2009 Eylül Anneleri

nazan çocuk ergenlik provası yapıyo belliki.. bi gitar bikaçta metallica cd.si al odasına koy ortama tamam olsun oğlunda gennnnnçç bi ergencik olsun :)))))))))))))))

şaka bi yana geçmiş olsun insan çok korkuyo ama bu veletlerlede başımıza gelmeyen kalmıyo yaa Allaha emanetler hakikaten....

demekki bizde bi anormallik yok normal bi durum olsa gerek bazen anne fdiyo zaten gökşen ama kolayına geldiğinden midir anlamdım abla da diyo :))

nazancım geçmiş olsun bizimkide bu aralar kapılara taktı kapatıp kapatıp açıyo :))

beliz bana memeeeeee diyo direkt :))))
çocuk zaten herşeye meme diyo ama bana bi meme deyişi varkiii direkt saldıran gözlerle bakıyo :))))

selam kizlar
yazilanlari biraz okudum acikcasi bende meryemin uzulmesine uzuldum
yani benim amacim kimseyle ilgili genel bir yorum yapmak degil benim zorlandigimi anlatmak size icimi dokmekti ama sanirim yazmaya baslayinca tam amacina ulasmamis
yani meryemcim elbette calisan anne olmak cok zor
ben kendi acimdan olaya bakmistim
dedigin gibi ali aksam 9 gibi uyuyuaan bir cocuk. isten gelip onunla birlikte gecirdigim vakit kisaydi. ha bunu iyi birsey gibi soylemiyprum yanlis anlasilmasin lutfen
haftada 1 temizlige gelen biri de oluncca temizlikte yapmiyordum acikcasi
yemekleri de aksam evde esimle birlikte hazirliyorduk ama evde olunca oyle olmadi
insanin gozune evin kiri pasi gorununce yapmadan duramiyor. e bi de evdeyim yemek aksama kalmasin diyosun cocuk uyuyunca da onu halletmeye kalkisiyorsun. ustune ali de yurumeye calistikca ve yemedikce iyice sinirlerim harab oldu. o yuzden de anlatip icimi dokeyim dedim yoksa sizin isiniz kesinlikle kolay evde olanlarin cok zor dewmek istemedim.
ayrica bu kadar zorlanmam benim beceriksizligimden de kaynaklanabilir o ayri

yani boyle arkadaslar hepinizi cok seviyorum ve evde olan ya da calismak zoruunda olan tum annelere kolayliklar diliyorum.
opuldunuz

ay zeyneeeeeeeeeeeeeeep bişiyidie bilmeeeeeeee maşallah her delikten parmağın çıkıyo oooyyy dıkadın akşam akşam beni.. 20 yaşında bölesen Allah 30 da neler göstercek bilmiyom... coming soon..
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay hakkaten olaylıymıs sızın mevzuu
ben oyle bısey desem babam benı fururdu herhalde sevınmekten zıyade evlı olsam bıle
benimkide aynisini yapardi bide ibret olsun diye taksim meydaninda sallardi boynuma kart asippppppppppohaoldumsmileohaoldumsmile

ebru canim her is oldugu gibni ev kadinligida cok zorrrrrrrrr
bak benim 2 haftanin utusu duruyor evi erdenay kucagimda emizliyorum makinadan korkuyor
bak senin temizlikcinde geliyor ne kadar guzel
hicde beceriksiz bir anne degilsin her kadin evde olunca yapmaya calisilan seyleri yazmissin
zaten senin icinde alisma suresi canim sikma canini hersey olduguna varir 2 hafta icinde alisirsinnnnnnnn
alisin ilklerini gormek sana daha cok heyecan verir buarada istahsizligi azi disleri cikiyorsa ondandir canim erdenayda aynisi azi disler mahvediyor cocuklari

ben aptamil hiç kullanmadım bircan
kahvaltısı için hipp devam sütü kullandım
ama hipp i sade içsin diye vermek imkansız çünkğ rengi de kokusu da iğrenç
şimdilerde de pınar ilk adım denemeleri yapıyoruz

bende akşam pınarın ilk adım sütünden aldım akşam içmedi sabah uykuluyken içireyim dedim..bir damla çekti aniden gözlerini açtı yüzümü tükürdü yine uyudu..bisküviyle alıştıracağım artık..

ben veryıorum bırcan

Ela gece 2 sefer içti yarı uyur uyanık içti yani başka ne veriyorsun bizim burda hipp marka pek yok yani büyük mağazalarda var ama sadece kavanoz maması pek yaygın değil yani bulamadım ben. zaten Aptamilin devam sütünü içtik 1-2-3 o yüzden aptamil aldım. dün tansaşa ve kipaya baktım ama küçük marketleri mini o yüzden pınar ilk adım bulamadım aptamil aldım. pınar çocuk sütüde +1 yaş danino benim sütümde vardı 1+ karar veremedim ve aptamil junir aldım ama şişe olandan ela canım sen kutu toz olandan mı alıyorsun hangisi daha iyi

bende ondan alıcaktım ama bulamadım işte. bu arada hayırlı cumalar kızlar

bırcan bız de aptamıl serısını ıcmıstk o yuzden ben d junıor la devam edıyorum.2 kez de pınarın 1+ devam sutunu verıyorum.aptmılın de hem toz olanından aldım denedım hem de dıgerınden.dıgerı daha pratık.ama ıcerık aynı.hem sıse olan aptamılı tasıması da kolay bı yere gderken at cantaya hava sıcak zaten ılıtmaya da gerek yok koy bıberonuna ıcsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…