2009 Eylül Anneleri

elacım cok üzüldüm canım yaa
kıyamam yavrumaa cok cok gecmiş olsun.
ama şükür ki atlatmışsınız.
rabbim beterinden korusun hepimizin yavrusunu.

merhaba kızlar
eymen aşısını da olmasına ragmen o kadar dıkkat etmeme tıtızlenmeme ragmen neren kaptysa rotavırus mıkrobu kapmıs.pazar gecesınden berı hastane yatıyoduk.bugun cıktık.demekkı ası korumuyormus bunu ogrendım.yavrumun cektıgı sıkıntıları gordukce her acılan damar yolunda yas kalmadı gozumde.annelık zormuş.canını bırak o ıyı olcak deselr gozumu kırpmazdım allah canımı alsın kı.bu rota vırusune kı eymen bunu cok agır gecırmıs.hastaneden kaptıgı grıp de eklenınce temellı gucsuz dustu kuzum.allahın bu gunu de varmıs dıorum kı sukurler olsun ısalı ve kusması gectı sadece grıbın etkılerı var uzrınde.arayan aramayan merak eden tum dostlara,gecmıs olsun dıleyen herkse cok tesekkur edrım.rabbım tum bebeklerımızı hastalıktan ve kotuluklerden korusun.

cok gecmıs olsun rotavırus nedır soylermısınız

merhaba kızlar
eymen aşısını da olmasına ragmen o kadar dıkkat etmeme tıtızlenmeme ragmen neren kaptysa rotavırus mıkrobu kapmıs.pazar gecesınden berı hastane yatıyoduk.bugun cıktık.demekkı ası korumuyormus bunu ogrendım.yavrumun cektıgı sıkıntıları gordukce her acılan damar yolunda yas kalmadı gozumde.annelık zormuş.canını bırak o ıyı olcak deselr gozumu kırpmazdım allah canımı alsın kı.bu rota vırusune kı eymen bunu cok agır gecırmıs.hastaneden kaptıgı grıp de eklenınce temellı gucsuz dustu kuzum.allahın bu gunu de varmıs dıorum kı sukurler olsun ısalı ve kusması gectı sadece grıbın etkılerı var uzrınde.arayan aramayan merak eden tum dostlara,gecmıs olsun dıleyen herkse cok tesekkur edrım.rabbım tum bebeklerımızı hastalıktan ve kotuluklerden korusun.

elacım çok geçmiş olsun.eymen carcabuk toparlanır inş.
aşı nasıl korumuyor ne diye yaptırdık o zaman biz bu aşıları .dr rotavirüs kapsada hafif atlatır demişti.senin anlattıklarına bakılırsa çok ağır gecirmiş eymencik.

Ela cnm çok çok gçmişler olsn..allahım kmseyi evladıyla sınamasın...bir damaryolunda bile nasıl içi acıyor insanın :(:(:(

bize doktorumuz rota aşısının korumadıgını yapılsada olur yapılmasada olur dedigi için ben yaptırmadım...

merhaba kızlar

çokk geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışı minnoşumuz.. allah bir daha böyle bir sıkıntı yaşatmasıninşallah..
cok gecmıs olsun rotavırus nedır soylermısınız

merhaba canım seninle denk gelemedik bir türlü ama ben 4 yıl Tuncelide çalıştım.. nerdesin sen merkezde misin?

oğlumun ateşi çıkıyor endişeleniyorum:( 37,6 atesi. calpol verdim umarım yukselmez:(:(

bir ara bade ninde ateşi yükseliyodu sonra düzeldi kendi kendine.. dr umuzda normal demişti ama sen yinede dikkatli ol.. umarım yükselmez

Elacım çok geçmiş olsun Allah tekrar böyle kötü günler yaşatmasın...

Meryemcim çok geçmiş olsun diş nedeniyle mi yükseldi acaba ateşiniz aslında çok yüksek değil bizim dr. 38.3 olmadan calpol vermenize gerek yok diyor... Sadece sınırı biraz geçmiş sizinki umarım daha fazla yükselmemiştir.

gunaydin herkese
elacim cok gecmis olsun oy eymenim yazik yavru kusuma
ama atlatmissiniz cok sukur allah baska dert baska hastalik vermesin insallah
seni cok merak ettim ama telefonun olmadigi icin arayamadim saolsun ulasan arkadaslar soylediler eymenin hastane de oldugunu sonrasin da da cok uzulduk tabi
bu asilarin %100 korumadigini ogrenmek beni de cok acayip korkuttu her tarafta salgin var allah yavrularimizi korusun insallah

meryemcim distendir diye dusunuyoum atesi
insallah yukselmemistir daha sonra

merhaba kızlar

Günaydın herkese. Çooook geçmiş olsun canım. Yazını okuyunca üzüldüm çok ama böyle böyle büyüyecekler yapabileceğimiz ancak sabırlı olmak. Bizde alerji testi için damardan kan aldırmıştık 5 aylıkken.O kadar küçüklerki damarı bulamadılar yarım saat uğraştılar sıktılar kolunu tabii bizimki deli gibi ağladı. O ağladı ben ağladım. Babamızda sinir oldu üzüldü. Sen de üzülme artık atlatmışçok şükür.

günaydınn bu büyükler neden böle babaanne mutfağa gitmiş oğlum salıncağında uyumak üzereymiş kıyamamış almış nasıl kızdım ya bırak uyusun işteee

Günaydın kızlar. Herkes iyidir inş.

Elacım tekrar çok geçmiş olsun. Kolay değil Eymenin yaşadıkları ama benim kuzum toparlıcak inş. kendini merak etme. Keşke Yanında olabilseydik...

günaydın herkese
ela çok geçmiş olsun
Allah daha beterlerinden korusun
rotayı atlatmışsınız sadece biraz grip kaldı diyosun
inşallah en kısa zamanda onu da atlatır ve hemencecik toparlar
senin ne kadar titiz bir anne olduğunu hepimiz biliyoruz
demek ki ne temizlikte ne beslenmede ne kadar titiz olursak olalım hatta aşılarımız da olsa tamamen koruyamıyoruz yavrucukları
Allah uzak tutsun mikropları hastalıkları bu minnoşlardan
dediğin gibi biz hasta olalım ya
kızım bronşit olduğunda hastanede hava verilirken
eşim demişti ki
o bronşit olmasın da ben verem olayım
sylerken komik gibi duruyor ama öyle hissediyor insan gerçekten de

günaydınlar herkese.
ela çok çok geçmiş olsun kuzucuk hemen toparlasın kendini inşallah. Allahım bi daha göstermesin hastane yüzü.
ali tuna nın ateşi mi çıkmış geçmişe bakamıyorum ya. kıyamam ona. meryem işe gelmedi mi acaba msn de kapalı.

herkese günaydınlar, hayırlı cumalar
umarım sağlıkla geçen güzel bir gün olur
ela cım canım çok geçmş olsunnn ..eymen cim kendini hemen toparlıcak inş. bak gör
meryemcim ali tuna mada çok geçmiş olsun arada bnm oğlumunda yükseliyo diş yapıo sanırım

Back
X