2009 Eylül Anneleri

kızlar ben kaçayım malum yarın yolculuk var valizimi toplayayım bakıcıyla görüşeyim...gelirim yine..fikirleriniz için sağolun kızlar gerçekten bugün kafam bulanıktı iyi geldiniz..

kızlar naberrr azcık uyuyalım dedik alt kattaki gerizekalar matkapla ne iş varsa bugüne saklamışlar yapıyolar... tülaycım kuzum nasıl yaaa aşşaada ismini gördüm burdasın hemii :)

burdayım cnm
daha iyi şükür, şişlik yok dencek kadar azaldı morarılık var

sen de sağ salim vardın evine ne güzel,Ramazan ayında insanın kendi evinde olması gibi yok

tülaaaaaaaaaay ay haklısın canım ya walla kusura bakma. ben bugün aptal gibiyim dün akşam çok ağladım canım bugün kafayı toparlayamıyorum. ilk geldiğimde de dedim. paşamın iyi olmasına çok sevindim. tekrar kusura bakma lütfen

tülay çok sükür sıkıntısız atlattınıoz. hepsi düşecek kalkacak. Allah buyuk kazalardan korusun kuzularımızı. gecmiş olsun

gamzem pakistandaki bebeklerin halini gördüm. bütün gece böğürdüm anacım. benim oğlum da onlar kadar diye içim çıktı. hala kafayı toplayıp iş güç yapamadım inan.

kızlar bebeğimdüştükten sonra 1 hafta olucak desteksiz adım atmıyo korkuyo bırakmıyo bizi ne yapabilirim

hiç bişey canım. tekrar kendıne guvenmesınbı emın olamsını bekleyeceksınız. benımkıde dü,şürüldümü ne olduysa şu ara elını tutunca bıle yurumek ıstemıyor

saolun meryem, bahar, gamze
şükür iyiyiz
nazım geçtiğinden öle dedim ...
kimseninde haberi yok zaten
Rabbim korusun evlatlarımızı sağ salim büyütelim inş..

nazan korkmuştur ondan
dün gece oğlumda uykusunda sıçradı hep ama
yürümesinde bişşi yok şükürler olsun binlercee

kızlar bize geçti gibi gelsede onlar çok etkileniyolar bu yaşaduıkları kazalardan..
inanın eli yandığından beri belizin tırnaklarını kesemiyorum... hele uykusunda filan kesmek istesem bir sıçrama bir uçma... of of of elletmiyo.. bakalım sabırla bekliyorum.. eli nerdeyse geçti bu arada azönce baktım tekrar 6. dişide gelmiş işallah biter bu huysuzlukk......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…