aylincim o korku bende hep vardı. annem olmadığından babanemi dedemi kaybetmekten çok korkardım. rüyalarıma girer kabusum olurdu. şimdi oğluma en ufak bişey olmasından dahi korkar oldum. bazen de bana bişey olursa bebeğime nolur diye endişeleniyorum. ALlah iki gözden ayırmasın.
duyduğuma göre yaşıyor aylincim. sokakta görsem tanımam o ayrı tabi.
ALlah evlatlarımıza uzun ömür versin torun sevelim yahu :))))
günaydın kızlar.2 gündür hastane köşelerindeydim yine sonunda tetkik tamamlandı yarın öğleden sonra konsey toplantısı olacak o zman belli olacak ne zaman atom alacağım kaç gün hastanede yatacağım.
ben de dualarına aminnn diyorum mervecim. hiçbir acı aynı kalmıyor. alışıyorsun zamanla. ben de dedemi kaybettiğimde çok kötüydüm hala da yokluğuna alışabilmiş değilim ama o acıyla yaşamaya alışıyor sanırım insan.baharcım gelip gelip gidiyorum bi sabit kalamıyorum valla
Allah bizi yavrumuzdan, yavrumuzu bizden ayırmasın inşallah...
çok fazla düşünmemek lazım aslında, babamı kaybettiğim zaman insanlara güldükleri zaman beddua eder olmuştum nasıl mutlu olabiliyorlar diye...
ama oluyormuş, insan gülebiliyormuş, yemek yeyip eğlenebiliyormuş da..
bi tarafı hep acısa da sadece dua ediyormuş Alahım koru diye....
baharcım sağol duaların için :))) onların geleceği için canım aynen, Allahtan getir götür derdim, yollarda geçen boş vakitlerim olmayacak da...
neyse yaa dediğim gibi, elbet olur bişeyler....
üzülmüyorum aylincim. aminnnn... normal bir anne zaten evladını bırakamaz canım. şartlar vs ile alakası yok bunun.anladımm canımm üzülme herşey insanlar için işte .....ALLAH evlatlarımızı bizden ayırmasın ....
o zamanın şartları ne bilinmez ama ben şuan evladımdan bi gün bile olsun ayrılmayı göze alamıyorum bırakıp asla gidemem....
oooh mis gibi aile saadeti.herkese selam güzel hatunlar.. annem babam geldi o yüzden pek fazla yazamıyorum hasre gideriyoz bol bol..geçmişede bakamadım umarım herkes iyidir..
ay sümeyye vermediler mi atomu sana daha. ne atommuş yahu... çok çok geçmiş olsun canım benimgünaydın kızlar.2 gündür hastane köşelerindeydim yine sonunda tetkik tamamlandı yarın öğleden sonra konsey toplantısı olacak o zman belli olacak ne zaman atom alacağım kaç gün hastanede yatacağım.
evet bizde gece kaldık eşime diyorum eymen olsaydı ağlardı o diyor şimdi yanımızda olsaydı şöyle yapardı diye..bu arada eymen gece süte alıştı ama yine mağduruz şimdide emer gibi kalkıp azıcık içip yatıyor 1 saat sonra yine.gece 3-4 defa süt vermeye kalkıyouz.eşim diyor bundadn kesmek gerek..
evet bahar yesin ağlamasın uyusun çokmu şey istiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?