2009 Eylül Anneleri

baharcım ben bakıcı konusunda da mesafemi koruyamam zaten, bir de bir anda parlarım sönerim, deli gibiyim zaten eşimde delisin den diyor....

bak ben sana görümcemden bir örnek daha vereyim... büyük oğlu kreşe gidiyor, kreşte sayı saymayı öğretiyorlarmış, bizim ufaklık sayı saymayı beceremiyor, yeteneği yok yapamıyor , kreşin yıl sonunda karne verilmiş karnede sayı sayma diye bir sütun var orada ağlayan surat var, kötü demek yani... görümcem bu karneyi görünce gitmiş kreşe, daha doğrusu kreşi basmış, bağırmış çağırmış, siz eğitim kurumumusunuz çocuğuma sayı saymayı öğretiyorsun zaten bunları yıllarca öğrenmeye çalışacak, bir de öğrenemedi diye herşeyi anlayan çocuğun karnesine ağlayan surat resmi çiziyorsunuz diye.... çocuklar karnelerini alınca kendi aralarında kıyaslamışlar, buna da bizim oğlan çok üzülmüş, annesi de sinirlenmiş tabi.... daha 4 yaşındaydı bu yaşandığında....

tayin belli oldumu elacım?

eymen e maaşallahhh formunda ve çok yakışıklıııı

ben kaçırdımmı kütahya mı çıktı elaaaa

Son düzenleme:
çok sevindim ela cım hadi hayırlı uğurlu olsun
ne zaman taşınıcaksınız nasipse
bu arada telefonun şarj aleti bende kalmışşşş

kislar ben kacar iftar hazirliklari yapayimm
tutan tutmayan hekese simdiden afiyet olsunn

sağol canım size bayat yada taze iftarlık pide ile bir tarif vereyim süper oluyor süperrrrrrrrrrrrr

pideyi yanında ikiye kesin ortasına tereyağı sürün ütüne ve altınada içine pastırma sucuk yada sade kaşarlıda olabilir döşeyin ve diğer parçayı kapatın üstüne ayrı bir yerde domates ve kaşar rendeleyin karıştırın birbirine pidenin üstüne domatesle kaşarı yayın ve fırına verin süper oluyor... 15 dk içinde enfes bir pide oluyor resmen pizza gibi oluyor

saol tulaycım ya
olsun baska sarj aletı vardı sorun olmadı o acıdan da asul sorun hala telsız olmam neyse bugun kavusacam ıns kendı teluını yaptrmıs benımkını getırecek bugun

ela hayırlısı olsun şimdi öğrendim tayin olayınızı. e yakına gelmişsin tam istediğin gibi olmasa da dimi canım? eymen beye de maşallah çoook yakışıklı yahu
gülaycım eminim ben de görümcen gibi olurdum canım. eskiden ben de kimseyi kırmıyım yok incitmiyim derdim ama son birkaç aydır yaşadıklarımdan sonra daha farklı bakmaya başladım canım.
esincim bazen hızlı alınan kararlar en doğruları oluyor canım. hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…