2009 Eylül Anneleri

bır de bız bu sıcaklar arttı prımanın premıum care ına gectık dıgerlerınden cok daha kuru oluyo.ve cok daha ıncecık.hava sıcak dıye memlekette onu kullanmaya baslayınca hala devam edıyoruz

ayy buna hemen yazmam lazım
biz de onu kullandık
ama gece bağlıyorum
sabah almak için açıyorum
zavallımın totosu pamuk pamuk olmuş
o pamuksu dokusu totosuna yapışıyor beyaz beyaz oluyor
almadım ben de bir daha
sizde olmadı mı öyle şikayet

ılk baslarda olmustu 1 paket bıtmeden yarıda bıraktım sonra bısey oldu yıne kullanmaya basladık sımdı yok bısey

ay sen çok yaşa
ela bizde primaya geçtik tamki devam edelim dioduk
ince felan dieee
aynı öle şeker gibi pamukçuklarrr
vaz caydıkkk hoooppp yine molfix kullanıyoruzzz

denedim biliyorumdan numunesi gelmişti eşim bu ne dedi bez dedim daha pahalısı dimi dedi :)) en pahalısını kullanmazsan rahat etmezsin dedi en baştan beri laf söylüyodu zaten primaya sonra baktı huggis molfixte hemen hemen aynı tamam bundan memenunuz değiştirmeyelim dedi real de ve carrefourdan kampanya kolileri var o şekilde aldığımızdan premıum care 'a geçmedik

bızde prıma allerjı yapmıstı aylarca molfıx kullandık sırf bu ıncelıgı cazıp geldıgınden yenıden premıumu denedık o yapmadı.sımdı yıne molfıx mı kullnsak buna mı devam etsek havalar serınleyınce kararsızım

evlendikten 10 gün sonra bebeğimiz olucakmış dediğimizde herkes anladı 10 günde gebelik mi belli olurmuş ultrasonda çıkarmıymış diye amcam nette araştırmış kan tahlilimi yaptırdın kaç cm miş falan diye bayağı zor atlatmıştık o günleri

bende prima kullanıyorum ama son çıkanı eşim almadı pahalı ne gereği var diğerlerinin içine yapamıyormu dedi..kıyafet olsa en pahalısını al ama çöpe atacan diyor..

vall kızlar kaçtır niyetleniyorum bebek bezini değiştiyim diğerlerinide deniyim diyorum ama eşim marketimizi yaptığı için listeye yazmayı unutuyorum ama ben memnunum primadan bi problemimiz yok :)

ben çok kötü oldum kızlar eşim iftar için dışardan bişiler getiricek gökşen dışarı çıkmak için ağlıyo eşime dedim erken gelicek parka gidicekler :)))

sevindik ya işte zaten hemen talimat geldi aramayın başka kimseyi diye annemden aman ne günlerdi ablamın tüp bebek 7 sene uğraştılar kızları oldu ben evlenmiyorum diye üzülüyodu annem 27 yaşında evde kalmış muamelesi görüyodum ablamın kızı oldu ben evleniyorum dedim aynı zamanlarda eşim dul bir sürü olaylar olmuşş ooooo yanii annem bebeğe şaşırmaktan sevinememişti bile ayrıca 3 kız kardeş ve kız dolu sülaleye erkek torun olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…