2009 Eylül Anneleri

selam tekrardannnn... demetcim ali efe de parçalı şeyleri yemiyordu. yani yiyebiliyor ama ağzından çıkartıp oynuyor. ben de bir süreliğine blendrda çekip vermeye karar verdim çünkü et falan hiçbirşey yediremiyorduk. öyle hafif sulu olduğunda çıkartamıyor ve az da olsa yiyor canım öyle denedin mi

hahahaaaaa yorumlara bak ya sizin oğluşlar yapmıyomu bizim oğlanın banyo öncesi hali bu kopacak pipisiniiiieli hep orda
bide seviniyo yıkanacak die :))

Son düzenleme:
ela cım siz de anneleri sayılırsınız o bakımdan çekinmeden koydum
yavrumun haberi olsa anlasa beni keser :)) eminim

masallah halil ibrahime tam erkek olacak yani mal meydanda hepimizin ogluslarui yapiyodur yapiyorsa korkmak lazim cunku suan erkeklik organlarini taniyorlar

evet tulaycım saolasın masallah pasana.suan hepsının elı orda hatta bazen koparacak gıbı cekıstırıo ama elını cekınce kızıo.ben de elıne bı oyuncak verıp oyle alıyorum altını yoksa elını hayatta cekmıo ordan cıkanırken falan elınde kalacak yanı

altını bağlayınca da bezi çekiştiriooo
bende diom çişini söle takmıyalım annecimm :))
ay daha çiss sölücekler yavrularımız inşşşş.....

vıyyy

iş mi zor ev mi dedim karışmış ortalık :)) ev zor diyorum bende yapıyım yorum 11 yıl çalıştım böyle zulüm görmedim bekardım tabii evli olup çalışmak nasıl olur hiç bilmiyorum malum önce bebek sonra nikah :)

kızlar ben eymenın altını max 3 saatte bır degstırıyorum.tatılde arkadasa gttım 20 aylık oglu var kaka yapmıs belınden cıkmıs yanımızda kokunca gttı almaya annesı de yanında gttı annesının sesı gelıo sen bunun altını daha oglede degstrmıstın dımı dıe bız ordayken aksam 9du saat.sızler kac saatte bır degstrıyorsunuz bu sıcakta yazık gunah degıl mı ya oyle cıslı tutmaya

nasilllllllllllllllllllllll bebek oldukdan sonrai nikahiniz oldu
ev isi nankor is yapiyorsun 1 saart sonra yine aynisi oluyorrrrrrrrr

ela 2,5-3 saatte bir alıyom bende,çişli çişsiz
sünnetli olduğumuz için kızarıyo pipimiss

yaaa nazan bende jeton yeni düştü nasıl yani önce bebek,sonra nikah????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…