2009 Eylül Anneleri

filiz o dediğini ben de yapıyorum
ama elmayı pişiriyoeum
azcık irmikle
sonra içine gün kurusu, muz vs bikaç meyve daha ekleyip blender dan geçirip pekmez katıyorum
o hazır kavanoz meyveleri gibi oluyo
benim kızım soğum meyve yemediği için bu yolla yapıyorum
muhallebi niyetine
annem de vah yavrum neler yediriyo bu kadın sana diyo :)

offf ya kendi evime gitmek istiyorum bir an önce...

rüzgar yerde tek başına oyuncaklarıyla oynarken devriliyor, hooopp babam hemen düzeltiyor, devriliyor hooppp annem hemen düzeltiyor, çabalasın biraz kalkmak için uğraşsın diyorum, sanki ben kimle konuşuyorum , kime diyorum hiççç, bana bile bakmıyorlar, akılları fikirleri rüzgarda gık dese koşuyorlar hemen....

ben de evdekilere sinirleniyorum, rüzgara bile sinirleniyorum... onun neyse suçu aslında, o kadar alışmış ki bişeyi istemese hiç ağlamadan bağırıyo anneanne gelsene alsana beni dermişcesine....

yemin ederim eşim askerde olmasa, bakıcı tutarım... en azından sözümden çıkmaz...

canım çok sıkkın ya.....

ebru benım eşim hep der para yzuunden hep kötü olunuyor çok gereklmıyorsa kımseyle para muhabbetıne gıormıyorum ben. tabı bahsettıgım 50 100 lıra falan değil. işte bak en yakın arkadasın 2000 tl içn ipleri koparıyor. sen arasana

şu 500 ml olayı benıde çok kasıyordu o kadar sutum cıkmıyordur. gece ne emıyor bılmıyorum ama sagdıgım sut toplam max 400 cc oluyor. bı tek gece emıyor gogsumden. o yuzden devam sütüde verıyorum ben öğün aralarında 500 e tamamlansın dıye..

ebrucum ben olsam arardım sonuçta yakın arkadaşınmış, alınacağı gücüneceği kalmamış, zaten seni arayıp sormamış da.... insanları anlamak çok zor ya.... acaba bişey mi geldi ki başına.... ben olsam şimdi ye arardım zaten, parayı istemek içöin olmasa da meraktan.....

yasemincim benim sütüm su niyetine olduğundan saklamıyorum, bir de büyük konuşmamak gerekiyor tabi ama en azından bu şekilde sağdıkça en azından 1 yaşına kadar gider sanırım sütüm bu şekilde.... zaten sonra gece hariç pek de emzirmeyi düşünmüyorum.... çünkü hem sütüm besleyici değil, hem de işyerinde özellikle kamuda süt sağmak için öğlenleri falan boş oda aramak sıktı beni....

off ya annemler baydı beni artık, hayata ne kadar karamsar bakmaya başladım... Allahtan son 30 gün....

eBRU GıDıYORSUN AMA BENCE ARKADAŞINIBıR ARA AĞZINI YOKLA BU KADAR ZAMAN NıYE ARAMAMIŞ , HA PıŞKıNLıĞE VURURSA ıSTE PARANI ÇATIR ÇATIR , AMA BıR DERDı DE OLABıLıR BUNCA ZAMAN ıNSANLAR NLEER YAŞIYOR BAZEN BıLıNMıYOR, HA BıR DE EMMıYOR KÖS KÖS DÖNÜYORUM DıYORSUN NE GÜZEL OĞLUNU GÖRÜYORSUN O BıLE YETER BENCE :)

GÜLAYCIM BAZI ŞEYLERı MAALESEF KABULLENMEK ZORUNDAYIZ , BENıM KıDE HAREKETSıZ BÜTÜN GÜN OTURUYOR , ıSTEMEDıĞıM YÜRÜTECı ALICAM SIRF ÇOCUK HAREKET ETSıN DıYE EMEKLEMEK ıSTEMıYOR AĞLIYOR , OTURURUKEN DÜŞÜNCE AĞLIYOR KALKMAYA ÇABALAMIYOR AYNEN YANı ...

Bende büyük konuşmak istemiyorum 1 yaşına kadar en azından kahvaltısına yetecek kadar sağsam gece de emse keserim diye düşünüyorum , Tabi zaman ne gösterir bilinmez kısmeti nereye kadar o da bilinmez ...

Meryemcim ben kendimi kastığım için emsin diye , ben ne zaman bırakırsam ya da sütüm giderse o zaman biticek bizim maceramız , Efe beye kalsa umru değil yani :)

kizlar ben arkadasimi yaklasik bi 2 ay once aradim napiyorsun oldun mu kaldin mi yani ali dogduktan sonra bile arayip sormamak icin basina bisey gelmesi lazim dedim
yok iste arayamadim cok mahcubum
ama insan arayamadikca bu sefer hic arayamaz ya vakit gecti diye aynen oyle oldu felan dedi ve sonrasinda yine aramadi
artik canima tak dedi enayimiyim ben yaaa bu devirde 2000 lira az para mi valla gozumu karartip isticem

valla ali de 1 yasina kadar emse keske bana da birakcak gibi geliyor bu aralar

kızlar siz emmediği zamanlarda sağdığım 300-400 diyorsunuz
ben günde bir kere ancak kahvaltısına yetecek kadar bırakabiliyorum
onun dışında da azcık akşam emiyo
gece uyanınca birkaç dk ve sabah yine azcık
yani 500ü geçtim sanırım 250 bile yoktur bizim toplamda
yine de inat ettim bırakmıyorum
bari 8-9 aylık olsun
bizim yemeklerden falan tatmaya başlasın

Kızlar merhaba,
geçmişi okudumda biraz sizin yavrularda gündüz emmiyormuş, benimki de sadece geceleri alıyor uyuyorken ama 10 sn. anca ,işe başladığımdan beri böyle, galiba bırakacak elifde, medelanın swing süt pompası vardı şimdi o da çekmiyor , galiba süt az olduğu için, elimle sıkıyorum süt çıkıyor ama makine çekmiyor , anlamadım,
geçen günlerde kim olduğunu hatırlamıyorum ama enginar püresinden bahsedilmişti, artık verebiliyormuyuz, bilginiz varmı kızlar, enginar püresini nasıl yapıyoruz

Kızlar merhaba,
geçmişi okudumda biraz sizin yavrularda gündüz emmiyormuş, benimki de sadece geceleri alıyor uyuyorken ama 10 sn. anca ,işe başladığımdan beri böyle, galiba bırakacak elifde, medelanın swing süt pompası vardı şimdi o da çekmiyor , galiba süt az olduğu için, elimle sıkıyorum süt çıkıyor ama makine çekmiyor , anlamadım,
geçen günlerde kim olduğunu hatırlamıyorum ama enginar püresinden bahsedilmişti, artık verebiliyormuyuz, bilginiz varmı kızlar, enginar püresini nasıl yapıyoruz

valla cikti diye biz bu hafta enginar verdik ama daha beklemek gerekirmiydi bilmiyorum

eylul ali emmedigi icin benimde sutum cok azaldi ise ilk basladigim zamanlarda o emdikten sonra sagidigimda baya bir sut cikiyordu bir kismini ertesi gune kahvaltiya ayirip kalanini buzluga atiyırdum
simdi ancak kahvaltisina kadar cikartiyorum ama oglen eve gittigim icin oglende anne sutu aliyor ali
artik ablasina dedim ben gelmeden once besleme diye baya bir acikmis oluyor ben gittigimde emiyor iyice

Engınarın tam zamanıymıs bana oyle dedıler bende alıcam bu hafta.

Alıtuna gunduzde uyumuyor kızlar uykuya dırenıyor. Az once konustum 1 saat bıle uyumamıs. Resmen aglamakk ıstıyorum cok canım sıkıldı

Back
X