günaydın hayırlı haftalar 3-4 gündür zor günler geçirdim egemenin diş zannettiğim sıkıntılarına öksürük eklenince doktora gittik ctesi gündüz ara ara öksüren çocuk akşamı felaket hale geldi birden ateş şiddetli öksürük gözler burun akmaya başladı hemen acile götürdük tıkanmış gögsü dedi doktor hava verdiler iğne yaptılar yatıralım dediler ama özel hastane olduğu için güvenemedim ctesi gecesiydi dün pazar okmeydanı acile götürdük orada da aynı şeyler söylendi film çekildi yine hava verildi yatırmaya gerek görmediler iğneler antibiyotikler doğru dedi özel hastanenin verdiği tedaviyi uyguluyoruz daha iyi çok şükür
günaydın hayırlı haftalar 3-4 gündür zor günler geçirdim egemenin diş zannettiğim sıkıntılarına öksürük eklenince doktora gittik ctesi gündüz ara ara öksüren çocuk akşamı felaket hale geldi birden ateş şiddetli öksürük gözler burun akmaya başladı hemen acile götürdük tıkanmış gögsü dedi doktor hava verdiler iğne yaptılar yatıralım dediler ama özel hastane olduğu için güvenemedim ctesi gecesiydi dün pazar okmeydanı acile götürdük orada da aynı şeyler söylendi film çekildi yine hava verildi yatırmaya gerek görmediler iğneler antibiyotikler doğru dedi özel hastanenin verdiği tedaviyi uyguluyoruz daha iyi çok şükür
geçmiş olsun bu bebekler büyüyene kadar biz yaişlanıcaz ben rüyamda kaybediyorum bulamıyorum kabus oluyo allah bir daha yaşatmasın hepimizi korusun böyle korkulardan kaybetmekten egemenin rahatsızlığını yaşayan var mı içimizde ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz
ben sarmadım galiba
selam kızlar. Nasılsınız bugün? Benim 20lik dişim patlayamıyor bir türlü şiş ve ağrıyor. Oğlumla aynı sıkıntıları yaşıyoruz :) ali efe yine iştahsız çok az yiyor ya. Alt köpekler mi geliyo acaba?
aşk olsun canımm benimm sende yoktun o sırada ama ondan yazdım.....
selam canımm iyi diyelim iyi olsun doktora gittim dün aşağa köy felaket oldu 1 gün kaşıntı oldu ardından şişti vulva teşhisi koydu doktor ilaç verdi fitil bide travazol krem bugün biraz daha iyiyim çook şükür....
Efecikk bizim duru gibi takma be yavrumm yoksa kafayı yeriz ben daha rahatladım o konuda çünkü etrafımda çook iyi yiyebilen çocuk nadir gördüm ....düzelicek inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?