2009 Eylül Anneleri

Saol paylaşımın için. Bizimki tvye pek bakmıyor zaten sadece bebe tv ilgisini çekiyor. Onu da acil zamanlarda kullanıyorum. Mama yedirme ve tuvalet ihtiyacı gibi. Evde yalnızım baska türlü basedemiyorum

selam baharcım :) sende çıtırlardansın ya ööle deme :))

Bence baby tv ile normal kanal arasında fark yok , ha ben elimden geldiğince seyrettirmiyorum ama artık kayınvalideme söylemekten bıktım bir daha da söylemiyorum , ben yanındayken izletmiyorum ancak elimden bu geliyor ...

ebruu acil iş çıktı yazamadım
e sen de o arada kaçmışsın
ben de senin gibiydim
hamilelikte fil gibi olucam korkusuyla hiç abur cubur yemedim ve 9,5 kilo alıp gittim doğuma
doğumdan sonra tamamını verdim
ve sonra olan oldu
şerbetli tatlı yemeyen, fazla hamur işinde tıkanan, bisküvi vs sevmeyen ben hepsini deli gibi yer oldum
şu anda sevmediğim bir besin maddesi yok nerdeyse

herkes kaçmış ben geldim :) biz gezmelerden geldik yine gökşenin huysuzluğu üsütndeydi drumuz dediği gibi üztten dişleri geliyo çok huzursuz bu aralar :(

bu arada regl oldum kızalr 5 gün gecikti ama oldum çok fenayım niyeyse çook ağrım var bu sefer ağrı kesici aldım mecburen :(

kilolardan bahsetmissiniz kilo sıkıntım pek kalmadı çok şükür benim derdim bu yaşta vucudum berbat durumda selülit mi ararsın çatlakmı hepsi var malesef :(
dört gözle yazlığa gidip yüzmeye başlıcam yüzmek bana çook ii geliyo :)

merhaba
benım kız kardesımde kocaelınde ogretmen
canım hangi okulda bende kocaelindeyim...
gülay sen o kadar da kilolu değilsin bence
kesinlikle katılıyorumm... ebrucum sende öyle yarmagül falan değilsin gayet hoş türk kadınısın... bence fazla kilon yok...
Bana kalsa ben televizyon bile aldırmıycaktım eve. Annelik ne zormus.. Neyse ben de kaçtım
canım yarın buluşuyoruz inşlh kocaelili anneler gel istersen sende ncty de özelden yazarsan sabah girerim yine...

iyi geceler kızlar..ayy bihtere bende üzüldüm valla..hata iki kişinin hatası bence behlül kolay sıyrıldı..

Sinemcim buralardasın sanırım test yaptınmı varmı bebek..ya bu arada sanırım gül hamile yoksa benmi yanlış anladım..

gunun ılk gunaydıonı benden geldıgıne gore hersey normale donmus demektir:))
herkese koccaman gunaydınlaropuyorumnanaktan
hepınızı coook ozledım.
bundan sonra sızınleyım allah ızın verırse.
mukemmel bır gun olsun ınsallah.
:Saruboceq:

gecmıse baktım tv olayını konusmussunuz suaan bızde tv yok ama laptop var ben yemek vermeye calısırken geneldde msnden annemlerı arıyorum ordan bagırıs cagırıs arasında ıtelıyoru acaba buda aynı etkıyı yaparmı tv ıle

Back
X