2009 Eylül Anneleri

Bizim tavuıklarda köyden geliyo eşimin amcası tavukçuluk yapıyolar bize özel yetiştirip yoolladılar ondan yana rahatım bende kasaba güvenip nasıl dana eti alacaz ondan korkuyorum

Taze sebze meyve yollanmıyormuş öyle yazıyordu. İzmirde Kipa da organik ürünler var ama çok kötü görünüyorlar hiç alasım gelmiyor. Birde alsancakta bir yer var haftada bir gün gelecekmiş ama oraya da uğrayamadım.

burdaki kipada bazı city farm ürünleri satılıyo onlardan alıyom ama organik sebze meyve yok malesef..

ya var ama ıcıme sınmıyor.aslında yakınlardakı koylere gıdıp ordan canlı tavuk alıp kestırsem mı

Gülaycım , Erzincan Mandırada Tunalıdakinde peynir varmış onu ordan alabilirim :)
Ama sütü sipariş verdim ancak yarın sakaryadan alabileceğim , önce internetten sipariş vermek gerekiyormuş .Hiltonda bizim şantiye var , onun karşısında da organik ürünler satılan bir dükkan açılmış bir ara oraya da bakıcam var ya kafayı yemezsek ne ala ...

Bazen dÜŞÜnÜyorumda Çok mu hassas davranıyoruz yaaaa

abartıyomuyuz acaba?
pekı 2 3 yasından sonra ne yapıcaz saldım cayıra mı olacak :))
nasıl olsa 3 yasına kadar organık besledım artık bı sey olmazz mı dıyıcez
pekı bu kadar organık besledıgımız bebıslerımız bı anda sentetık tohum maullerıyle tanısınca daha mı kotu olacak

sonu yok bu ısın.ha tamam tavukları boyle hallettık dıyelım gecen gun onkolog erkan topuz cıktı dr programlarından bırıne ve bocek ılaclarının gdo lu tohumlarla ekılmıs tarlalarda kı otu copu yıyen danaların etlerının cok tehlıkelı olddugunuda soyledı buna ne yapıcaz pekı

gizem sormussun ucak icin napmak lazim diye
biz ali 1 bucuk aylikken antalyaya gitmistik ucakla
1 ay once tekrar gittik hatta
bana doktorun soyledigi inis ve kalkista emzir kulaklari etkilenmesindi
bende oyle yaptim emzirdim
sende emzirebilrisin ya da biberonla yanina aldigin suttur meyva suyudur birseyi inis ve kalkista verebilirsin o zaman etkilenmiyorlar
ama bizim en son ucak yolculugumuz cok zor oldu ali resmen cok sıkıldı durmadı ciglik atti agladi ne yapacagimi sasirdim o 1 saat burnumdan geldi

Ebru bıŞı sorcam kÖfteyı nasıl yapıp yedırıyodunuz eŞım ısrarla Çocuk kÖfte yemez dıyo ben yer dıyom et alacam bugÜn ona gÖre

nukleer.greenpeace.org
hanımlar bu sıteye gırıp nukleer enerjıye hayır dıyın tr de gerı cekılsın.3. nukleer santral adresı kırklarelı ıgneadada kurulacakmıs.kampanya baslatılmıs 1 mılyon ımza gerekıyomus bebslerımızın gelecegı ıcın sızde bu sıteyı ınceleyıp destek verın.sevval sam vıdeo cekmıs ızleyın tuylerınız urperecek.

gizem sormussun ucak icin napmak lazim diye
biz ali 1 bucuk aylikken antalyaya gitmistik ucakla
1 ay once tekrar gittik hatta
bana doktorun soyledigi inis ve kalkista emzir kulaklari etkilenmesindi
bende oyle yaptim emzirdim
sende emzirebilrisin ya da biberonla yanina aldigin suttur meyva suyudur birseyi inis ve kalkista verebilirsin o zaman etkilenmiyorlar
ama bizim en son ucak yolculugumuz cok zor oldu ali resmen cok sıkıldı durmadı ciglik atti agladi ne yapacagimi sasirdim o 1 saat burnumdan geldi

evet bende arastırdım emzırın ınıs kalkıslarda dıyorlar hatta kulakları etkılenmesın dıye ucaga bınmeden bı ıkı saat once ates dusurucu agrı kesıcı surulardan verebılırsınız dıyorlar.dr una danısıcam.bızımkı aktarmalı olucak dıye bıraz endıselıyım.cok yorulur mu dıye.bırde yazın denıze sokmayı dusunuyomusunuz.halen ufaaklar denız ıcın sankı

evet bende arastırdım emzırın ınıs kalkıslarda dıyorlar hatta kulakları etkılenmesın dıye ucaga bınmeden bı ıkı saat once ates dusurucu agrı kesıcı surulardan verebılırsınız dıyorlar.dr una danısıcam.bızımkı aktarmalı olucak dıye bıraz endıselıyım.cok yorulur mu dıye.bırde yazın denıze sokmayı dusunuyomusunuz.halen ufaaklar denız ıcın sankı

ben sokucam denize didimin denizi tertemiz mis gibi.. hem benim minik suyuda çok seviyo mahum kalmasın..

Back
X