gule gule meryemcim insallah iyilesirsin
demet erdenayin boyuna masallah senin sipa baya uzun olcak belli
bizde benim boyum 175 esimin ki 177 felan bakalim ali ne kadar olcak
ewet ebru teyzesi biraaz uzun dr de ole soledi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gule gule meryemcim insallah iyilesirsin
demet erdenayin boyuna masallah senin sipa baya uzun olcak belli
bizde benim boyum 175 esimin ki 177 felan bakalim ali ne kadar olcak
ben her gun saatı saatıne yıyen cocuk olacagını sanmıyorum.mumkun degıl.bunlar bıde cocukta degıl daha bebekler her un nasıl aynı saatte yıyebılırlerkı.bız yetıskınler bıle yapamazken.ne bebeıgımı nede kendımı kasıyorum.bazı gun sebze corbası yemıyor ertesı gun oncelıgı sebzeye verıyorum.bebeklere yemek yeme konusunda asla baskı yapmamak lazım anne olarak uzuluyoruz yemıyınce ama tv de doktorumda ızledım zorla agzına kasık sokmak ıyı degılmiş.ılk onelerı yapıyodum.k.valıdemde yapma dedı zorla mıdesını genısletırsın ılerde de obez olur bu defa yeme oglum dıye saklarsın yıyeceklerı dedı.ege agzını kapattıgı anda 1 defa daha denıyorum ıstemezse baskı yapmıyorum bır sure sonra tekrar denıyorum.
kizlar aliye ciger vermistik ya sevdi baya
guzel guzel yedi
dun hatta sevdi diye tekrar verdik
cok faydali oldugu ,icin sizde verebilrsiniz bizim oglanda test ettim :)
kizlar aliye ciger vermistik ya sevdi baya
guzel guzel yedi
dun hatta sevdi diye tekrar verdik
cok faydali oldugu ,icin sizde verebilrsiniz bizim oglanda test ettim :)
biz ne zaman yemek yesek benim oğlum da illa istiyor ...özellikle ekmek...eline veriyorum biraz tadına bakıyor geri alıyorum..ağlamaya başlıyor...değişik tatlar istiyor galiba...bende geçen gün limon verdim nasıl yalıyor...suratı değişiyor ama yinede istiyor...:):)
benim esim zarini soydurup almis zaten kasaptan
kucuk kucuk parcalamislar
biz sebzeleriyle birlikte yine buharda pisirip robotta kiyip veriyoruz.
anladım benzer şeyler. hipp in biskuvisini yemedi cici bebe vermeye calışıyorum.ıhlamur neden?bir de anne sütü mü alıyor , mama ise ne veriyorsunuz?hildee sana kısaca aklıma gelenlerı yazayım ege ye yedırdıkleımden.tabı bunları yapıyorum ama sonuna kadar bıtırmıyor bazen 1 kasık alıp ıtıyor.ne kadar yerse ben ortalama yarım kase hazırlıyorum her ogununu ne kadarını yerse gerısı çöpe yada bızlerın yıyecegı bı seyse yazık olmasın dıye kendı corbalarımıza karıstırıyorum.yanı ege nın atıkları yıyoruz dıye gecen aksam esımle gulduk.
sabahları bır dılım kecı peynırı bızde daha bugun basladık labne verıyodum. hafıf oldugu ıcın.aksamdan suya koyup tuzunu aldım her gun yarım yumurta sarısı. 1 tane hıpp bıskuvı ıhlamur suyu ıle karıstırıyorum arada tahın vede cevızde atıyorum.bulamac yapıp verıyorum.bı kasenın 4 de bırı kadar oluyor bu hazırladıklarım ne kadar yerse artık.oglen purelenmıs bır dılım meyva yogurt la karıstırıyorum verıyorum.aksama dogru sbze corbası en az 3 4 sebzeyı karıstırıyorum kıymalı veya tavuklu yapıyorum yada tarhana corbası yıne kıymalı veya tavuklu.humananın aksam cayını yapıyorum her gun ne kadar ıcerse verıyorum uykusunu arttırdı bu cay.multı tabs vıtamın verıyorum her gun 20 damla.ve pekmezını yıne bır tatlı kasıgı her gun surup gıbı ıcırıyorum ardından suyunu verıyorum ıcı yanmasın dıye.aklıma gelenler bunlar zaten bı bakıyorum aksam olmus.
anladım benzer şeyler. hipp in biskuvisini yemedi cici bebe vermeye calışıyorum.ıhlamur neden?bir de anne sütü mü alıyor , mama ise ne veriyorsunuz?