2009 Eylül Anneleri

meryemcim kıyamam sana
insan uykusuz kalinca kafasi kazan gibi oluyor :(((
uykusuzluk olayini en kisa surede cozmek lazim bence eninde sonunda uyur diye dusunmemek gerekiyor
cunku burda bi arkadasim var oglu 21 aylik oldu hala geceleri en az 10 kez uyaniyormus
esime uyku kesinlikle haram cocuk duzelmiyor diyor :((

Haklısın ebrucum helede yaz geliyor , ama işte ben kendime engel olamıyorum maalesef kendimi sürekli aç hissediyorum , hafta sonu efenin yiyeckleri oydu buydu derken pek tıkınamıyorum ama hafta içi allah ne verdiyse .

günaydın kızlar. ehh bende dert yanayım bari. hastalıgımızdan sonra oglumun huyu sabaha karsı uyanıp 1 saat kendısı ıle ugrastırmak. zaten dün 1 de yattım bırde boyle olunca perişanbım:(
Özlem asılar 48 saat ıcınde ates yapar..
canım benim bizim ateş çıkmadı ama felaket huysuz oldu diğer aşılarımızda da Maşallah ateşi çıkmamıştı bunda huysuzluk bariz şekilde arttı...ınşallah çıkmaz...
Bizim ateşimiz o gece çıkmıştı , Geçmiş olsun .

Ebrucum kolay gelsin canım rejim işleri ben hala cesaret edemiyorum daha doğrusu pisboğazıma hakim olamıyorum .
canım teşekkür ederim...bizim kızında her yarım saatde bir baktım ateşi varmı diye gün içinde gece de sabaha kadar uyumadı ağlayıp durdu kucağıma alınca sustu da ben bir tuhaf oldum tam uyuycam giriş yaptım uykuya nasıl ağlıyarak uyanıyor ani kalkıncada kulaklarım tıkandı hemde bir kaç kere acaba neden:DDD
ozlemcim
hemen ates yapar bence
ben daha once ali asi oldugunda cikmasin diye ates dusurucu iciriyordum ama sonrasında cocuklara bu ilaclari icirmenin zararli oldugunu okudum
atesi oldukca cok yukselmeden kesinlikle vermeyin diyordu okudugum birkac yerde
bunun uzerine daha once verdiklerime cok pisman oldum ve son asilarinda kesinlikle vermedim atesi de cikmadi bilgine
Ebrucum ınşallah ateşi çıkmaz bu saatden sonrada umarım çıkmaz...sadece bacağa yapılan aşılardan biri kızarmış ve sişmiş biraz buz ile tapmon yaptım sizde de oldumu?

bu arada bende bugünden ihtibaren elma sirkesi bal ve ılık su karıştırıp içmeye başladım doğum yapan arkadaşlardan birinde işe yaramış süte etkisi olmamış dr da önermiş... bakalım bende işe yarayacakmı...verdiğim 3 kiloyu geri aldımda:(((

kızlar hiç keyfıom yok yiğenım rahatsızdı dun dr a gıttı ciğer ve dalak buyumesı varmıs. gecıcı gibi dıuruyormus ama emın değil dr:( bugun uzmanına gıdecekler

6. ay aşıları malesef yapıyor. çogumuzun cocugunda oldu bu
maalesef Allah bebeklerimizinde bizimde yardımcımız olsun ...Allah bebeğimede tüm bebeklerede acil şifalr uzun ömür huzur sağlık versin İnşallah tabiİ bizlerede AMİNNNN...

Ben aşıların olduğu iki gün efeyi tanıyamadım resmen çıldırmıştı yavrum , sürekli kucağımda uyudu .
sorma canım aynı benim kızımda da böyle oldu zaten dişi zorluyor huysuzdu ağlıyordu 2 saatde bir ...kabarık kabarık olmuş diş etleri ,dr sanırım aynı anda bir kaç diş çıkartıcak dedi...
boshayallersmileşimdi ise saatde bir ağlama nöbeti tutuyor kucaktan inmiyor sol kolumun arkası kürek kemiğim yan kısmı felaket ağrıyor...eşimde yorgun onada kıyamıyorum İnşallah düzelirler...

kızlar hiç keyfıom yok yiğenım rahatsızdı dun dr a gıttı ciğer ve dalak buyumesı varmıs. gecıcı gibi dıuruyormus ama emın değil dr:( bugun uzmanına gıdecekler

canım benim çok çok geçmiş olsun kıyamam küçüğüme Allah acil şifalar versin...İnşallah geçici bir durumdur...Hayırlı haberlerle gelirler İnşallah

Benimde sormak istediğim bir şey var , Efenin burnunda hırıltı geliyor , serum fisyolojik damlatıyorum hatta yıkıyorum , ama bir türlü çıkartamıyorum belli içi dolu ama çıkaramıyor böyle bir şey yaşadınız mı ?

yasemincim bizim hirilti cok kucukken olmustu
bende o zaman serum fizyolojik damlatip surekli aspiratorle cekmeye calisiyordum cocuk aglamaktan helak oluyordu bi faydasi da olmamisti doktora da goturmustum hasta ettik galiba diye kontrol etti biseyi yok dedi sonra bi 10 gunde kendiliginden gecti

bizim simdi tikaniyor burnumuz gceleri
emzirmeye kaldirdigimda bazen resmen islik gibi sesler geliyor yine aglata aglata serum fizyolojik sıkıyorum ama ne kadar fayda ediyor annamadim
ne zaman geccek bu burun tıkanıklığı bende bunu merak ediyorum :PPP

slm hanımlar
hasta bebekleri Allah anne babalarına bagıslasın bı an once saglıklarına kavussunlar ınşallah

cok sık hapsırır ege.burun tıkanıklıgı ıcın aspırator aldım ama hıc kullanmadım.ben kendı halıne bırakıyorum bı sure sonra endısı hapsırıkla atıyor ıcındekılerı.özellıkle yemek yerken arka arkaya 4 defa hapsırdıgı oluyor

sağolun kızlar.. inşallah gececk..

yasemın alıtunada da var. burnu akmadan rahatlamıyor malesef. dr bıze cold mıx diye bişey verdı koklayabılecegı yerlere damlatıyorsun o bıraz acıyor rtahatlatıyor. bişeye alarjısı olabılır.

hanımlar bız dun cıgere basladık pek sevmedı ama bı kac kasıktan sonra yemedı huysuzluguda var dıs donemı cunkı.balık vernler hangı balıgı verıyosunuz ben cok arastırdım ama denız balıgı ne verıcem bılemıyorum

Back
X