2009 Eylül Anneleri

slm :)) şöle bi geçmişe baktım bircancım nice yıllara canım evliliğinizde bereket mutluluk hep daim olsun tatlım :)) bu arada kaç sene bitti canım ??

reyhancım arkadaşın için üzüldüm tatlım çok zor bi durum heleki çoçuk varsa ama bazen böyle olması tarafların çin daha iyi herşeyin hayırlısı ama ben bu dıurumda en çok o çoçuğa üzülürüm umarım çok fazla etkilenmez ...

bu arada kızlar bizde bu aralar çoook gerginiz neden anlamyrum ramazan girdi gireli alttan almaktan yoruldum çok yakında patlıcam doldum yani (

çoçuklar anne baba arasındaki tartışmayı hemen anlıyorlar biz azıcık sesimizi yükseltelim gökşen pür dikkat kesiliyo ve hemenn benim yanıma geliyo

tartısmalar muhakkak olacak. çocuktan önce yokmuydu?? anne babalarla tartısıyoruzda eslerlede muhakak olacak ama bu asla cocukların yanında olmamalı.. ben buna ozen gosterıyorum

canım 3. yıl dönümümüz yani 3. dolduruyoruzz

evet meryem bende sana katılıyorum ama bazen dikkatindne kaçabiliyo mesala eşim şaka olarak bağırır filan gökşenin çok dikkatini çekiyo ve sürekli uyarıyorum lütfen dikkat et benimle konuşurken saygılı ol çünkü onlar şimdi sürekli kayıt ediyolar yaptığımız her hareketi

yeniden selam kızlarrr...
yahu tartışmasız ev olurmu hepimizde var ilişkide asla tartışma olmamalıymış gibi yaklaşınca en ufak sorunlar bile kocaman geliyo insana...bu bebekler hep iyi şeylere tabiiki şahit olamıcaklar..hiç sıkıntısız büyürlersede bu sefer toz pembe bir hayata giriyorum sanıp olan bitene şok olacak bebekler.. yani yanlarında tabiki tartışma vs bişi olmamalı ama bence duygunun her türünü tanımaları lazım....

yasemin abine geçmiş olsun... umarım eşinlede sorunlarınız çözülür...

büyü cazı işleri benim pek kalemim değil o yüzden bişiy diyemem ama küçük kafalı olup bununla uğraşabilen insanlarda var tabiiki....

bircancım senin o kaynanatör mortingenlemeden sizin iş hallolmaaazz... sen dua et Allah kayınpederine ömür versin..... Allah bugunlerini aratmasın...

saolun canlarım bnm abimle şimdi knouşuyom annem babamda sürekli tartışıyomuş evde duramıyom bunalıma soktular beni dedi bana çagırdım inşallah gelirde ben bakarım onada hemde kafam dagılır bütün gün 4 duvarla konuşmam

herkese hayırlı güzel günler dilerim...
Bircancım Musyas canım benim Allah yardımcınız olsun...eşler konusunda hemen herkeste mutlaka sorunlar oluyor maalesef((...Bende de oldu çok fazla alttan aldığında bir dert almdığında bir dert...
bişey öğrendim kimseye fazla ödün vermiyceksin yoksa tepene biniyorlar...eşim konusunda bizde de çok sorunlar oldu bazen alttan aldım bazen öylesine gerildimki bam telimi kopardığı anlar oldu...
inanın bebek söz konusu olunca dünya duruyor...o yüzden alttan aldığım anlarda oldu ama ilk adımı karsımdan bekledim hep yoksa erkeklere has olan şeyi yapıyorlar hindi gibi kabarıp ben haklıyım havasına giriyorlar((

Amin canımmm. Gamze şimdi kabusum ise bayam her bayram evlerimiz yakın olmasına rağmen arifeden gidiyoruz adetmiş ama nedense kayınvalidem alt katta oturan kayınvalidesine gitmiyor geçen sende kötüydü aramız ama zorla elini verdi yanağını bile uzatmadı bu sene hiç konuşmuyoruz elini vermezse bende meraklı değilim dicem ve bu ona ilk karşılık verişim olucak daha bir kere bile cevap vermedim...

Gamzecim hoşgeldin....
yasemincim yeni gördüm çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım benim...

aynen cnm bnm benimkide şuan kabarma modunda yolucam onun kanatlarını haberi yok daha benim cinnet anıma denk gelmedi o sabrediyom bakalımmmguclubacismile

kızlar bugun yine değişik bi rüya gördüm hayır olsun deyin önce :))

rüyamda bir oğlan çoçuğu doğurmuşu hastanede getiriyolar yanıma o kadar güzel ki anlatamam size kokusu hala burnumda yanaklar tambik timbik al al çok tatlı bişiydi bu iki oluyo ikidir rüyamda erkek çoçuk doğurduğumu görüyorum :)

evet canım çok haklısın işte ben çok ödün verdim. bide hep poyraz olmadan önce eşim merkez ben etrafında dönüyorum gibiydi ama poyrazdan sonra herşeyim o oldu merkezim değişti ki bi anda baktım dememkki herşey ben altan alırken ben ilgi sevgi şevkat gösterdiğim için iyyimiş herşeyi ben yapıyormuşum

Hayırdır İnşallah Zeynep,ben bu rüyaya benzer rüyayı hamileliğim boyunca en az 5 kez gördüm:)))oğlum oluyordu tombik tombikMaşallah fıstık gibi kızım oldu...
Benim bildiğim müjdeli haber alacağına işaretmiş canım benim güzel haberler alıcaksın İnşallah...

canım çok güzel erkek çocuğu görmek nasip ve kısmet demek

özlemcim sende hoşgeldin...
yani bilmiyorumda eğer insan seviyosa bi çıkış vardır diye düşünüyorum.. ama tek taraflı sevgiyle biyere gidilmiyo onunda farkındayım....
fazla kurmayın bence kendinizi kızlar onu söicem bunu sölicem diye...
doğaçlama olsun herşey.... bu sefer umduğundan kötü sonuçlar çıkabiliyo insanın önüne....

işte cnm sorunda bizdede bu oldu hep bi kıskançlık çıkardı ortaya minicik bebege sen beni sevmiyosun babacıgım demeye başladı yapma minicik kız ne anlar bu dediginden tabikide seviyo 7/24 bene oldugundan bana alışkın dedim seni toplam 2saat görüyo onuda anla dedim daha çok minik ama anlamıyo basmıyodu beyni kendini bebek gibi yapıyodu kızımlamı ilgileniyim onlamı şaşıyodum zaten hüperaktif kızım dur dedigimde hayır dedigimde evet diye karşıık veriyo bana bıcırık

bircancım şu an yaşadığım problemin bi benzeride bende var bunca sene eşim merkezimdeydi ki bu çok yanlışmış şimdi kızım geçti yerine önceden yaptığı şeyleri hoş karşılayabiliyodum ama şimdi kaldıramıyorum ve sürekli tartışıyoruz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…