2009 Eylül Anneleri

gunaydin kizlarrrrrrr
herkese hayirli cumalar bol istahli uykulu gunler dilerim bebislerimizeee

hayırlı cumalar........ALLAH hepimizin gönlüne göre versin......dualarımızı kabul etsin inşallah......bu mübarek günün hatrına.....

günaydınnn
hayırlı cumarlarr

kılzar benim oğlan hiçbişey yemiyo deliricem.
büyük oğlum az yerdi ama ne versem yerdi. oyunla falan ya da tv karşısında bi şekilde yerdi.
ama emir yemiyo. napıcam bilmiyorum.
bi gün bayılarak yediğini ertesi gün yemiyo. akıl verin ne yediricem ben bu çoucğa

canımm sevdiği hiç bişey yokmu ne bilim mesela benim kız makarna delisi sabah akşam ver hep yiyor......

canımm sevdiği hiç bişey yokmu ne bilim mesela benim kız makarna delisi sabah akşam ver hep yiyor......
yoğurt çorbasına bayılıyordu
dün yemedi mesela
bi kaç gündür bişey yemiyo diye yapmtım bari onu yesin dedim. kayınvalideme bırakmıştım . ben de geç dönünce aç kalmış. bisküvi kurabiye versem yiyo ama yemek yemediği sürece vermiyorum.

beste ali efe de öyle canım. o nedenle şunu çok seviyor dediğim bişey yok. bunların huyu bu sanırım.
ya sinirlerim bozuldu yine ya. hatayda engelli adam protesto için 4 yaşındaki oğlunun boğazına bıçak dayamış rehin almış.ve sonunda o çocuğu yine o adamla eve göndermişler. ya ne olması lazım birilerinin önlem alması için o çocuğun ölmesi mi? nasıl korkmuş kuzum ellerini kapatmış yanlarda o ellere bakakaldım dünden beri gözümün önünde aklıma geldikçe gözlerim doluyor.bağrıma bassam okşasam hasret olduğu sevgiyi versem nasıl korkmuş yavrum yaaaaa.... anne olmak her çocuğa bebeğe üzülmekmiş meğer....

bi elmayıküp küp doğradım çataka batırıp veriyorm onu yiyo şimdi. bitirse bari
sabah 8de beri yediği tek şey...

bizim derdimiz ne yedi neyemedii...

görmedim ben o haberi. ii ki görmemişim dayanamıyorum hiç.

beste kendileri de yemek istiyorlar o yüzden de red ediyorlar bazen. ben de portakalı elmayı kiviyi öyle veriyorum yiyor.
aman boşver bakma içim acıyor dünden beri zaten. çocuğun elleri gözümün önünde. dün akşam ali efenin ellerine baktım durdum aklım takıldı. illa protesto yapacaksan eylem yapacaksan git kendini kesmekle tehdit et o çocuğun hayatında nasıl bi yara açtığının farkında bile değil pis adam

kayınvaliden neden hiç bişey vermemiş...

yazık yaa işte herkes çocuk yapar ama herkes anne baba olamaz .....ALLAH'a yakaın bize uzak olsunlar...

kayınvaliden neden hiç bişey vermemiş...

evde emire uygun başka bişey yoktu. süt falan içirmeye çalışmış ben de 1 saatliğine çıktım birazcık geç döndüm işlerim uzadı. zaten bişey beğenmiyo kii.. canımı sıkıyo benim yaa..aklı fikri memede. bugün koydum kafaya meme vermicem. zaten bitek öğle uykusuna yatarken veriyorum ama vermemeyi denicem.. ona güveniyo yemiyoo

ewet canim herseye uzulur oluyo insan
erdenayda aynisi walla
hic zorlamiyorum onune koyuyorum 30dk mama sandelyesinde tutuyorum yerse yiyor yemezse bir dahaki ogune kadar bisey vermiyorum birinde tam yemezse digerinde yiyorrrrr zorlayinca hic yemiyorrrr offf ne zorya istahsiz cocukkkkk

ya bizim kız gene arkamdan ağlama krizleri geçiriyor napıcam ben yaa cook canım sıkılıyor....aklım hep onda ....

demet biz de mama sandalyesinde önüne bişiler koyuyoruz yoğurt kasesi falan o onları karıştırırken ben de yedirmeye çalışıyorum. dün akşam benle birlikte biraz pilav yedi mutluluktan ağlıcaktım. babanem de camın önüne sandalyeye oturtup yedirmeye çalışıyormuş. üst iki köpek dişi patladı geldi alttakiler kaşınıyo şimdi bu azcık iştahın da gitmesi yakındır bizim.

aylin kıyamam duruya. ali efe de görmeden çıkıyoruz çoğu zaman da çöpü at gel annesi diyo babanem öyle gidiyorum napıyım. ama çok zorluyor beni oğlumdan uzak olmak.akşamları doyamıyorum ona. belki de bu yüzden ses çıkarmıyorum 11e kadar oturmasına.

kızlar acıkıncayerler.eymen geçen babannesinde uyuyordu ben eve geçtim yemek hazırladım uyanınca babsı gitti getirdi ama yemek yememiş nasıl acıkmış geldi mutfağa bi ağlıyor.çorbada soğumadı .süt içmiyor diye şikayet ettiğim çocuk süt bile içti az yoğurt verdim çorbada soğudu çorbada içti güzelce..ve sonunda eymen süte alıştı fazla değil 75 cc falan içiyor ama olsun.

Son düzenleme:
bir tek ben çalışmıyorum ya evladımı bir tek ben bırakmıyorum ya diyerek kendimi rahatlatıyorum işte yapıcak bişey yok..

bunlar geçecek büyüüynce anlayacaklar çalışmanın kıymetini..ben kaliteli zaman geçirdikten sonra sorun olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…