kızlar ben eymenın altını max 3 saatte bır degstırıyorum.tatılde arkadasa gttım 20 aylık oglu var kaka yapmıs belınden cıkmıs yanımızda kokunca gttı almaya annesı de yanında gttı annesının sesı gelıo sen bunun altını daha oglede degstrmıstın dımı dıe bız ordayken aksam 9du saat.sızler kac saatte bır degstrıyorsunuz bu sıcakta yazık gunah degıl mı ya oyle cıslı tutmaya
kızlar ben eymenın altını max 3 saatte bır degstırıyorum.tatılde arkadasa gttım 20 aylık oglu var kaka yapmıs belınden cıkmıs yanımızda kokunca gttı almaya annesı de yanında gttı annesının sesı gelıo sen bunun altını daha oglede degstrmıstın dımı dıe bız ordayken aksam 9du saat.sızler kac saatte bır degstrıyorsunuz bu sıcakta yazık gunah degıl mı ya oyle cıslı tutmaya
ayy demet geçen bende banyoya soktum yıkıcaktım öle çıplaktı sen işeee
ilk defa yaptı Allah tan banyodaydık bi anlasaydım klozete tutardım ama
gece ben de hıc alıstrmadım bezını degstrmeye yatarken degstırıyorum bır de uyanınca sabah.gece uykusunu acmak ıstemıyorum
yok biz evlenince farkettik hamile olduğumu 25 ocakta evlendik 20 eylülde doğurdum
zaten uzmanlarda onermiyor canim bebek gece buyudugu icin .
bebek nezaman rahatsiz olursa o zaman alin diyorlarrrrrrr
ama cok tatli oluyorlar yaa hele akarken bakmasiiiiiiiiiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?