2009 Eylül Anneleri

Benim maddelerimi sayayım
-ıncecik sıfır yağlı bir kocam var
-ıncecik sıfır yağlı bir kayınvalidem var
-ıncecik sıfır yağlı bir kaynım var
-ıncecik sıfır yağlı bir kayınpederim var
Ve tostombul koca göbekli bir ben varım onların ortasında :)))

görümcemi unutmuşum :)) oda sıfır beden

Benim maddelerimi sayayım
-İncecik sıfır yağlı bir kocam var
-İncecik sıfır yağlı bir kayınvalidem var
-İncecik sıfır yağlı bir kaynım var
-İncecik sıfır yağlı bir kayınpederim var
Ve tostombul koca göbekli bir ben varım onların ortasında :)))

Benim eşim de incecik ama bi göbeği var. Buna ragmen kendi göbeğine bakmadan benimkiyle dalga gecti gecen gıcık oldum

MERYEMCİM LÜTFEN SEN BU KONUYA DAHİL OLMA CANIM, Bizleri acımızla başbaşa bırak,sen çıtırsın, bu konuda yarmagüllar konuşsun....

ebru ya bana da eşim senin kafan büyümüş diyor, gıcık oluyorum ya, bir göbekten bir de yüzden alıyorum... ay gibi oldu suratım :(

eylül boylarımız aynı sayılır kiloda 168,69 arasıyım , 64 kiloyum.....bende kemikliyim, ama göbek iğrenç ya, ben bu halde asla denize girmem bikiniyle.....
eşimin dalış kıyafetlerinden giyip kamufle etmem lazım kendimi, kafalığını da takarım sadece gözlerim kalır ortada, ohhh ohhhhhhhh

gorumcemın 2 cocugu var 80 kusurlerdeydı bı dıyet yaptı tabı yuruyus ve akapunkturda falan yaptı 60 lara ındı sımdı.
dar paca pantolonlarımın altın atopuklu ayakkabı gıyınmeyı oyle ozledım kı.o pantolanlar hayal hıc bırı olmuyor.topuklunun uzrınde duramam bu kıloyla da.esım bı sey demıyor ama ıcınden gecırıyodur belkı.

Bu sabah ebru sallıyla pilatese baslıyım dedim bebiş izin vermedi. Senin neyine pilates! Ben de seyretmekle yetindim. Seyrederken kilo vermişmiyimdir acaba :((

EYLÜL ASIL İSMİN NE BU ARADA, YA BENde hafıza yok kusura bakma....

gizem bence de van doğuda farklı birşehir, hiç görmedim ama okuduklarımdan biliyorum... eminim ilçeleri çok farklıdır, bazen aklıma gelince açıp o kişinin ilçede yaptığı konuşmalarının videolarını izliyorum, gerçekten görüntülerden anlaşılıyor ulaşım, eğiitim vs sorunlar.... ama il merkezi eminim daha gelişmiştir....

yok gülaycım zaten susuyorum kilo konusunda yorum bile yapmıyorum. ömerfarugun annesı adet olmak etkılıyse ben ondan dahızlı vermıs olabılırım cunku hemen adet gordumben.
umarım mayıs sonuna kadar hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız

yok gülaycım zaten susuyorum kilo konusunda yorum bile yapmıyorum. ömerfarugun annesı adet olmak etkılıyse ben ondan dahızlı vermıs olabılırım cunku hemen adet gordumben.
umarım mayıs sonuna kadar hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız

Bence adetle ilgilidir çünkü hormonlar düzene giriyor. Ben hamilelikten önce de adet olmadan 2kg alır olunca 2kg verirdim. Adet olacağımı da sanmıyorum benimki deli gibi emiyor

aLLAHTAN YASEMİNCİM EŞİMİN AİLESİ çok zayıf değil, yoksa hani farklı olanı bulun diye dergilerde sorular olur ya, direk ben arada parlardım kabak gibi... yani bu senin için biraz talihsizlik, ama senin de motive olmam için iyi bir şey.... ben onlara bakınca motive olamıyorum, hatta çok iyisin çok iyisin diye beni yedirmeye çalışıyorlar, acaba hepsi benim için bir kumpas mı he he :)

tülaycım teşekkür ederim ama canım malesef gerçekler öyle değil, sen benim göbüşü görsen valla oturunca kat kat, 40, 42 beden giyiyorum bacım:)

ben hala topuklu giyiyorum, ama tabi dar kotlar mazide kaldı, şimdi göğüs altından açılan elbiseler giyiyorum hem modaya uyuyor hem de çok iyi kilo gizliyor, tavsiye edilir.

Ben adet görünce artı o dönemde biraz da rahatsızdım 3 kilo verdim ama şimdi aynı şeyi boğazıma hakim olmadan yaşayacağımı sanmıyorum :)

emmekle alakalı değilki adet ben en yoğun adet gördüğüm dönemde adetliydim.. sadece sütle beslenıyordu cocuk

Back
X