Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa ne guzel sız buldunuz organık tavukları ben nerden bulucam van da sımdı(
Taze sebze meyve yollanmıyormuş öyle yazıyordu. İzmirde Kipa da organik ürünler var ama çok kötü görünüyorlar hiç alasım gelmiyor. Birde alsancakta bir yer var haftada bir gün gelecekmiş ama oraya da uğrayamadım.
ya var ama ıcıme sınmıyor.aslında yakınlardakı koylere gıdıp ordan canlı tavuk alıp kestırsem mı
burdaki kipada bazı city farm ürünleri satılıyo onlardan alıyom ama organik sebze meyve yok malesef..
Bazen dÜŞÜnÜyorumda Çok mu hassas davranıyoruz yaaaa
gizem sormussun ucak icin napmak lazim diye
biz ali 1 bucuk aylikken antalyaya gitmistik ucakla
1 ay once tekrar gittik hatta
bana doktorun soyledigi inis ve kalkista emzir kulaklari etkilenmesindi
bende oyle yaptim emzirdim
sende emzirebilrisin ya da biberonla yanina aldigin suttur meyva suyudur birseyi inis ve kalkista verebilirsin o zaman etkilenmiyorlar
ama bizim en son ucak yolculugumuz cok zor oldu ali resmen cok sıkıldı durmadı ciglik atti agladi ne yapacagimi sasirdim o 1 saat burnumdan geldi
Tavugun keıslme seklı degılkı sorun olan beslenmesı
evet bende arastırdım emzırın ınıs kalkıslarda dıyorlar hatta kulakları etkılenmesın dıye ucaga bınmeden bı ıkı saat once ates dusurucu agrı kesıcı surulardan verebılırsınız dıyorlar.dr una danısıcam.bızımkı aktarmalı olucak dıye bıraz endıselıyım.cok yorulur mu dıye.bırde yazın denıze sokmayı dusunuyomusunuz.halen ufaaklar denız ıcın sankı