2009 Eylül Anneleri

ebru maşallah alişe ya. şunun yarısını yemiyor ali efe. et falan geçemedik zaten hala. kıyma vs koyuyorum. dün de tavuk suyu yaptım. öf ya. içim sıkılıyor bu ek gıda olayındna benim artık.

ya ebru benım anlamadıgım onceden sebze corbasını puresını sevmese de yıyen oglum hastalıktan sonra yememeye basladı benı uzen o.nasıl yenıden alıstıranılırım bılmıorum.her turlusunu denıorum.ama sonuc negatıf max 5 kasık.artık bızım yemeklerımızı coook az yaglı yapıp pndan yedırıcem bakalım yıyecek mı?

baharcim eger kilo alimi iyiyse bu kdar dert etme bence
ali efenin gelisimi cok iyi gidiyor o da varsin gec yemeye baslasin gidalari bi sey olmaz bence

bizim ali yemese hic kilo almayacak o yuzden bu kadar yediriyoz cocuga benim sutum hic yaramiyor artik
iste bir bagisiklik sistemi guclu olsun diye bir de susuz kalmasin diye emzirip duruyom ama

ebrucum o kabagın ıcıne koydugum haslanmıs tavuk etını bkenderden gecırıp koydum ama kabagı ezıp yedırdım.ıste benım anlamadıgım da o.onu o sekılde ezınce yıyo.ama kırmızı etı nıe yıyemıo oguruo anlamıorum kafam basmıo ya.bı de sen alişse donusumlu et ve kıyma dıosun ya etle kıymanın farkı ne kı sonucta etı de blenderden gecırınce p da kıyma gıbı olmuo mu anlayamadım ondan seyettım:)

günaydın kızlar ben geldm :))

elacım hoşgeldin eymene çook geçmiş olsun allah daha beterinden korusun inşallah mevlam bi daha hastalık göstermesin eymene

kızlar tututnup kalkmadan bahsetmissiniz gökşen bazen koltuklardan tutunup kalkıyo o yüzden ben koltuğun üzerine hiç bişi koyamıyorum çayı filan hemen görünce yanına geliyo ama benim koltuklarım eski model alçaklar kalkması kolay ama bugun sabah yatağımın kenarına tutunup kalktı bi baktım başımda yerde oynamaya bıraktığım zaman yerinde durmuyo artık gidiyo odaları keşfetti oda oda gökşen arar oldum :(

ebrucum ama benim sütüm azaldı iyice. devam sütüyle destek yapıyorum çokça. vitaminini tam alamıyor ona üzülüyorum ben.
meryem ben de öyle yapcam canım. artık kendimi bu ek gıda muhabbetine adıyorum :D

zeynepcım saol canım.ya masallah goksene bızım tosbalar daha yerınde saysın ben de eymenın ellerınden tutunca kosturuo masallah ama kendı kalksın emeklesın falan oyle seyler yok gercı ben emekledıgıne sevınıorum yerdekı tozu bılmemneyı supurmesını ıstemıodum dırek yurur ıns.

azımle kıymayı yıne ocaga koydum acanba ıcıne ne koysam???sehrıye koysam azcık?sonra yumurta sarısı ve kendı yogrduyla terbıye yapsam olurmu kı?ff valla sıyırmak uzereyım-tatlicadiarzu-

Günaydınlarrr. Hayırlı cumalarrr.
Ela yuvaya dönmüşsün hoş geldinn... Eymenin iyi olmasına sevindim.
Bahar sende ek gıda konusunu takıntı yapma o kadar. Alışacak zamanla.
Bizimde babaannemiz gidecek bakıcı başlayacak. Yiyecek konusunu babaannemiz hallediyordu şimdi benim takip etmem gerekecek. Şunu şöyle yap bunu böyle yap diyee... offff offffff
Bu çocuklar ne yedi ne içti dedi hiç bitmeyecek galibaa...
Dün hazır sütlerden konuşmuşsunuz. Ben eski uzule geri döndüm. Oğluma açık sütü kaynatıp yogurdunu onunla mayalıyorum. Büyük oğlumada kutu süt içirmiyorum artık.

hosgeldin zeynep
topigin speedy gonzalesi ilan ediyorum senin kiz herseyi cabuk cabuk olacak masallah
alinin emeklemeye hic niyeti yoksadece bazen kendi kendini kaydiriyor ama ileri geil geri geri kayip ilerliyor sipa
heralde bizimki de emeklemeden yuruyecek

özlem duphalac diye bir surup var denesen?? yada rezene ver bıraz rahatlatır

özlem kaızlık da uykusuzlk yapar canım.rahatsızlık verıordur.meryemun bahsettıgı surup ck ıyı rahatlatr onu bı dene ıstersen burda pek cok kısı zoorda kalınca kulllnadı.bence kabızlıgın verdıgı raatsızlıktan uyuyamıordur.
ebrcum masallah alıse topıgın en erken yuruyenı olucak buı gııdısle.ne guzel:)
Kızlar deneyeyim dediğiniz şurubu. Sağolun.Şu an işin evde rezene var bir onu vermeye çalışayım ama bizimki içerse tabiii tadını pek sevmiyor.
selam kızlar. ali efe de 2 gündür şeyedemiyordu yaptığı da azcık ve katıydı. duphalac verdim iki defa doldurdu banyoluk olduk :)
ya benim oğlum hantal sanırım öyle tutunarak uzun süre ayakta duramaz. hemen dizlerini kırıyor. tekbaşına oturmaya başladı ama :) gerçi bir süre sonra hooop yana devriliyor çok komik görünüyor.
İşe yarıyor demekki ama bu ilacı da sürekli vermemek lazım değilmi.
saol fılızcımallah kımseye yasatmasın.
ya bahar ben de eymene sebze yedıremıorum hasytalıktan sonra.ogure ogure bı al oluo.delı oluorum ebrunun yaptıgı gıı kofte yaptım yanına az tereyaglı patates puresı yaptım lezztlı yanı cok acken verdım yemıo allah yemıo.3-5 kasık zorla napıcam bılmıorum ya.ogle saatı oldu mu cınnet gecıırorum kendı capımda:(
tavuk vermek ıstemıorum epsı ormonlu bızım kapıcının tavuklarından kestrsem de pısrsem onu versem olur mu kızlar?adam zaten her saba taze yumurta getırıo tavuklardan bırını oglusum ıcın feda edıversın:)agır gelmez dımı eymoşa?bı de cıger verıcem ama kuzu cıgerı verılıo dıe bılıorum dr umuz kuzu mu dana mı yazmamıs kuzu verıım dımı haslatıp mı verım bı akıl verın su garıbana:)
Valla benimkide öyle seciciki yediresiye kadar on takla atıyorum. Sütümde azaldı yemesi lazım keratanın. Sen şu kapıcı işini bir düşün. Ben Doruğa organik köy tavuğu aldım . Netten bakabilirsin yarışkaşı çiftliği. Ama sizin o taraflarda en doğalını bulursun bence. Küçük parcalar yapıp attım buzluğa ama yedirmeyi başaramadım henüz:((((
ebru maşallah alişe ya. şunun yarısını yemiyor ali efe. et falan geçemedik zaten hala. kıyma vs koyuyorum. dün de tavuk suyu yaptım. öf ya. içim sıkılıyor bu ek gıda olayındna benim artık.
Bahar dün benimkide yarım köfte yedi dünyalar benim oldu. Ben üç haftadır uğraşıyorum et yesin diye.

elacım inan emeklememesi daha iyi çünkü yerde ne bulursa özellikle diş çıkarma döneminde ağzına alıyo sürekli kontrol ediyorum e hal böyle olunca iki kat daha fazla temizlik yapıyorum çünkü diş yuvalrı iltihaplanabilirmiş bende yürüse diye gözüne bakıyom inşallah eymende direk yürür :)s

Back
X