2009 Eylül Anneleri

ben de uzun süre tutmuyorum
saate göre yapmadım hiç ama öğlen bezini de akşama kadar tuttuğum olmadı
genelde bi bakıyorum eğer bezi dolu gibi göründüyse gözüme yeni değiştirmiş de olsam alıyorum hemen
yazık bacaklarının arasında koca şey var zaten
bi de bu sıcakta onu mu taşicaklar ya
ıslaklık hissedilmiyo diye akşama kadar durur mu bez

ben her 2 saatde bir kontrol yapiyoru m bezin durumuna gore degistiriyorum 12 saatliklerden kullaniyorum ve 2 saat acik tutuyorum erdenayin altini.
dun cok komik birsey yasadim yine erdenayyin altini accdim oyun yonuyordu biara masanin yanina gitti ayaga kalkti masanin ayak kismina gitti pipisini tuttu veeeeeeeee sissssss yapti ben ne oldugunu izlerken bi baktim yer golcuk olmussssss-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- ama cok tatliydi sonra da ne yyaptin sen dedim mi vissssss diyoooooo

ayy demet geçen bende banyoya soktum yıkıcaktım öle çıplaktı sen işeee
ilk defa yaptı Allah tan banyodaydık bi anlasaydım klozete tutardım ama

ben tum gece bezını almıyorum ılk dogdugundan bu yana.. ama gun ıcınde 3 3,5 4 saatte bır alınıyor. bazen çok gelıyorsa hemen alıyorum dun mesela akşam 9 da değiştirdim 10 da baktım ooo kocaman olmus bez aldım hemen

ayy demet geçen bende banyoya soktum yıkıcaktım öle çıplaktı sen işeee
ilk defa yaptı Allah tan banyodaydık bi anlasaydım klozete tutardım ama

ama cok tatli oluyorlar yaa hele akarken bakmasiiiiiiiiiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

gece ben de hıc alıstrmadım bezını degstrmeye yatarken degstırıyorum bır de uyanınca sabah.gece uykusunu acmak ıstemıyorum

bır de bız bu sıcaklar arttı prımanın premıum care ına gectık dıgerlerınden cok daha kuru oluyo.ve cok daha ıncecık.hava sıcak dıye memlekette onu kullanmaya baslayınca hala devam edıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…