2009 Eylül Anneleri

kk hata veriyo sürekli sinir geldi yahu.
gamze belizimin canı yandı kolay mı kıyamam kuzuma. ali efe de tırnaklarını kestirmiyo oyalayana kadar kan ter içinde kalıyoz hepimiz.

topluca maymun olduk yaaa el kadar bebelerin önünde..... ya kızlar beliz damacanayı pompalamaya çalışıyo vallaha bunuda becerirse yanarımm :))))))))

SELAM KIZLAR NASILSINIZ
erdenay beyde 13 disini basariyla ve huysuzlukla 4/3 cikarmis bulunuyorrrrrr(Azi) offfffffffff
cok zor oluyor ya
sadece 3.4 kuru uzum yedi beni emdi uyudu suan saat 10da kalkti yyedigi icdigi bisey yokkkkkkkkkkkkkkkkk

valla benım korkum bu esek suyu geldıgı yere parmak sokuyor agzını dayıyor:) su vermıyoruzda pompalamayı oğrenırse kendı agzına su pompalarsa yandık:)

hoşbuldum Meryemim.

Ya 2010 eylül anaları başlamış doğurmaya kıyamam ya geçen seneki heyecanlarımız geldi aklıma :gitme: Allah hepsini sağ salim kurtarsın inş.

ay iki alişede maşallah yerim ben onları yaaaa... yani damacana ağzına kadar doluysa şar şar suları akıtıp üstüne oturuyo deli balta... ama daha azsa beceremeyince bırakıyo.. ya çok fena bunlar ama o basıp ses çıkarmasına bayıldım aliefenin kuzum yaa nasıl fırlamalar napıcaz< biz bunlarla heey :))))))))))

demetcaaaaan şekerim dişler hayırlı olsun ama kuzum çok üzülüyodur kıyamam ona hiççç işallah hemencecik çıksın bitsin kuzularımızın dişleri ya...

özgemm hoşgeldin nerelerdesin ciciiimm :)

Hoşbuldum Gamzemmm. Napiim kıs işler güçler rahat vermiii.

Demetcim dişler hayırlı olsun. Biz hala 1. dişteyiz ne ka ayıp demi eheheheheheeh

özge hoşgeldin canım özledik yahu :)
gamze bizde herşeyin bir sesi var artık. vantilator ıvvvvvvvvvvv sonraaaa araba ıııııııııııınnnnnn falan.

valla ben hala calısıyordum. ne varkı dıye dıye:) 21 agustosta nst cekılmeye gıttım hastaneye yatırdılar 3 gun :) sonrada ılaç iğne devam ettım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…