2009 Eylül Anneleri

yaaaadet olmakla alakasi yok bence
bende aet oluyorum 2 aydir ve giden yok gelen var :P

gulaycim su dalis kiyafeti mesajina co kguldum cok komiksin
yasemin benim kayinvalideyi soylemek bile istemiyorum zaten biliyorsunuz hatta onlarin guzel ailesinin fotosunu koyayim ben yokum yanlarinda :P anlayin beni
valla kayinvalidem ipli bikini felan giyer o kdar ince ve kendine guveni tam
ben de bu halde kalirsam yaza kesinlikle denize havuza girmem otururum golgede pasa pasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Ebru senin kayınvalide ile benimki aynı incelikte , hele süslendi mi ben anne gibi oluyorum o genç kız , ayrıca boyun kemikleri de görünüyor şekil aynı yani :)

meryem catla patla iste benimde boyum uzun :P tabi bu beni kilo alinca irice bir balkabagi olmaktan ali koymuyor aksine ddouble yarma oluyorum boydan oturu o ayri

valla topuklu ayakkabi giymeyi o kadar ozlemisim ki sıksada vursa da ordan burdan tassa da giyiyorum surekli oh beee neydi o terliklerimle butun hamileligimi gecirdigim

hanımlar bende kemık suyunu sımdı kaynatıcam da ne kadar kaynatmam gerekır
bır soru daha buz kalıplarına dokuyosunuz ya sonra cıkarıp buzdolabı posetlerıne koydktan sonra bırbırlerıne yapısmıyorlarmı

Tülaycım kaynadı ama enginarı bir de kıymalı ve tereyağlı dene efe çok seviyor biliyorum enginar zeytinyağlı yenir ama :)))

Bir de kemik ne kadar uzun kaynarsa o kadar iyiymiş diye duydum nacizane çok bildiğimden değil :)

evet ben de hiç regly olmadım...

ebru ya fotoğrafa bakınca birden kendimi düşündüm, torunum falan olunca ben muhtemelen kayınvalidenin 3 katı falan olurum, eşimle zaten aynı kare içine sığamayız objektifte...

sen canım bol bol kayınvalidenin fotosunu koy biz eminim çok hızlı kilo veririz şimdiden bile çatladım valla, nazar değmesin ama maşallah ya... bir de elbisesinin nerden almış, ay gerçekten çok beğendim, ama acaba içine sığabilirmiyim he he :)

ben de ayaklarım zonklasa da, evde ayak ağrısından duramasam da topuklulardan vazgeçemiyorum ya, belki zar zor da olsa tek elimde kalan şeyler hamilelik öncesi.... onları asla bırakmıcam, direnecem sonuna kadar.....

selam kizlar nasilsiniz
offffffffffffffff erdenay bisey yemiyor
suana kadar 2kere emmdi(4DK)
muz5kasik,kahvalti60gr,60gr sebze+balik yediiiiiiiiiiii
offfffffffffffffffffffffffffffffffff
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kilolar bendede cokkkkkkk 165cm 74kg 96doguma girmisdim sonrasida 88kgdiiiiii
kocaman bir gobek ve beni bekleyen izin ve deniz varrrrrrrrrrrr offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Selam Demetçim :))

Yahu hiç bir şey deyince ben de aç kaldı sandım , yine yemiş kuzu :))
selam canim nasilsin efe pasam nasillllllll
offffffffffffffffff canim deprasyondayim walla
sipammmm onuda 10000 takla atarak yiyo offfffffff boyu iyi kgside ama takiliom isde 3 haftada 300 gr almis yarim cmde uzamis.

Back
X