günaydınnn
hayırlı cumarlarr
kılzar benim oğlan hiçbişey yemiyo deliricem.
büyük oğlum az yerdi ama ne versem yerdi. oyunla falan ya da tv karşısında bi şekilde yerdi.
ama emir yemiyo. napıcam bilmiyorum.
bi gün bayılarak yediğini ertesi gün yemiyo. akıl verin ne yediricem ben bu çoucğa
yoğurt çorbasına bayılıyorducanımm sevdiği hiç bişey yokmu ne bilim mesela benim kız makarna delisi sabah akşam ver hep yiyor......
beste ali efe de öyle canım. o nedenle şunu çok seviyor dediğim bişey yok. bunların huyu bu sanırım.
ya sinirlerim bozuldu yine ya. hatayda engelli adam protesto için 4 yaşındaki oğlunun boğazına bıçak dayamış rehin almış.ve sonunda o çocuğu yine o adamla eve göndermişler. ya ne olması lazım birilerinin önlem alması için o çocuğun ölmesi mi? nasıl korkmuş kuzum ellerini kapatmış yanlarda o ellere bakakaldım dünden beri gözümün önünde aklıma geldikçe gözlerim doluyor.bağrıma bassam okşasam hasret olduğu sevgiyi versem nasıl korkmuş yavrum yaaaaa.... anne olmak her çocuğa bebeğe üzülmekmiş meğer....
yoğurt çorbasına bayılıyordu
dün yemedi mesela
bi kaç gündür bişey yemiyo diye yapmtım bari onu yesin dedim. kayınvalideme bırakmıştım . ben de geç dönünce aç kalmış. bisküvi kurabiye versem yiyo ama yemek yemediği sürece vermiyorum.
beste ali efe de öyle canım. o nedenle şunu çok seviyor dediğim bişey yok. bunların huyu bu sanırım.
ya sinirlerim bozuldu yine ya. hatayda engelli adam protesto için 4 yaşındaki oğlunun boğazına bıçak dayamış rehin almış.ve sonunda o çocuğu yine o adamla eve göndermişler. ya ne olması lazım birilerinin önlem alması için o çocuğun ölmesi mi? nasıl korkmuş kuzum ellerini kapatmış yanlarda o ellere bakakaldım dünden beri gözümün önünde aklıma geldikçe gözlerim doluyor.bağrıma bassam okşasam hasret olduğu sevgiyi versem nasıl korkmuş yavrum yaaaaa.... anne olmak her çocuğa bebeğe üzülmekmiş meğer....
kayınvaliden neden hiç bişey vermemiş...
Işyerindekiler şokta bi bakıyorlar atkı örüyorum bi bakıyorlar shakespareden macbeth okuyorum.ne biçim bi kişilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?