günaydın
uzunca bir aradan sonra rüzgar iki kibrit kutusu kadar balık yedi kendi isteğiyle, bugün çok sevinçliyim çok....
bircan daha nice yıllara eşinle ve oğlunla girmen dileğiyle. bu arada poyraz çok tatlı bir bebek face resimlerinden baktım, kaşı gözü özenle çizilmiş valla.
günaydın kızlaarr...
gidenlere güle güle sağ salim gider gelirler tatilleri güzel geçer inşallaahh....
benimde kayınpitır dayanamamış bugün geliyomuş... mutluluktan uyku tutmadı valleyi billeyi :))))))))
bircancım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah kötü seslerin hiç olmadığı evliliğinizin tadını zevkle çıkaracağınız yılların başlangıcıdır bu yıl....
bizimde 13 üydü.. gittik bi çay içtik baş başa al sana kutlamaaa :))))
çocuk evde olunca milletede güvensek bile eziyet etmesinden korktuk...
meryemciiim nassın canım yafuuuuuuuuuuuu hamarat kadın seniiiiii dün yazdıklarını okudumda ha maşallah koçuma beeeeeee :))))))
slm en güzel anneler.. artık nete girmek okadar zor hale geldiki benim için hiç fırsat bulamıyorum.. ramazanla aramız çok şükür iyi gidiyor çok seviyoruz birbirimizi..
akifeymen çok hareketli hiç durmuyo sürekli evi turluyoruz.. wc ye giriyorum bi çıkıyorum kapının önüne yatmış kapının altından bakıyor okadar çok bağlandıkıı birbirimize nasıl ayrılıcaz bilmiyorum..
kppsden 42 puan alarak bu yılda çalışıp çalışmama durumum muallakta tabiki eşim sürekli gözümün içine bakıyor çalış diye ne yapcam bilmiyorum.. rabbim hayırlısını nasip etsin..
biraz geçmişe bakayım ..
bircancım nice yıllara canım...
bircancım nice senelere canım ...
ayy gamzem bi sen farkettin surada 2 yılda ilk kez böyle bişey yazabildim. totom tavana vurdu mutluluktan kımse bişey yazmadı:):)
kızlar günaydın
çok yakın bir arkadaşım var..7 yaşında oğlu var..
kocası dün akşam gelmiş ben seni sevmiyorum artık..ayrılmak istiyorum demiş..
örnek çift olarak gösterilirlerdi..hiç kavgaları bile yoktu..kız dağılmış durumda..
çok moralim bozuk
kızlar bugün inşallah ankara olgunlaşma enstitüsüne gidip kayıt yaptırcam, taş bebek kursu için sadece cumartesileri sabahtan saat 3 e kadar sanırım, kıza eşim yada annem bakacak....
abimlerde boşanıyorlar, demekki bir kopma noktası oluyor anlamıyorum ya, off ben aldatılma dışında eşimden vazgeçemem diyorum büyük konuşmayım....
hele de çocuk varsa ne kadar zor ya, nasıl fena olmuştur arkadaşın, bi,rden kendi yerime koydum da... inşallah düzelirler... napıyolar erkekler yaşlanınca acaba yeni arayışa mı giriyorlar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?