2009 Eylül Anneleri

yaa ela bende kutu sütlerden tereddutluyum. o yuzden ılk kullanmaya basladıgımda bende devam sütü+ keçi sütü düşünüyorum..

bende gala dalinle yıkıyorum ve bende devam edıcem

ben de hala onunkileri ayrı yıkıyorum kendi deterjanıyla
bu şekilde de devam ederim diye düşünüyorum
ama detarjanı bizimkiyle aynı kullansam da sanırım okula gidene kadar falan bizim kıyafetlerimizle birlikte yıkamam
bi sürü dışarı kiri vs oluyor bizim kıyafetlerimizde
onunkileri ayrı yıkamaya devam

gıttım yerde eymenın odasını ayırmayı dusunuyorum.sadece dolap mı alsam bı tane.park yatakta yatıyıo suan.oda alsam park yatagı ne olcak yazık.napsam

anladım.ama kecı sutundekı mantık nedır.gunluk sıse sut yerıne kecı sutu kullanmadakı amac ne?yanlıs anlama meraktan soruyorum.

ayy süper ela inş. ayırırsınız rahatça
dün gece 50 kere uyandı halil ibrahim
uykusu var uyanıp yatağın içinde oturuoo
dişmi geliyo ne?

ya şu bahsedilen mamalardan ben kaşık olanından veriom sadece
normal sütte sadece muhallebisinde yiyo
tek içmiyooooo bnm oğlan gece beni emmesi takviye yeterlimi ki?

olabılır.
eymen de kendı atagındaysa 50 kere kalkıo yanıma alınca kalkmıo sanırım memlekette bızmle uyumaya alıstı.o yuzden cok zor olacak.korıdorlarda uyuyakalabılrıım bır sure.ama bu sekılde d bız sabah dınlenemeden kalkıyoruz.emre bır koseye sıkısıyo ben bır koseye adam ortada fır donuyo.onu ezmıyım dıye halıyle eciş bücüş yatmaktan heryerım tutuk kalkıyorum.ayrılmalı yani eymenin odası ff

ya gün için de ne kadar hareketli olursa
gece o kadar debeleniyooo etkileniyo sanırım
dün parkta hiç oturmadı arabasına ...ondan da olabilir gece 3 te uyutmak için uğraşmadım kalktı oyun oynadı 4 e kadar sıpaaa

tülaycım işte yürüyen çocuk ne kadar zor değilmi, biyere sığmıyorlar, keşfedecek çok şeyim var ama zaman az diyorlar.... yürüdükleri için daha fazla uyarılıyorlar ve bu yüzden uyku düzenleri de şaşıyor... ama kısa süre sonra atlatırsınız. rüzgar 10.30 da uyuyor babası çok geç diyor, ee kolay sa uyut bakalım

eymende gece2 de uyandı uyumak bilmiyor..emzirdim salladım su verdim tık yok en son gaz giderici verdim biraz rahatladıda uyudu..sonrada sahur vakti geldi zaten 4 kadar ayaktaydım 6 da eymen yine uyandı ama emzirdim uyudu sabahda 7 de yine kalktım..akşamda eve gidip yarınki iftar davetinin yemeklerini yapacam ve üstüne üstlük hasta oldum...senağlama

yok yanlış anlamıyorum ela. sadece besleyıclıgı daha yuksek dendıgı ıcın denedım. ama bu konuda farklı fikirler var. benım keçi sütü alacak olmamın sebebı gunluk sutude denedım o keçi sütündende aldım. keçi sütüün tazelıgını ve dogallıgını daha fazla begendım.

yok cnm geç felan değil
halil ibrahimde 10-10.30 arası uyuyoo
ama gülay dün öle böle değil hep koşturdu
parkta boş salıncak salladı :))))
köpek ve kedi izledi peşinden koştu
daha da benle yürüdü

selam kizlar nasilsiniz
offffffffff erdenayin 2 tane daha azi disi geliyorrrrrrrr
bisey yemiyor
kahvalti yapmadi offfffffffff cok sikiliyorum ya biseyde yemeyince iyice uzuluyorum offffffffffffffffffffffff ne zaman gececek su dis sorunu suan 13 disimiz var

13 müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü inanmıyorum yaaaa.. kızım yakında bitcek bence
fazla bişey kalmamış dşünen bizi düşünsnü :)

demet ya erdenay diş yüzünden hiç bebekliliğini yaşıyamadı yazmıştın ya, çok üzüldüm.... gerçekten hep diş dıkıntısıyla geçti bebekliği.... inşallah hepsi bitince rahatlarsınız, yemesi içmesi düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…