2009 Eylül Anneleri

Canımcım... En önce çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun bir daha göstermesin

eşin konusunda bizde çok farklı değiliz adam odun oldu buz dolabı ama nofrost bizimki o kadar yaniçok canımı sıkıyor çok... ama alıştım bende artık ilgi göstermiyorum gerektiği kadar gerektiği yerde önceden ben çok ilgiliydim ama insan 1 yapıyor 2 yapıyor sonra yapamıyorsun yani sen 10 adım atıyor karşındaki yarım adım gelmeyince çok sıkıcı oluyor.... seni anlayabiliyorum ama benim kocam değişmez artık ama bende de suç var onu böyle ben alıştırdım ama küçüktüm yani 18 yaşında nişan 19 evlen anladımki ben büyüyorum düşüncelerim hayata bakış açım değişiyor

yasemincim çok üzüldüm ya, ama canım senin sorunların hiç bitmiyor, sürekli kara bulutlar dolaşıyor sanki üzerinizde, kızın hastalanıyor eşin hastalanıyor... sürekli bir şey çıkıyor, şimdi de abin... acaba bir kurban falan mı kestirseniz, ilk aklıma gelen bu oldu. umarım eşinle sorunların çözülür, aynı evin içinde çok zor oluyordur.

seninkide zor cnmbnm ya saol alla hrazı olsun kolu komple kırldı abimin iki paltinle bagladılar işte şükür atlattık zaten karşı taraf 8/8 kusurlu mahkemelikler şuan
eşim konusuda sadece öff dedim diye olayı büyüttü buralara getirdi yoksa öncesinde kaldırır beni dans ederdi aniden sürekli öper koklardı yani 2hafta öncesine kadar mükkemmeldi ama bu konuyu çok uzttı bir kadın canı yanınca öff diyemicekse öleyim bari (kızımın bebek arabasını iki kere ayagımın üstüne bindirdi yürürken öff dedim can havliyle)ilişkiler bukadar basit olayla bu hale geliyosa yanmışız biz artık bnde saldım ipleri haksız degilim hatalı degilim bukadar büyütülcek olay yoktu canımı sıkanda bu adam gibi bişi dese yapcam istemiyosa direk söylese uzatmanın alemi yok bu şekilde iki yabancı gibi

bebegim kestik kurban ama bir adagımız duruyo onumu çıkarsam aradan eyapsam zeyneb dogdugunda hem ben hem eşim adamış sag saglim dogsun kescem die maddi imkanlar tek maaşla anca yettiginden birini kestik hemen biri askıda kaldı olabilir cnmbnm oda biliyonuz bizde muska falanda çıkmıştı biara hala lanet üstümüzde geziyor işte

haklısın canım ya. ama en azından bizimki hep böyleydi değişen ben oldum ....

yasemincim gerçekten aklıma ilk gelen o oldu, muska falan da olabilir belki, ben böyle şeylere fazla inanmasam da yine çok korkarım... inşallah aranız düzelir, ama dediğim gibi bir rahat edemedin

vallahi cnm bnm anneme diyom bigün bi inme incek bana oldugum yerde kalakalcam zaten gögüs kafesimde sıkıştırıyo doktor stres yasak ded i gelde stressiz durr abime zaten yıkıldım 2kilo verdim birhaftada hiçbişi yiyemedim

bircancım böyle düşünme dicem ama bu kayınvalide olayı ve eşinin tutumu seni çok yıpratmışa benziyor... üzülüyorum okudukça, herkes mutlu olsun eşiyle, çünkü çocuklar inanılmaz seziyo herşeyi....

evet çocuklar çok anlıyo üzüntü anlarımızda ben agladıgımda zeyneb yanaklarıjmı okşuyo dudagını dayıyo yanagıma oınun yanında aglamıyom arttık

acaip seziyolar hem de..
yula mesela normalde gecede 2 kere kalkarken..biz biraz tartışsak saat başı kalkıyor..

kıyamam sana ya canım benim çok takmamaya çalış boşver düşünme pek fazla. belki canı başka bir şeye sıkkınmış hem bak eskiden böyle bir adam değildi diyorsun. sana patlamıştır yada sana nazı geçiyorya ondan olmuştur

bana artık en büyük nefretimsin dedi kulaklarımdan o kelime gitmiyor oyüzden düzelsekte bunu asla unutmıcam ben boşanalım dedim aileme gittim yeni geldim birbirimizi yıpratmanın alemi yok dedim neolduysa arad osguk soguk hal hatır sordu geldi abimi ziyaret
etti elimi tutu hastaneye beraber gittik ama gel görki zaman aşımı var sogukluk büyüdü herşeyin hayırlısı cnm bnmm hakımızda

Evet tatlım ya Hayırlısı ne ise o olsun. Ama belki kızgınlıkla söylemiştir yani dilindendir içten söylememiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…