2009 Eylül Anneleri

özlemcim saol canım senin de cuman mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin.
gizem ben aldım ama kapı arkasında bekliyor yürüteç. babamız izin vermyor

gunde 20 dk dan fazla oturtmuyoruz.fakat ayakta durmayı ogrendı yurutec sayesınde.tabı bız destek oluyoruz kollarından.bı kac sanıye duruyor sonra dızler kırılıyor.

ebru can
sen pirinç için öle dedin ya
bende kabaklı yaptım kuzuma
inş. yer
alişe de çok geçmiş olsun şifa olsun inş.

slm kızlar
yagız uyarken takılayım biraz çok özleim burayı artık hiç katılamıyorum size dogru duzgun
evimi özledim gitsemde düzenimi kursan aranıza katılsam bende

sela mkzılar nasılsınız ev işi kızım alışveriş yemek derken boşladım bayagı eylülü nasıl melekleriniz büyüdümü hepside benim kız akıllandı artık çok uslu maşallah sadece hep oyun istiyo

yemek sut sagma derken anca gelebildim kizlar
nabersiniz keyifler nasil
gulcancim ne guzel izmirdesin keyfini cikar gez toz kordonda oglunla
biz ne zaman aliyi disari cikarsak o aksam guzel uyuyor acik hava carpiyor heralde :)

tulaycim benim kocam takik biliyorsun beslenme isine
biz iyice psikopata bagladik ne yedircez ne vercez diye
yani bazen bana gina geliyor ama sonra bak hepsini alinin iyiligi icin yapiyor diyorum yumusuyorum

cigerle ilgili gelismeleri de yazarim size insallaah sever oglum

aysecim nasil oldu akif eymen iyi mi

gunde 20 dk dan fazla oturtmuyoruz.fakat ayakta durmayı ogrendı yurutec sayesınde.tabı bız destek oluyoruz kollarından.bı kac sanıye duruyor sonra dızler kırılıyor.

gızemcım senın oglun dougum tarıhı ne ben oglumu 5 bucuk aylıkken koymustum yurutece cokta memenundum kızımıda koyacam

mrb yasemin aferin kızına ne güzel üzmüyo annesini zor günleri geride bıraktınız artık keyfini sür yawrunun büyüyolar cnm ya gün ve gün nasıl fark ediyolar kuzular çok akıllı bu bdıklar çok maşallah hepsine

mrb yasemin aferin kızına ne güzel üzmüyo annesini zor günleri geride bıraktınız artık keyfini sür yawrunun büyüyolar cnm ya gün ve gün nasıl fark ediyolar kuzular çok akıllı bu bdıklar çok maşallah hepsine

evet cnm benim yaa tam bi zilliydi hiç durmaz hep aglardı şimdi oturtuyom oyun halısına döküyom oyuncaklarını tektek elime veriyo oynuyo gıkı çıkmıyo yemegimizde işimide yapıyom müzik açıyom salıncagına koyuyom uyuyo maşallah hepsine kocaman delikanlı prenses oldular:nazar::nazar::nazar::nazar:

ah ebrucum yagız inanın bildiginiz gibi değil çıkamıyorum bi yere çıksamda burnumdan geliyo bende çıkmamayı yeğliyorum oysaki ne hayallerim annem bile diyo bu nasıl çocuk niye böle diye ki kardeşim çok yaramazdı benım, kardeşim bile yanında uslu kalıyo yagızı yaşamak gerekir çünkü gerçekten şaka gibi sıpa

yürütece dün başladım ama çok değil günde en fazla 15 dakika koyacam ama hiç ilerlemeye çalışmadı öle sabit durdu ilk zaman ölemi yapar yoksa benim oğlum tembelmi

şimdi geçmişe bakıyorum da eymen hasta olmuş çok üzüldüm offf içim acıdı yemınle allahım onlara vercegi dertleri biz versin elacım çok geçmiş olsun kıyamam ben eymenciğe dün msn de gördüm eşimle konuşurken hasta diye vaktim yoktu yazamadım ciddi bişey oldugunu düşünmemiştim tekrar çok geçmiş olsun

filizcim biz hic yurutec kullanmadik bilemiyorum o yuzden
normalde nasil oglun hareketli mi
ali ornegin ellerinden tutunca ayaga kalkip baya bi adim atiyor hizli hizli :)
ben ona ha usak ha diye basliyorum turku soylemeye o derece hizli atiyor ayaklari cok komik oluyor
belki yanlis bisey ayaklari ustune bastirmak ama durmuyor ki sipa hep o sekilde ayakta dursun yurusun

Back
X