2009 Eylül Anneleri

Günaydın Tülaycım , oh mis gibi olmuştur evin güle güle kirlet ...

Kızlar ben bugün itibariyle rejime başladım yüksek motivesyona ihtiyacım var , tatlılardan uzak durmam lazım benim ya :)) Kendime diyorum hiç çatlağın yok ama iğrenç bir koca göbek yüzünden mayo giymek zorunda kalacaksın ... yememem lazım artık bu zamandan sonra yediğim süt yapmaz...
saol yasemincim
sende gerilmişsin yine kıyamam sana ve efeciğe yaa
ben mesela gerginsem direk oğlumda aynı

tülaycım güle güle kirletin evınızı:)
yasemın ınsallah guzelce kılo verırsın
saol meryemcim
yasemin bende pazartesiden beri rejimdeyim biliyorsun :)))
hic tatli yemiyorum ki dusun dun tam 4 saat boyunca onumde profiterollerin ve acibadem kurabiyelerinin durdugu bir toplantida bulunmak zorundaydim ve irade yapip yemedim
ma 1 gr bile veremdim 3 gundur :((( sevkim kirilmak uzere

ay ebru nasıl dayandın benim bile ağzım sulandı burdan yaaaaaaamafoldumben

hosgeldin filiz
ara ara alide de oluyordu bu sekilde sabah erken uyanmalar gecti sonra duzelir merak etme
biz kemik suyu veriyoruz ayni senin gibi buz kaliplarinda dondurduk
yemegine 1 kalip atiyoruz her sefer

Merhaba kızlar nasılsınız benİm oĞluŞunda uykuları sapıttı akŞam erkende yatsa geÇte yatsa sabah 5 te kalkıyo bÖle deĞİldİ bu Çocuk buda benİ baya zorluyo bİrde oĞluma kemİk suyu kaynattım buzluĞu koydum veren varmı?

canım geçenlerde bnm oğlumda da oldu
ama geçti şükür
havalar bile etkiliyo
bi süreçtir belki
bozma moralini

hosgeldin filiz
ara ara alide de oluyordu bu sekilde sabah erken uyanmalar gecti sonra duzelir merak etme
biz kemik suyu veriyoruz ayni senin gibi buz kaliplarinda dondurduk
yemegine 1 kalip atiyoruz her sefer

bende öle dondurdum biraz kaldı oda buzdolabının altında tencerede duruyor bozulmamıştır dimi
son bir soru daha:))) onu koyunca ayrıca kıyma yada ette ekliyomusun

Ebrucum seni tebrik ederim , ben olsam toplantı dışında hep onları düşünürdüm , biliyorsun tatlım kilo aldığında da aynı gün almazsın zamana yayılır emin ol 2 /3 hafta içinde faydasını göreceksin :) Neler yiyorsun bir günde aşağı yukarı ?

Filizcim günaydın , inşallah düzene girer ,Efe de bir dönem saat 5 de gözlerini açıyordu şimdi 7 de ben zor uyandırıyorum ses yapıyorum falan ama düzene girer eminim :) Bende kaynattım buzluğa koydum çorbalaarına koyuyorum .

canım geçenlerde bnm oğlumda da oldu
ama geçti şükür
havalar bile etkiliyo
bi süreçtir belki
bozma moralini

inşallah canım ya 5 tekalkıyo 7 de ben işe kalkıyorum o 2 saat işgence bu sabahta kucağımda uyumak istedi. Hergün hu değiştiriyolar sanırım 2. Diş geliyo

dun tubanin yazdiklarini okuyunca biraz icim rahatladi
biliyorsunuz alide bu aralar az emiyor emmek istemiyor benim de sutum azaldi bu yuzden :(((
endise ediyırdum gunde 500 cc yi tamamliyor muyuz diye ama tubanin doktoru gerek yok artik demis
zaten internette de arastiriyorum ne kadar sut almali bu aylarda bebekler diye kesin bir sey bulamadim ama bir kisim sitelerde 9. aydan itibaren bir gece bir de sabah olmak uzere 2 kere emer bebek felan yaziyordu
ayrica bizim doktorumuzda 6. ay kontrolunde bize menu cikartirken hic su kadar sut almali dememisti zaten ama insanin ici yine de rahat etmiyor iste
bir de ali suyu da cok icmiyor bu ara susuz kalcak diye de korkuyorum kasikla da sıkılıyor suluk ve biberonla hic icmiyor dislerini kasiyor :(:((
valla eger yapabilrsem 2. bebekte direk ilk aydan sonra biberona alsitircam

filizcim biz her gun mutlaka 1 cesitte et koyuyoruz
ya kiyma ya kuzu eti ya kuzu cigeri

yasemin sabah
yumurta yaninda bol yesillik (roka marul felan) yesil zeytin
oglen isyerinde cikan yemek yaninda yine salata (kısır varsa yiyorum dayanamiyorum ona)
aksam mutlaka et ya da balik yaninda yine koca bir kase salata varsa zeytinyagli pirasa kereviz turunden birkac kasikta yiyorum
yemekten sonra da ya 1 muz ya 1 kase cilek gibi meyvami yiyorum o kadar yani
hic ekmek yemiyorum buna ragmen direniyor gitmiyor kilolar

Benim gün içinde max 300 ml sütüm ancak çıkıyor , geceyi bilmiyorum :) Bende burada okuduklarıma takmıştım bir ara işte yemeklerinin yanında 500 ml süt falan diye sonra etrafımdan gözlemledim araştırdım tamam anne sütü ne kadar alırsa faydalı ama 6 aydan sonra zaten doyurmuyor bağışıklık için yani ne kadar alırsa kardır ama 500 ml alacak diyede ben geri kalanını mamayla takviye yapmıyorum işin açıkçası , biliyorsunuz bu konuyu ne kadar çok takıp burada paylaşmıştım , ama arkadaşlarımında emen bebekleri 2 dakika fdalan ancak emiyor günde 3/4 defa geceyi bilmiyorum e ozaman bu bebek nasıl 500 ml süt alsın ben biberonla gözüm göre göre içiremiyorum .Bir de bu 500 ml süt muhabbeti genelde mama firmalarının menülerinde ve sitelerinde var neden acaba diye de düşünmemek elde değil ?

Ebrucum sen bu beslenme düzeniyle kesinlikle verirsin , bekle acele etme çok güzel bir menü maalesef ben bu kadarını uygulayamam akşam kayınvalide de ne bulursak onu yiyoruz orda da pek sebze olmuyor :) Acaba alıp desem mi ki anne akşam bunuda pişir diye çok mu olurum :)

GeÇen ayvayı doĞradım suyla pıŞırdım. ıÇıne ırmık katp bıraz daha pıŞırdım sonra ezıp ıÇıne pekmez koyup yedırdım. Çok gÜzel oldu benım bıle yıyesım geldı:))

yasemin aynen senin gibi dusunuyorum
ali ilk baslarda iyi emiyordu o zaman belki aliyordu ama simdi kesin o kadar icemiyordur
emdigi en fazla 3-4 dakika
bazen o kadar bile emmiyor sadece aksam yatmadan once bir de gece dogru duzgun meme emiyor
artik valla aldigi kadar zaten dedigin gibi onu sirf kahve niyetine iciyor diger yedikleriyle karni doyuyor

filiz tarifin baya guzel biz irmik felan kullanamiyoruz tahil yedirmedigimiz icin ama onu koymadan denicem sanirim

meryem ben de senin gibiym, saat 8.30 da güzelce uyudu sonra her yarım saatte bir uynadı ya, sabaha kadar böyle, sanırım 15 i geçti kalktığı ama benimkinde inanılmaz gaz vardı karnı gurul guruldu ya, çok fena sesler geliyordu, zaten ememedi bu yüzden, offf ne gaz yaptı acaba....

yasemincim sana sonuna kadar destek veriyorum rejim konusunda ben de rejimdeyim, akşam saat 7 den sonra bişey yemiyorumm... ebrucum bence muz yeme, besin değeri en fazla meyve.... bence elmaya geç..... ben muzu da bıraktım....

yasemin aynen senin gibi dusunuyorum
ali ilk baslarda iyi emiyordu o zaman belki aliyordu ama simdi kesin o kadar icemiyordur
emdigi en fazla 3-4 dakika
bazen o kadar bile emmiyor sadece aksam yatmadan once bir de gece dogru duzgun meme emiyor
artik valla aldigi kadar zaten dedigin gibi onu sirf kahve niyetine iciyor diger yedikleriyle karni doyuyor

filiz tarifin baya guzel biz irmik felan kullanamiyoruz tahil yedirmedigimiz icin ama onu koymadan denicem sanirim

ben irmik besleyici diye ekledim irmiksizde olur ama lezeetli baya

kızlar günaydın demeyi unuttum günaydın hepinize...

benim sütüm 500 cc geçiyor yasemin ama kaçını içiyo acaba rüzgar hanım :( gündüzleri hiç içmiyor, sabahları beni emiyor işe gitmeden önce, akşam 4 te emiyor arasıra, yatmadan önce ve gece.... gündüz sağdığım sütlerimin çoğunu döküyorum çünkü tüketmemiş oluyor.....

ebrucum sana tavsiye bence aliş emmediği zamanlar asla ısrar etme, emzirmek için, bir kaç saat sonbra tekrar dene, emmiyorsa asla zorlama... çünkü inatlaşınca tümden bırakıyorlar, ben 2 ay önce rüzgarla inatlaştım tümden bıraktı.... ama şimdi tekrar emmeye başladı, gündüzleri de....

Selam Gülaycım , Rüzgarda mı uyumadı canım ya :( Gaz yapabilen yiyeceklerden ne verdiniz dün ?

Ben akşam meyve hiç yemiyorum , yemeğe oturma saatimiz 8 oluyor genelde , ben evlendiğimden beri hafta sonu hariç 8 den önce yemek yiyemiyorum acaba ofiste salata falan yiyip akşam yemesem mi , meyvede yemiyorum hiç akşamları gün içinde yiyoruz biz ...

Gülaycım sana katılıyorum , benim ki uyanıkken zaten emmiyor ama , diş döneminde falan asla emmiyordu bunalıma girmiştim , şimdi gece emiyor hafta sonuda uykuda gündüz yakalarsam emiyor... Bir de niye döküyorsun kalanları at buzluğa canım bir şekilde bir gün işe yarar :)

gulaycim hosgeldin
muzu sirf tatli yeme istegimi bastirmak icin yiyorum esimde kndine cok yuklenme canın tatlı istedikce meyve ye meyveden kisma emziriyorsun zaten eninde sonunda verirsin diyor ama gram gram bile gitmiyor bu anasini sattigimin kilolari

of kizlar yaaaa su arkadasima borc verme mevzumu biliyorsunuz
bilmeyenler icin yazayim tekrar
en yakin arkadasim benden cok zor durumda kalip 2000 lira borc aldi evi satiliga cikardik satilinca hemen odicem dedi ama uzerinden neredeyse 1 yil gecmis olmasina ragmen ne aradi ne sordu hatta bebegim oldugunda bile aramadi ki bu en yakin arkadasim
siz benim yerimde olsaydiniz napardiniz
aptal yerine konmaktan cok sıkıldım yani boyle konusmazsa bu mesele kapanacak mi saniyor anlamadim ki

gülaycım gazıda yok emınım.. kaka sayısıda dun baya artmıstı yasemın diş olayını iyice düşünmeye basladım ama damaklarıda kabarmadı çocugun. şimdi bvaşım çok agrıyor

Back
X