2009 Eylül Anneleri

selam hanımlaaarr.
ay yine iştahsızlık mı kötü yaa..
aslında bildiğim kadarıyla yemek için aşırı ısrarcı çok sıkan anneler olmamaya çalıştık ama neden böyle oluyor ki?....
hamdolsun biz hiç çekmedik, tombul değiliz ama Allaha şükür yemeğe oturduk mu güzelce yeriz...
bizim sorunumuz da totomuzdaki kurtlar...
oturmuyor kızlar yaa beş dakika totsu yer görmüyor...
ay yemekte bile böyle bu çocuk, yoksa bu boğazla (maşallah diyim) gayet 15 kilo falan olurdu abartı tabi de
ay yine kalktı uyutamadım da, sinirlerim havada kızlar, görüşmek üzere inşallah...

günaydın hayırlı haftalar 3-4 gündür zor günler geçirdim egemenin diş zannettiğim sıkıntılarına öksürük eklenince doktora gittik ctesi gündüz ara ara öksüren çocuk akşamı felaket hale geldi birden ateş şiddetli öksürük gözler burun akmaya başladı hemen acile götürdük tıkanmış gögsü dedi doktor hava verdiler iğne yaptılar yatıralım dediler ama özel hastane olduğu için güvenemedim ctesi gecesiydi dün pazar okmeydanı acile götürdük orada da aynı şeyler söylendi film çekildi yine hava verildi yatırmaya gerek görmediler iğneler antibiyotikler doğru dedi özel hastanenin verdiği tedaviyi uyguluyoruz daha iyi çok şükür

çok geçmiş olsunnn... bir an önce düzelir inşalllah.. çocuklar hasta olunca hiçbişey yolunda gitmiyo sanki.. kuzularımıza birşey olmasınn

herkese günaydın bu arada

kızlar dün kabus gibi gündü

izmirde yaşıyorum ben. foçaya balık yemeye gittik.
2 arkadaşımız ve çocuklar... siparişimizi verdikten sonra ıslak mendilimizin bittiğini farkettim.
yakında da market vardı.
arkadaşımla gittik. çocukları eşime bıraktım. e yanında da arkadaşı..

marketten döndüm bi baktım eşim deli divane enesi arıyo.. bizim arkamızdan çıkmış.. emir de ağlıyomuş o sırada. emire bakayım derken enesi gözden kaybetmiş... çıldırdım. bulunduğumuz yer deniz kenarı.. insan kaynıyo ama hava karanlık. üstünde bir t-shirt çocuk oratada yok. sağa sola koşturduk... enes diye bağırmaktan sesim çıkmaz oldu.. sağolsun foça halkı hemen aramaya başladı burda çocuk kaybolmaz buluruz dediler. en çok denize düşmesinddenkorktum. hava soğuk ya bulamazsak.. aallahım neler geldi aklıma..

belediyeden anonslar yapıldı..

15-20 dk sonra genç bi çcocuk arabayı parkettiğimiz otoparkta bulmuş. 300 mt falan mesafe var bulunduğumuz yerde.

ağlamaktan gözlerim şişti... o da korkmuş. bi de bu kadar arandığını farkedince bi garip oldu çocuk. sarıldım ona ağladım. kızmadım hiç. ama çok korktum ve bunu ona söyledim.. o da çok üzüldü ama ...

allahıma şükür bulduk yaa...
allah kimseye böyle bi korku yaşatmasın :85:

çoook geçmiş olsun canım yaa......

bestecim sanada çook geçmiş olsun çook kötü bişey ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN BENİMDE KARDEŞİM KAYBOLMUŞTU O DUYGUYU İYİ BİLİRİM YANİİ ÇABUK BULUNDU AMA ÇOOK KORKMUŞTUK.....:18:

merhaba kızlar. hayırlı haftalar olsun herkese... nazancım geçmiş olsun canım ağır geçirio kuzu kıyamam
beste size de çok geçmiş olsun. ALlahım kendimi senin yerine koydum da bulunduktan sonra bile kesin bi sakinleştirici falan gerekebilirdi bana. okurken bile elim ayağım buz kesti. ALlah kimseyi evladı ile sınamasın.

geçmiş olsun bu bebekler büyüyene kadar biz yaişlanıcaz ben rüyamda kaybediyorum bulamıyorum kabus oluyo allah bir daha yaşatmasın hepimizi korusun böyle korkulardan kaybetmekten egemenin rahatsızlığını yaşayan var mı içimizde ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz

canımm hep var ve sanırım hep te olacak bu aralarda bana bişey olursa çocuğum ne yapar diyorumm...
okadar çook genç ölüm duydumki etrafımda defne joydan çook etkilendimm bende ölürsem diye düşünmekten alamıyorum kendimi ALLAHIM BİZİ YAVRULARIMIZA BAĞIŞLASIN ....YAVRULARIMIZIDA BİZE......

iyi geceler,
nazancım çok geçmiş olsun canım bir önce toparlar inş. egemen bununla geçmiş olsun
beste sanada çok geçmiş olsun arkdasım okunurken bile heyecanlandım insan o an aklına mukayet olamaz valla rabbim kimseyi yavrusu ile sınamasın

bu topik yine sessizleşti öznurda gelmedi yaa....bahar sen nerdesin bacım sümeyye...huuu...
canımm sıkılıyor...

selam kızlar. nasılsınız bugün? benim 20lik dişim patlayamıyor bir türlü şiş ve ağrıyor. oğlumla aynı sıkıntıları yaşıyoruz :) ali efe yine iştahsız çok az yiyor ya. alt köpekler mi geliyo acaba?

ben sarmadım galiba

aşk olsun canımm benimm sende yoktun o sırada ama ondan yazdım.....

selam canımm iyi diyelim iyi olsun doktora gittim dün aşağa köy felaket oldu 1 gün kaşıntı oldu ardından şişti vulva teşhisi koydu doktor ilaç verdi fitil bide travazol krem bugün biraz daha iyiyim çook şükür....

Efecikk bizim duru gibi takma be yavrumm yoksa kafayı yeriz ben daha rahatladım o konuda çünkü etrafımda çook iyi yiyebilen çocuk nadir gördüm ....düzelicek inşallah...

haydaaaa vulva ne ola ki? çok geçmiş olsun canım. aslında ben de gitsem iyi olcak. regl geçiyor bir iki gün hafif akıntı şeklinde oluyor bende de. neden anlamadım hiç olmazdı birkaç aydır böyle.
ben yiyen çocuk gördüm de ondan üzülüyorum ya aylin. bi de bize naz yapıyor sanırım. hafta içi normal yerken haftasonları doğru dürüst yemiyo.

selam hanımlar..
beste çok geçmiş olsun düşünmesi bile çıldırtmaya yeter valla, Allah korusun yavrularımızı ve sevdiklerimizi...
nazancım size de çok geçmiş olsun, biz daha yeni atlattık boğaz enfeksiyonunu, ay bi daha tekrarlamasın inşallah...
baharcım çok üzülme o zaman, sen üsteledikçe nazı arttırıyor sanırım baksana hafta içi iyiymiş yemesi...
özlediği ve ilgini tamamen çekmek istediği için yapıyordur o zaman...
ben de iş arıyorum artık ama bulamıyorum, annemin yanına taşınmışken çalışayım bi an önce ev alalım diyoruz ama şimdi de iş yok...
ve şimdi sizi çok daha iyi anlıyorum çalışan annişlerimiz...
şimdiden kıyamıyorum ve düşündükçe özlüyorum... alışırsın diyor annem, onun geleceği için katlanırsın..
neyse olur elbet bişeyler bakalım...
çamaşır bulaşık derken anca süpürgeye sıra geldi, şunu da halledeyim reyyandan fırsat kalırsa yoklarım yine sizi hanımlar :) görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…