere gidemiyorum cunku araba da durmuyor
eee bu kollarda saatlerce onu nasil tutsun zaten onu tasisam yemek mi yicem alisveris mi yapcam muhabbet mi etcem ((
cok uzuluyorum insallah bi ara yeniden alisir
hakkaten milletin bebesi ne guzel geziyor arabasinda yaaa.
bi de tatil icin baston pusette almistik yani iki araba da kapak oldu bize
esim bunlarin masrafini cikarmak icin 3 cocuk daha yapmamiz lazim diye takiliyor

valla kağanda bizim yemeklerimizi daha zevle yiyor bende yediği için genelde o şekilde veriyorum

kızlar siz verek için uğraşıyosunuz ama ben almak için çok çirkin olmuşum eşim dedi akşam (

ama acaip yoruluyorum ve ben bu sene kadar terlediğimi hatırlamıyorum vitamin almaya başladım

ebru eşin öle diyosa bence değerlendir bildiğim kadarıyla eşin pek çoçuk istemiyodu :))

kızlar arabada oturmama geçici bi dönem bi dönem gelicekki kedileri sürmek isticek :))

burcucum güle güle :)

ebrucum ela tatilde şu an :)) o yüzden sık sık giremiyo

gündüz uykumuz iki kere oluyo genelde öğlen 1 saat bide ikindi vakti 1 saat yine uyuyo o kadar

eda 3 kez uyuyor
sabah 9 gibi bi saat kadar
öğlen 12 1 gibi ( belli olmuor yarım saat de uyuyabiliyor iki saat de)
öğleden sonra 5 gibi
akşam 9 buçukta da gece uykusuna geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…