2009 Eylül Anneleri

naber gülaycımmmm ohhhh yesin yaaaa aman yarasın inşallah kuzumaa darısı belişkonunda başına inşallaahhhhhhhhhhh

slm en güzel anneler.. artık nete girmek okadar zor hale geldiki benim için hiç fırsat bulamıyorum.. ramazanla aramız çok şükür iyi gidiyor çok seviyoruz birbirimizi..
akifeymen çok hareketli hiç durmuyo sürekli evi turluyoruz.. wc ye giriyorum bi çıkıyorum kapının önüne yatmış kapının altından bakıyor okadar çok bağlandıkıı birbirimize nasıl ayrılıcaz bilmiyorum..
kppsden 42 puan alarak bu yılda çalışıp çalışmama durumum muallakta tabiki eşim sürekli gözümün içine bakıyor çalış diye ne yapcam bilmiyorum.. rabbim hayırlısını nasip etsin..
biraz geçmişe bakayım ..
bircancım nice yıllara canım...

ay gamze sabah sabah koparıyorsun beni ya, iyi ki varsın... beliz nasıl tam gaz devam mı yaramazlığa, ay nasıl bi kuduruk o ya....

meryemcim canım valla eline sağlık mis gibi otur evinde dün yazmıştın unuttum demeyi, benim ev sözde haftasonu temizlendi resmen şuan pok götürüyo....

bircancım nice senelere canım ...

ayy gamzem bi sen farkettin surada 2 yılda ilk kez böyle bişey yazabildim. totom tavana vurdu mutluluktan kımse bişey yazmadı:):)

kızlar çoğumuzun sorunu lanet olası isiliklere çözüm buldum:) denız tuzu ıle banyo ve popolin krem varya pişik kremı. çok ıyı geldı. bu kremı ben otobuste kadınlar konusurken duymustum uyguladım çok iyi geldı bılgınıze:)

rüzgar da isilik olmuyor Allahtan, birkaç tane sadece, sürekli mustela ile yağlıyoruz banyo yapınca belki ondan diyorum... çünkü şakır şakır terliyo, meryem sevindim geçsin kuzucukların isilikleri

sağol tatlım benim çok teşşekkür ederim

çok umudum yok ama sağol tatlım benimmmmmmmmm

kızlar günaydın
çok yakın bir arkadaşım var..7 yaşında oğlu var..
kocası dün akşam gelmiş ben seni sevmiyorum artık..ayrılmak istiyorum demiş..
örnek çift olarak gösterilirlerdi..hiç kavgaları bile yoktu..kız dağılmış durumda..

çok moralim bozuk

tşk. şeker kaydirigubbakcemile3

Kocama hiç bir şey almadım. hiç bişiy söylemedim az önce mesaj atmış gerçi bişiy almaz yada bişiy planlamamıştır eminim

bircancım nice senelere canım ...

ayy gamzem bi sen farkettin surada 2 yılda ilk kez böyle bişey yazabildim. totom tavana vurdu mutluluktan kımse bişey yazmadı:):)

sağolllllllllun kızlar mızlar canım sıkkın sanki 55 yıllık evliyiz gibi bizde durumlarr:uhm:

kızlar bugün inşallah ankara olgunlaşma enstitüsüne gidip kayıt yaptırcam, taş bebek kursu için sadece cumartesileri sabahtan saat 3 e kadar sanırım, kıza eşim yada annem bakacak....

ya çok üzüldüm ama hepimizin başına gelebilecek birşey... çokta şaşırmadım erkek milleti bu. Günahını almayım ama bulmuştur genç bir kadın var ya o kadar sinir oldum ki. kadın sana yıllarını vermiş 7 yaşında aslan gibi evlat vermiş bu kadar kolaymıymış ki seni sevmiyorum demek yuh yaaaaaaaaaa

abimlerde boşanıyorlar, demekki bir kopma noktası oluyor anlamıyorum ya, off ben aldatılma dışında eşimden vazgeçemem diyorum büyük konuşmayım....

hele de çocuk varsa ne kadar zor ya, nasıl fena olmuştur arkadaşın, bi,rden kendi yerime koydum da... inşallah düzelirler... napıyolar erkekler yaşlanınca acaba yeni arayışa mı giriyorlar anlamıyorum

kesinlikle yada genç güzel bir kız çeliyor aklını. benim çok yakınımda bir kız var evli bir erkekle beraber ve adamın 2 çocuğu var kıza diyorum ki nasıl yapıyorsun seviyoruz birbirimizi diyor

selam kızlar nasılsınız bayaıdır yazamıyom abim motor trafik kazası geçirdi istanbuldaydım hastanelerdeydik şükür ameliyat oldu şuan evde toparlandı o ara eşimle sorunlarımız vardı malesef hala devam ediyo buzdolabı gibiyiz birbirimize bana artık ne cnm ne bişi diyo aynı evi paylaşan iki insandan farkımız yok çok üzülüyorum sabah işten gelmiş direk yatak odasına gitmiş uyuyo akşamda kalkar direk işe gider 14saatt onu bekliyom iki sohbet edelim die allah sonumuzu hayır etsinn

Aslında kadınlar içinde geçerli ama aldatan kadınlar daha az biliniyor yani erkekler daha kolay yakalanıyor ve kadınlar daha kolay seziyorlar nedeninide hemen açıklayayım odunlaşmış bir koca zaten kadın aldatsada fark edemiyor.
ama aldatan kadınlar yazıyor dizisini okumuştum evlenmeden önce hak veriyorsun bazılarına yani adam aldatması için resmen uğraşıyor gibi kadının istekleri arzuların bekletilerini görmüyor bilmiyor yada biliyor yapmıyor işine gelmiyor çünkü erkektede bişiyler bitmiş oluyor yani aldatma konusu karışık kadın ve erkek içinde eşit ama kadının aldatması daha zordur gibi geliyor bana ama kimsede çok mutlu evliliğinde nadirdir eşini aldatsın yani aslında aldatmanın aldınta bir sürü şey olabilir eğer aldatma varsa zatan iki taraflı bişiyler bitmiştir yaşanmıyordur diye düşünüyorum bie eşimin arkadşı var ama o adamınki hastalık gibi bişiy hem eşini seviyor hemde aldatmadan duramıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…